گردشگری ابوموسی موضوعی فراتر از هدف‌گذاری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری
معاون گردشگری در گفت و گو با هنرنیوز اعلام کرد:
گردشگری ابوموسی موضوعی فراتر از هدف‌گذاری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری
معاون گردشگری با بیان این مطلب که هنوز آمار مشخصی از ورود گردشگر خارجی از طریق آژانس‌ها به ایران ندارد، اعلام کرد: فردا در نخستین نشست خود با صنوف و اتحادیه‌های گردشگری برنامه‌های کوتاه مدت در خصوص تأمین امکانات گردشگری برای ورود گردشگر خارجی را بررسی خواهد نمود.
 
تاريخ : يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۱۳:۴۸
مرتضی رحمانی موحد در پاسخ به پرسش هنرنیوز درباره اجرایی نشدن وعده‌های گردشگری جزیره ابوموسی و تبدیل آن به قطب گردشگری کشور اظهار کرد: باید برای آن در سطحی فراتر از سازمان میراث فرهنگی هدف گذاری کرد و برنامه‌های آن را در دستور کار سازمانهای مرتبط نیز قرار دهیم و پس از آن با اطلاعات بیشتر گزارش ارائه کنیم.

معاون گردشگری کل کشور در پاسخ به این پرسش هنرنیوز که با توجه به موفقیت‌های کشور در حوزه سیاست خارجی و اذعان آژانس داران به افزایش تمایل گردشگران برای سفر به ایران که در برخی موارد حتا سخن از رزرو دی ماه سال آینده دارد، آیا برنامه ریزی کوتاه مدتی برای تأمین امکانات گردشگری جهت ورود گردشگران خارجی به ایران انجام شده است؟ و آیا آماری از آژانس‌داران مبنی بر تعداد رزرو‌های گردشگران به عمل آمده است؟ گفت: آمار خام حوزه گردشگری حاکی از آن است که در ۸ ماهه نخست امسال حدود ۳ و نیم میلیون نفر گردشگر خارجی به ایران آمده است که ۲۴ درصد نسبت به سال گذشته با رشد رو به رو بوده است. اما این که چه تعداد گردشگر قرار است با تور یا آژانس طی مدت شش ماه یا یکسال آینده به ایران ورود پیدا کنند تا کنون محقق نشده است..

او تأکید کرد: آنچه مسلم است ما اکنون در وضعیت رو به رشدی قرار داریم و با شرایط متحول و عظیمی روبه رو هستیم. بنابراین ما باید به هر شکل مدیریت گردشگری را به سمتی ببریم که رونق و توسعه گردشگری را به دنبال داشته باشد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا مشخصاً با دارندگان دفاتر خدمات مسافرتی و هتلداران درباره کمبودها و راه‌حل‌ها برای ورود گردشگران خارجی رایزنی صورت گرفته است؟ اذعان کرد:نخستین نشست فردا با حضور صنوف و اتحادیه‌های گردشگری برای بررسی موانع، کمبودها و راه‌حل‌ها برگزار می‌شود.

راه حل سرمایه‌گذاری حذف مقررات غیر ضروری است

رحمانی موحد درباره چالش‌های پیش روی سرمایه گذاران بخش گردشگری و رایزنی با معاونت سرمایه گذاری سازمان میراث فرهنگی نیز اظهار داشت: ما چاره‌ای جز ایجاد آمادگی بسیار بالا برای تحقق شرایط جدید نداریم. از این رو باید به دنبال حذف مقررات غیر ضروری و ساده کردن صورت مسأله باشیم.باید بتوانیم یک وفاق در سیستم سیاستگذاری و اجرا ایجاد کنیم تا بتوانیم به سمت سرمایه‌گذاری به بهترین نحو پیش برویم.

تعیین بهره بردار مشکل زیرساخت‌ها! 

او ادامه داد: معاونت سرمایه‌گذاری مطالعات جدی در حوزه زیر ساخت‌ها و همچنین رفع معضلات سرمایه‌گذاری را آغاز کرده است که به محض تکمیل با یک تعامل دوسویه با بخش معاونت گردشگری به اجرا در خواهد آمد.

معاون گردشگری درباره ضرورت احداث زیرساخت‌هایی چون سرویس‌های بهداشتی مخصوصاً برای گردشگران خارجی توضیح داد: یک بخش، زیر ساخت‌های دست دومی است که به ما رسیده است،اما احداث بخشی نیز با توجه به نگاه رو به آینده ضروری است بنابراین با توجه به زمان کم باید مدیریت زمان و موضوع انجام گیرد.

او اضافه کرد: در دولت قبلی طی آیین‌نامه‌ای با شرکتی توافقاتی حاصل شده تا واحدهای خدمات بین راهی احداث شود که تا کنون بخش عمده‌ای از آن آماده شده است. اما مشکل کنونی تعیین بهره‌بردار است.

رحمانی موحد بیان کرد: چون مراکز بهره برداری در محدوده استان‌ها قرار دارد امیدواریم باحل این مشکل به کمک استان‌ها تصمیم‌گیری واگذاری به بهره بردار هر چه سریع‌تر محقق شود و این موضوع یکی از الویت‌های بخش گردشگری است.
کد خبر: 66466
Share/Save/Bookmark