وعده جنتی به اصلاح اشتباه ایوبی
بازگشت نام فجر به جشنواره بین الملل فیلم؛
وعده جنتی به اصلاح اشتباه ایوبی
وزیر ارشاد دولت یازدهم گفت: انشالله بخش بین الملل فیلم فجر با همان عنوان قبلی و نه «فیلم ایران» در اردیبهشت ۱۳۹۵ برگزار خواهد شد.
 
تاريخ : يکشنبه ۸ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۳۰
علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی که همزمان با هفته بزرگداشت دولت برای توضیح عملکرد دو سال گذشته و برنامه های آینده خود در برنامه «نگاه یک» شبکه اول سیما حضور پیدا کرده بود، بطور ضمنی دلیل کاربرد واژه «فجر» در کنار عناوین برنامه های فرهنگی هنری کشور را تنها به دلیل برگزاری آن رویداد در زمان ایام الله دهه فجر ندانست و بر بکارگیری کلمه «فجر» به عنوان نمادی از ارزشهای انقلاب اسلامی در همه مقاطع زمانی تأکید کرد.

وزیر ارشاد دولت یازدهم گفت: در خصوص نامگذاری جشنواره شخصأ نظرم این است که فجر کلمه افتخارآمیزی است، فجر، فجر انقلاب است اما تنها زمان برگزاری جشنواره تغییر کرده است.

وی در این برنامه زنده تلویزیونی در پی اصرار مجری برنامه تصریح کرد: انشالله بخش بین الملل فیلم فجر با همان عنوان قبلی و نه «فیلم ایران» در اردیبهشت ۱۳۹۵ برگزار خواهد شد.

این اقدام بجا و پسندیده وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در اصلاح تصمیم اشتباه مدیران سازمان سینمایی مبنی بر تغییر عنوان «فیلم فجر» به «فیلم ایران» که طی روزهای اخیر موجی از انتقادات و اعتراضات مدنی را در بین جمعی از فیلمسازان و مجامع و مراکز نظارتی همچون کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی و برخی کمیسیون های مرتبط شورای عالی انقلاب فرهنگی، انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس، هیأت اسلامی هنرمندان و...به دنبال داشت، حاکی از روحیه تعاملی علی جنتی با منتقدان خود در آغاز سال سوم استقرار خود در وزارت ارشاد دولت یازدهم است.

سینماپرس با تقدیر از این نوع ارتباط دو سویه و توجه به انتظارات افکار عمومی در بالاترین سطح از مهمترین دستگاه فرهنگی کشور، امیدوار است این نگاه که همان تحقق توصیه های مقام معظم رهبری در چگونگی برخورد دولت تدبیر و امید با منتقدان در عرصه های مختلف است، در میان سایر مدیران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از جمله سازمان سینمایی نیز تسری یابد.
کد خبر: 82577
Share/Save/Bookmark
نظرات : ۱
مرادی : 
با عرض تاسف درفعالیت های مختلف سینمایی کشور به جای برنامه ربزی اینگونه اشتباهات روی مدتی زیادی از وقت وسرمایه ها را به هدر می دهد وبسیاری از مشکلات پا برجا می ماندشایدهم انحراف اذهان از موضوعات هدف این مشکلات است ازاین رو سینمای ایران این مشکلات را دارد
1 سینمای از عدالت فرهنگی کشوری برخودار نمی باشد
2 آموزش سینما در کشور مخصوصا نگاه آموزشی وزارت ارشاد کهنه ومنسوخ شده است
3 اهمیت وبودجه جشنواره ها بیش از سایر فعالیت هاست
4 مدیران سینمای مدیرهستند اما مدیر سینمایی نیستند مثلا آقای ایوبی و فرخنده کیش وتابش وطباطبایی نژاد وایل بیگی انسانهایی شریف ودوست داشتنی هستند اما اینکاره نیستند وهرکدام دارای کار ودغدعه دیکرند
5 تولید سینمای ایران باتمام اهمیتش با مشکل همراه است چه برسه به جایی که بتواند موضوع ایرانی واسلامی را نمایندگی کند
6 جشنواره های ما دکور یک نوع عقاید تقلیدی است در برخی از کشورها این مسایل درکنار برنامه های ملی قرار دارد....
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۲۱:۵۴:۱۳