واکنشها به تدریس «اسلام رادیکال» در مدارس
4 فروردين 1389 ساعت 16:10
به نقل از رویترز، فعالان و گروههای اسلامی در آمریکا ساکن فیلادلفیا شکایت نامه ای علیه مجموعه کتابهای درسی مدارس این ایالت با عنوان «جهان اسلام» تنظیم کرده اند و در آن از مقامات ایالت فیلادلفیا خواسته اند از انتشار این کتب و تدریس آنها در مدارس آمریکا جلوگیری کنند.
به گفته تنظیم کننده این شکایت که عمده آنها را امامان جماعت و فعالان سازمان های اسلامی تشکیل می دهند در این مجموعه کتابهای درسی که 10 جلد برای تدریس در مدارس آمریکا در نظر گرفته شده است مطالبی آمده است که در آنها مسلمانان را گروههای حامی تروریسم معرفی می کند.
یکی از این مجموعه کتابها در جمله ای اینگونه می نویسد: «برای اولین بار، مسلمانان برای اینکه جامعه آمریکایی را متحول کنند شروع به مهاجرت به این کشور کردند و بعضی مواقع هم این کار را از طریق روش های تروریستی انجام می دهند.»
«معین خواجه» یکی از اعضای شورای روابط اسلام و آمریکا(CAIR) در فیلادلفیا که یکی از امضا کنندگان این شکایت نامه است می گوید: این کتابها به هیچ وجه چهره اصلی مسلمانان را نشان نمی دهد و در حقیقت می توان گفت نویسنده این کتابها گروههای افراطی نژادپرستی هستند که دشمنی دیرینه ای با مسلمانان دارند. وی می گوید تا کنون هیچ رفتار تبعیض آمیزی نسبت به کودکان مسلمان در مدارس آمریکا مشاهده نشده است ولی با ورود این کتابها به مدارس باید منتظر حوادث غم انگیزی باشیم.
بنا بر این گزارش، این کتابها که در اواخر سال 2009 میلادی از سوی انتشارات میسون کرست پنسیلوانیا با همکاری موسسه تحقیقات سیاست خارجی آمریکا واقع در پنسیلوانیا منتشر شده است هنوز معلوم نیست در سطح مدارس توزیع شود.
«خواجه» در یک کنفرانس خبری و در واکنش به اظهارات آلن لوکسنبرگ، رئیس انتشارات میسون که گفته بود این کتابها ضد اسلامی نیستند، گفت: تمام این 10 جلد کتاب بر اساس اطلاعات و اسناد نظامی آمریکا در جنگ عراق نوشته شده است که در آنها با استفاده از اطلاعات غلط، چهره زشت و منفوری از مسلمانان به تصویر کشیده شده است.
لوکسنبرگ خود به عنوان یکی از نویسنده های این 10 کتاب با عنوان «اسلام رادیکال» می گوید ما اعتقاد داریم تمام مسلمانان افراطی نیستند و تنها در این کتابها به گروهی اشاره شده است که رفتارهای تند از خود نشان می دهند.
وی در جمله ای در کتاب خود می نویسد: «جهان غرب باید خودش را با دنیای اسلام در مبارزه با گروههای اسلامی افراط گرا متحد و هماهنگ کند.»
لازم به ذکر است همانگونه که معین خواجه هشدار داده است موسسه ذکر شده در حال انتشار مجموعه کتابهای دیگری با عنوان «اسلام در اروپا» است که در آن مرجع تمام برخوردها و مشکلات اجتماعی کشورهای اروپایی «مسلمانان مهاجر به این کشورها» معرفی شدهاند و تاریخچه زندگی آنها نیز پر از خشونت و درگیری های افراطی نشان داده شده است.
کد خبر: 8957
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdca.mnak49no05k14.html