گزارش هنرنیوز از نشست رسانه ای نمایشگاه خوشنویسی محمد رسول الله(ص) جلوه گاه ارادت خوشنویسان به ساحت نبی اکرم (ص)؛
صفری: به زبان هنر به دشمنان رسول خدا اعتراض کردیم
5 اسفند 1391 ساعت 14:01
نشست رسانه ای نمایشگاه خوشنویسی محمد رسول الله(ص) جلوه گاه ارادت خوشنویسان به ساحت نبی اکرم (ص) صبح امروز در ساختمان سازمان یونسکو برگزار شد.
در این نشست رسانه ای که محمد شهبازی، ستار پور و صفری، هنرمندان خوشنویس گروه حلقه وصل حضور داشتند؛ صفری به بیان جزئیات برپایی نمایشگاه محمد رسول الله پرداخت.
این استاد خوشنویس با اشاره به شکستن ساحت پیامبر نور و رحمت از سوی دشمنان اسلام گفت: پس از اهانت هایی که در سال های اخیر و به ویژه امسال به ساحت رسول خدا اتفاق افتاد و به سبب آن که با ابزار هنر دشمنان اسلام و رسول خدا اشرف مخلوقات را مورد اهانت قرار دادند؛ تصمیم گرفتیم تا به همان زبان ارادت خود را به ساحت پیامبر اعظم بیان کنیم و به همین شیوه نسبت به اهانت های اخیر واکنش نشان دهیم.
صفری ضمن بیان این نکته که این جشنواره به صورت کاملاً خود جوش شکل گرفته و از حمایت مالی هیچ ارگان و نهادی برخوردار نیست اذعان داشت: این نمایشگاه بی هیچ کمک مالی و حمایتی از سوی نهادها و ارگان های مختلف شکل گرفته است و ما تنها حمایت های معنوی یونسکو، فرهنگستان هنر، و وزارت امور خارجه و هم چنین سازمان فرهنگی کوثر را دریافت کردیم.
وی درباره جزئیات این نمایشگاه و شکل گیری آن این گونه توضیح داد: پس از آن که سکوت مسولان و متولیان فرهنگ کشور را دیدیم بر آن شدیم تا ارادت خوشنویسان را به پیامبر بیان کنیم. این بیانیه را صادر کردیم و دهم آذرماه در هتل هویزه تهران با خوشنویسان ملاقات کردیم. از آن ها خواستیم تا آثار فاخر خود را در زمینه پیامبر اعظم و خاصه او تولید کنند و در این راه از جملات و عباراتی بهره گیرند که پیش از آن کمتر به کتابت در آمده بود. از هنرمندان در خواست کردیم که حتی المقدور آثار خود را برای نمایشگاه تولید کنند تا آثار محصول هنری سال اخیر آن ها باشد. به وسع خود از هفت کشور دیگر نیز دعوت به عمل آوردیم تا آثار خود را برای ما ارسال کنند. برای این منظور از هنرمندان ۷ کشور مختلف اسلامی «ترکیه »،«عراق»، «افغانستان»،«پاکستان»،«امارات متحده عربی»،«ازبکستان»، و «تاجیکستان» دعوت به عمل آوردیم. متاسفانه هنرمندان عراق و ترکیه اعلام کردند که به سبب محدودیت زمانی آثارشان به این نمایشگاه نمی رسد و در نهایت افغانستان و تاجیکستان و ازبکستان تنها کشورهایی بودند که آثارشان به دست ما رسید.
صفری در ادامه و درباره آثار نمایشگاه گفت: از هنرمندان خواستیم تا حد اکثر ۲ اثر خود را برای نمایش به دست ما بسپارند. بدین ترتیب از میان ۱۲۳ خوشنویس که هنرمندان بنامی چون امیرخانی، رسولی، عطارچیان و سلحشور در میان آن ها هستند؛ ۱۷۸ اثر به دست ما رسید. با همکاری مجموعه داران خصوصی نیز ۴۰ اثر از متقدمین خوشنویسی از جمله میرضا غلامرضا اصفهانی، درویش عبدالمجید طالقانی و سلطان علی مشهدی با موضوع پیامبر اعظم هم به دست ما رسید.
وی درباره کتاب نمایشگاه نیز گفت: در پی حامی برای چاپ کتاب به زبان های مختلف فرانسه انگلیسی، عربی و فارسی هستیم و در صورت امکان این کتاب ها را از طریق رایزنان فرهنگی به دیگر نقاط دنیا خواهیم فرستاد.
این هنرمند خوشنویس درباره زمان و مکان نمایشگاه گفت: آثار از هفتم تا بیست و هشتم اسفند ماه و در نگارخانه خیال شرقی موسسه صبا به نمایش در خواهد آمد.
کد خبر: 54877
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdca0anm.49ny015kk4.html