رهبر قنبری درگفتگو با هنرنیوز؛

همیشه عاشق سینمای کودک و نوجوان هستم

1 مهر 1391 ساعت 13:49

رهبر قنبری کارگردان تلویزیون و سینما گفت: همیشه عاشق سینمای کودک و نوجوان هستم و احساسم این است که در این ژانر سینمایی حرف های زیادی می توان گفت.


رهبر قنبری نویسنده و کارگردان سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار سینمایی هنرنیوز اظهار داشت: قرار است به زودی تله فیلم «پاییزی که گذشت» به قلم خودم و به تهیه کنندگی «اصغر پورهاجریان» بسازیم و امیدوارم با تامین بودجه بتوانیم هر چه زودتر فیلم را کلید بزنیم.
وی افزود: تله فیلم «پاییزی که گذشت» داستان نوجوان ۱۵ ساله تیزهوش است که او را به مدرسه تیزهوشان می‌فرستند و در حین تحصیل به او خبر می‌دهند که پدرش هنگام کار در مزرعه روی مین رفته و پای خود را از دست داده است. پسربچه به روستا برمی‌گردد و تنها آرزوی پدرش که آباد شدن این مزرعه است را برآورده می‌کند.
قنبری اضافه کرد: تصویربرداری این فیلم تلویزیونی دراطراف قصر شیرین انجام خواهد شد و بازیگران بومی در آن مقابل دوربین می‌روند. اما من به شخصه دوست داشتم که این فیلم ویدئویی را در مدیوم سینما کار کنم چون همیشه عاشق سینمای کودک و نوجوانان هستم و احساسم این است که در این ژانر سینمایی حرف های زیادی می توان به زبان این قشر دوست داشتنی گفت.
وی تصریح کرد: متاسفانه در سینمای ما فیلمنامه ها ضعیف و سطحی به لحاظ جذب مخاطب آسیب های جدی وارد کرده است و امروز واقعا در جذب مشکل داریم ونمی توان انتظار داشت که با یک سری فیلمنامه سرهم بندی شده مخاطب به دیدن فیلم ها برود. ازطرفی حواشی های زیادی که امسال سینمای ایران با آن دست به گریبان بوده نیزدر ریزش مخاطب تاثیرگذار بوده و متاسفانه برخی از ارگان های بی ربط بیهوده در کار سینما دخالت کردند و با عث به وجود آمدن وضعیت بحرانی برای سینما شدند.
کارگردان فیلم سینمایی«او» در ادامه با اشاره به اینکه دیدن برخی از فیلم های ضعیف باعث ایجاد حس ناخوش آیند در مخاطب می شود تاکید کرد: مخاطب سینمای ایران دوست دارد در همه ژانرها در سینمای ایران فیلم ببیند. از طرفی مخاطب دوست دارد هم فیلم های سینمای فاخز و گران قیمت دولتی را تماشا کند وهمین اینکه آثار سینمای بخش خصوصی و مستقل را تماشا کند .اما باید به مخاطب حق داد که با توجه به شعورش فیلم ها را انتخاب کند ونمی توان انتظار داشت که با توجه به مشکلات اقتصادی بسیاری که با آن درگیر است به دیدن همه آثار برود.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه دخالت های بی جا در سینما باعث به وجود آمدن بحران هایی می شود که قابل جبران نیست و به عنوان مثال ما امروز در کشورهای سوسیالیستی شرق مانند سینمای روسیه و کره شمالی شاهد این هستیم که این دخالت ها باعث فروپاشی صنعت سینمای این کشورها شده و آنها در سطح جهان هم امروز دیگر مانند گذشته ها نمی توانند آثار درخشانی را تولید و عرضه کنند.
قنبری ابرازداشت: سینما با سرعت در حال پیشرفت است و تکنولوژی توانسته این صنعت را امروز به رشد قابل توجه ای برساند و امروز از«ژانگ ايمو» در سینمای چين به عنوان فيلمسازی قدرتمند ياد می شود که با ساخت آثاری چون «جو دو»، «فانوس سرخ را بياويز» و «قهرمان» تحسين همگان را برانگیخته است و در کشورما هم عباس کیارستمی و اصغر فرهادی توانستند سینمای ایران را در سطح گسترده ای به جهانیان معرفی کنند.
وی در ادامه گفت: البته باید به این نکته نیز اشاره کنم که اگر اصغر فرهادی یا عباس کیارستمی امروز به عنوان فیلمسازانی جهانی مطرح شدند و این را نمی توان به حساب کلیت سینمای ایران گذاشت و بیش از هر چیز مطرح شدن فرهادی و کیارستمی به نفع خودشان است تا فیلمسازان دیگر، چون آثار این دوستان در بازارهای جهانی به راحتی مخاطبان خود را پیدا می کنند و اما درمقابل من فیلمساز باید کلی دوندگی کنم تا بتوانم اثرم را در سطح جهانی مطرح کنم وتازه شاید گیشه مناسبی هم فیلم من نداشته باشد.
کارگردان فیلم «پرنده باز كوچک» یادآورشد: بسیاری از فیلم هایی که امروز در سینمای ایران ساخته می شود فاقد خلاقیت و نوآوری است و پویایی و زنده بودن در آن قابل مشاهد نیست به همین دلیل است که مخاطب در مقایسه با آثار جهانی از دیدن فیلم هایی ایرانی استقبال نمی کند . البته بخشی از بی توجهی مخاطب به فیلم ها هم ناشی از محدودیت هایی است که برای فیلم نامه نویسان ما ایجاد شده و هر قصه و داستانی را نمی توانند مطرح کنند.
قنبری در ادامه تصریح کرد: اگر می خواهیم مخاطب ان خودمان را در مدیوم سینما و تلویزیون از دست ندهیم به نظرم باید کیفیت آثارمان را بالا ببریم و این به دست نمی آید مگر اینکه ارگان های مرتبط به سینما وتلویزیون از فیلمسازان حمایت کنند و کمی به انها اعتماد داشته باشد و محدودیت ها را کمتر کنند تا فیلمنامه نویسان وکارگردانان ما بتوانند با خلاقیت و نوآوری آثار شاخصی را خلق وباعث جذب مخاطبان شوند .
وی در پایان در خصوص اکران عمومی فیلم سینمایی «روييدن در باد» گفت: فیلم سینمایی «روييدن در باد» به تهیه کنندگی «حسن امجدی‌مقدم» است ایشان به دنبال فراهم آوردن شرایط مناسب به لحاظ تبلیغاتی و هماهنگی با سازمان‌های مربوطه و وزیر آموزش و پرورش برای اکران ایده‌آل فیلم هستند.
به گزارش خبرنگار سینمایی هنرنیوز؛ فیلم سینمایی «روئیدن در باد» با حمایت بنیاد سینمایی فارابی ساخته شده و تا کنون توانسته در چند فستیوال معتبر جهانی از جمله جشنواره فیلم مسکو ، خیخون اسپانیا و... حضور موفقی داشته باشد.


کد خبر: 46641

آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdca6iny.49niy15kk4.html

هنر نیوز
  http://www.honarnews.com