گزارش هنرنیوز از گشایش بخش ویژه چهارمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر؛
بيداري اسلامي و عدالتخواهي جهاني آثار بخش ویژه
30 بهمن 1390 ساعت 13:19
بخش بیداری اسلامی جشنواره هنرهای تجسمی فجر عصر دیروز شنبه گشایش یافت.
در مراسم گشایش بخش ويژه بيداري اسلامي چهارمين جشنواره بين المللي هنرهاي تجسمي فجر که به علت تأخیر ۱ ساعته وزیر فرهنگ ساعت ۱۷ برگزار شد؛ حمید شاه آبادی معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ محمود شالویی رئیس مرکز هنرهای تجسمی و مجید سیاهکارزاده رئیس مرکز توسعه هنرهای تجسمی حضور داشتند.
به گزارش هنرنیوز، سيد محمد حسيني؛ وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در اين نمايشگاه گفت: جشنواره بينالمللي هنرهاي تجسمي فجر در چهارمين دوره مورد توجه هنرمندان قرار گرفته و حدود ۳۰ هزار اثر به اين جشنواره ارائه شده است.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با اشاره به برگزاري چهارمين جشنواره بين المللي هنرهاي تجسمي فجر در سراسر كشور گفت: آثار جشنواره در ۹ رشته در مجموعه هاي هنري تهران و ۳۰ استان به نمايش گذاشته شده است و نياز و خواست استان ها براي برگزاري جشنواره در اين دوره محقق شده و با همكاري و استقبال استان ها ، مخاطبان و علاقه مندان در شهرستان ها نيز مي توانند از اين جشنواره بهره ببرند.
حسيني با اشاره به بخش بيداري اسلامي جشنواره تجسمي فجر گفت: بخش بيداري اسلامي نيز با آثاري ارزشمند و در سطحي گسترده در اين جشنواره برگزار شده است و هنرمندان كه نسبت به مسايل اجتماعي و انساني احساس مسووليت مي كنند با ذوق و هنر و انديشه خود به موصوع بيداري اسلامي پرداخته اند.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي ادامه داد: هنر نقشي ماندگار و تاثيرگذار دارد و آثار هنري مي تواند ذهن و انديشه انسا ن ها را به خود معطوف كند و بر آن ها تاثير بگذارد. بنابراين ضرورت دارد از عرصه هاي هنري براي بيان ماندگار و تاثيرگذار حركت هايي مانند بيداري اسلامي استفاده كرد. حركت و موج بيداري اسلامي نشان مي دهد كه حكومت هاي استكبار شكست خورده اند . جمهوري اسلامي ايران الگويي موفق در بيداري اسلامي است
بخش ويژه چهارمين جشنواره تجسمي فجر به موضوع بيداري اسلامي و عدالتخواهي جهاني اختصاص دارد كه در رشتههاي نقاشي، خوشنويسي، عكاسي، پوستر، مجسمهسازي، سفال، تصويرگري، نگارگري و كاريكاتور برگزار شده است.
در اين بخش ۲۹۹ اثر از ۲۳۲ هنرمند به نمايش گذاشته ميشود كه ۳۱ اثر در رشته عكاسي از ۱۱ عكاس، ۱۲۵ كاريكاتور از ۱۰۰ كاريكاتوريست، ۴۳ اثر در رشته پوستراز ۳۷ هنرمند،۲۲ اثر در رشته تصويرگري از ۱۳ تصويرگر، ۲۲ اثر در رشته سفال از ۲۱ سفالگر، ۱۰ اثر در رشته نقاشي از ۹ هنرمند، ۱۳ اثر در رشته مجسمهسازي از ۱۲ مجسمه ساز و ۲۱ اثر نگارگري از ۲۱ هنرمند نگارگر و ۱۲ اثر خوشنويسي از ۱۱ هنرمند با يكديگر رقابت ميكنند.
در رشته كاريكاتور آثاري از كاريكاتوريست هاي ۲۴كشور تركيه، اسپانيا، برزيل، كوبا، بلغارستان، لهستان، مكزيك، پرو، چين، كلمبيا، روماني، قبرس، سوريه، نيجريه، صربستان، بلاروس، اندونزي، مولداوي، ونزوئلا، قبرس، آلباني، اكوادور، روسيه و ايران با موضوع بيداري اسلامي به نمايش گذاشته شده است.
کد خبر: 37461
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdca6yne.49n0i15kk4.html