محسن علی اکبری در گفتگو با هنرنیوز:
سریال «خاطرات مرد ناتمام» از اول تا پایان بهمن ماه پخش می شود
22 آذر 1391 ساعت 12:20
محسن علی اکبری تهیه کننده تلویزیون گفت: تصویربرداری مجموعه تلویزیونی «خاطرات مرد ناتمام» به طور کامل به پایان رسیده و قرار است که این سریال از اول تا پایان بهمن ماه روی آنتن شبکه اول سیما قرار گیرد.
محسن علی اکبری تهیه کننده سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار تلویزیونی هنرنیوز اظهار داشت: با توجه به مجموعه های تلویزیونی مختلفی که از شبکه های تلویزیون کشورمان در حال پخش است و عمده آنها به چز یکی دو مورد که سریال های فاخری هستند، بقیه متاسفانه نگاه و ساختار سطحی دارند و به زبان محاورای و به دور از ادبیات فاخر فارسی کشورمان ساخته شده اند و نمی توانند توقعات را در مخاطبی که وقت برای تماشای این گونه آثار صرف می کند را برآورده سازند.
وی افزود: متاسفانه این نگاه و بیان محاوره ای در سینمای ما هم افتاده است و باعث لطمه به جذب مخاطب زده است. بنابراین من به عنوان تهیه کننده در عرصه سینما و تلویزیون تلاش کردم که آثاری که می سازم خیلی از چیزها را رعایت کند و به شعور مخاطب هم احترام بگذارد. به همین دلیل با توجه به رسالتی که در تلویزیون معتقدم برای مخاطب داریم، مجموعه تلویزیونی «خاطرات مرد ناتمام» به کارگردانی «صادق کرمیار» را برای پخش در ایام دهه فجر امسال در حال آماده سازی هستیم.
علی اکبری اضافه کرد: فیلم نامه این مجموعه تلویزیونی تاریخی معاصر مربوط به دهه ۱۳۳۰ و نوع زندگی درآن مقطع و و قبل از آیتالله کاشانی و زمان سپهبد زاهدی را به تصویر میکشد و در ۳۰ لوکیشن جلوی مختلف و بخش عمده آن در خانهای قدیمی جلوی دوربین رفت. ازطرفی این سریال بیشتر دیالوگ محوراست و بیشتر تلاش می کند که نوع ادبیات مردم کشورمان را در آن زمان به مخاطب امروز نشان دهد. برای ساخت این سریال افراد مختلفی چون دکتر سید مهدی شجاعی نظر مثبتی داشتند و نزدیک به ۱۵ بازیگر مطرح سینما، تئاتر وسینما دراین سریال به عنوان بازیگر تلاش کردند تا اثری مناسب و موفق برای مخاطب تلویزیون ساخته شود.
وی ادامه داد: این سریال این روزها مراحل پایانی تدوین تصاویر را توسط «حسین غضنفری» پشت سر می گذارد و ساخت موسیقی این اثر نیز به «بهزاد عبدی» سپرده شده که به احتمال فراوان در کشور اوکراین ضبط خواهد شد.
این تهیه کننده مطرح سینما وتلویزیون با اشاره به زمان پخش این سریال هم ابرازداشت: تصویربرداری این مجموعه تلویزیونی به طور کامل به پایان رسیده و قرار است که این سریال از اول تا پایان بهمن ماه روی آنتن شبکه اول سیما قرار گیرد
وی در توضیح خلاصه داستان این سریال تصریح کرد: در این مجموعه امین زندگانی، محمود پاک نیت، سروش صحت، مهرداد ضیایی، مهوش صبرکن، داوود فتحعلیبیگی، سیامک صفری، مجید سعیدی، آزاده شمس، امیر حسین مدرس و... به ایفای نقش میپردازند و داستان آن درباره جوانی به نام همایون پورسینا به سالهای ۱۳۲۷ تا ۱۳۳۲ است که قصد سفر به خارج از کشور را دارد و در این حین، خاطرات پدربزرگش را که به تازگی فوت کرده و او نیز همایون نام داشت را می خواند. همایون، پدربزرگ او که در فرانسه داروسازی خوانده و به ایران بازگشته، درصدد تاسیس لابراتوار است اما سفارت انگلیس و شهربانی و دیگران سنگ اندازی می کنند و تا اینکه اتفاقات جدیدی مسیر زندگی همایون را عوض می کند.
علی اکبر در خصوص تفاوت تهیه و ساخت سریال های تاریخی با سریال های معاصر تاکید کرد: قطعا رسانه ملی در افق ۲۰ ساله پرداختن به فرهنگ غنی ایرانی اسلامی را وظیفه ملی خصوصا در حوزه ادبیات و دینی می داند. منتها مشکلی که دراین خصوص وجود دارد این است که فیلمسازان عرصه سینما و تلویزیون کمتر راضی به حضور دراین عرصه هستند. واین عدم حضور بیشتر به دلیل دشواری هایی است که ساخت سریال های فاخر و تاریخی دارند و برخی از فیلمسازان ما هم دوست دارند بیشتر به سمت ساخت آثار ساده ، سطحی ، غیر فاخر و تاریخی، با موضوعی به روز و معاصر بپردازند که ساخت این گونه آثار نسبت به سریال های تارخی راحتر است وبودجه زیادی را هم طلب نمی کند.
وی ادامه داد: خود ریاست سازمان صدا وسیما و مدیران شبکه های مختلف هم به دنبال ساخت فیلم ها و مجموعه های تلویزیونی با کیفیت تاریخی و فاخر و حتی معاصرهستند. ما زمانی که سریال غیاث الدین جمشید کاشانی را کار کردیم. به رغم اینکه درماه مبارک رمضان بود و در بدترین تایم ممکن (۱۱شب) روی آنتن شبکه اول سیما رفت .اما مخاطب خوداش را داشت.
علی اکبری یادآورشد: به نظر می رسد که از این نوع سریال ها تلویزیون کشورمان و به خصوص مردم نیاز دارند. چون این روزها بحث فرهنگ سازی وجود دارد؛ تا جایی که مخاطب تلویزیون و حتی سینما بسیار سطحی نگر شده اند و این بسیار برای مخاطب امروز تلویزیون و سینمای ما خطرناک است . چون باعث می شود که تماشاگر ما به سمت دیدن سرگرمی هایی کاذب و خطرناک دیگری مانند ماهواره برود که با پخش انواع برنامه های سطحی و مبتذل خود باعث می شود که مخاطب ما دیگر انگیزه لازم را برای دیدن فیلم های سینما و سریال های تلویزیون وطنی نداشته باشد . پس بنابراین هرچقدر ما بتواینم در خصوص ساخت سریال ها و فیلم هایی کشورمان با اتکا بر فرهنگ و تاریخ غنی خودمان سرمایه گذاری کنیم. می توانیم بهتر با تهاجم فرهنگی برعیله کشورمان مبارزه داشته باشیم.
کد خبر: 50808
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcaaanm.49nww15kk4.html