محسن صادقی در گفتگو با هنرنیوز؛
فقط ارشاد میتواند فعالیت «جبرائیل فیلم» را متوقف کند
9 اسفند 1391 ساعت 11:17
محسن صادقی مدیر موسسه «جبرائیل فیلم» گفت: کانون پخش کنندگان فیلم بدون هیچ نوع سندی یک سری ادعا را به موسسه جبرییل فیلم نسبت داده است و این بیشتر از آنکه تخلف این موسسه باشد یک سری مسائل پشت پرده دارد و کانون نمیتواند مجوز ما را باطل اعلام کند.
محسن صادقی مدیر موسسه «جبرائیل فیلم» در گفتگو با خبرنگار سینمایی هنرنیوز اظهارداشت: به هیچ عنوان فعالیتهای سینمایی موسسه پخش جبرییل فیلم متوقف نشده و شایعاتی که این روزها مطرح شده به هیچ عنوان درست نبوده و این موسسه با قدرت به برنامههایی سینمایی خود ادامه خواهد داد.
وی افزود: معلوم نیست که چرا وبا چه نیتی کانون پخش کنندگان اقدام به انتشار خبر ابطال مجوز فعالیت جبرییل فیلم کرده و ادعا داشتهاند که این موسسه بلیت نیم بها برای یک فیلم سینمایی توزیع کرده، در صورتی که این عمل تخلف نیست و بسیاری از موسسات پخش کننده فیلمهایی سینمایی این کار را انجام میدهند وتخلف نیز نیست.
صادقی تصریح کرد: کانون پخش بدون هیچ نوع سندی یک سری ادعا را به موسسه «جبرائیل فیلم» نسبت داده است و این بیشتر از آنکه تخلف این موسسه باشد یک سری مسائل پشت پرده دارد و کانون نمیتواند مجوز ما را باطل اعلام کند. ضمن اینکه شرح وظایف کانون پخش کنندگان کاملا مشخص بوده و به نظر میرسد برخی اقدامات خارج از وظایف این کانون، به این صنف سینمایی در طولانی مدت ضربه وارد خواهد کرد.
وی ادامه داد: کانون پخش کنندگان فیلم ار ابتدا قرار بوده یک سری خدمات صنفی به پخش کنندگان بدهد و در جهت ارتقاء و هماهنگی پخش تلاش کند. مجوز ابطال کردن یا صادر کردن برعهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در شرح وظایف کانون نمیگنجد و در اختیار انها نیز نیست. بنابراین من نمیدانم تصمیم گیرنده این کانون چه کسی است که این تصمیمات را گرفته است.
مدیر موسسه «جبرائیل فیلم» اضافه کرد: برگه یا حکمی تاکنون در این خصوص به ما ابلاغ نشده است. هر چند لغو یا ادامه کار ما باید از سوی اداره کل ارزشیابی و نظارت بر سینمای حرفهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به ما ابلاغ شود چون تصمیم گیرنده اصلی در خصوص فعالیت ما ارشاد است. ضمن اینکه بنده نمیدانم برچه اساسی خبرابطال را روزنامه بانی فیلم به عنوان اولین روزنامه کار کرده است.
وی خاطرنشان کرد: آقایان کانون پخش کنندگان معلوم نیست چطور دستور به قطع فعالیت این موسسه دادهاند، در صورتی که موضع ما همیشه حمایت از اکران عمومی فیلمهای فرهنگی و سوابق ما در این خصوص خوب بوده است و تاکنون فیلمهای چون: «شکارچی شنبه» (پرویز شیخ طادی)، «شب واقعه» (شهرام اسدی) و «آسمان هشتم» (حسن نجفی) را اکران کرده ایم.
صادقی در خصوص جدیدترین فعالیتهای موسسه «جبرائیل فیلم» هم گفت: برنامه آینده ما پخش فیلم سینمایی «پنجشنبه آخر ماه» است که اکران عمومی آن در دانشگاهها در حال فراهم شدن است. و امسال اکران دانشگاههای آن تا اخر سال ادامه خواهد داشت و اولین اکران دانشگاهی فیلم هم در دانشگاه پیام نور خواهد بود که از طریق نهاد رهبری در دانشگاه پیام نور این اکران صورت میگیرد.
وی اضافه کرد: فیلم دومی که ما در جدول پخش موسسه داریم فیلم سینمایی انیمیشن «داستان سامرا» است که موضوع آن در خصوص انفجارات حرمین شریفه و حملات تروریستی است. که این فیلم نیز در نهادها، دانشگاهها ودرنهایت در سینماهای کشور برنامه ریزی برای اکران عمومی آن در حال انجام است.
پخش کننده فیلم سینمایی «سلام بر فرشتگان» در ادامه ابرازداشت: فیلم سومی که ما در برنامه پخش موسسه داریم فیلم سینمایی «قبیله من» به کارگردانی «غلامرضا آزادی» است و برای سال آینده نیز چند فیلم سینمایی برای اکران مد نظرمان است که در حال گفتگو و رایزنی با تهیه کنندگان آنها برای اکران عمومی هستیم.
وی عنوان داشت: اسفند ماه متاسفانه ماهی خوبی برای اکران عمومی فیلمهای سینمایی فرهنگی مانند «قبیله من» یا «پنجشنبه آخر ماه» نیست ودلیل آن هم به این برمی گردد که خانوادهها درگیر خانه تکانی و خریدهای عید برای شب عید و همچنین فرزندانشان هستند و فرصت نمیکنند برای دیدن فیلمهای سینمایی به سینما بروند.
صادقی یادآور شد: فیلمهای فرهنگی نسبت به فیلمهای تجاری مخاطب عام کمتر دارند و حتی بازیگر سوپر استار یا ستاره کمتر دارند تا مردم به خاطر آنها به سالنهای سینما بروند. این گونه فیلمها آثاری تفکربرانگیز و فرهنگی و هنری هستند که مخاطبان متفکر خاص خود را دارند مانند دانشگاهها که دانشجویان چون اهل تفکر و اندیشه هستند این گونه فیلم را در این ماه تماشا کنند.
بنابراین گزارش؛ فیلم سینمایی «قبیله من» به کارگردانی «غلامرضا آزادی» و تهیه کنندگی «فریال بهزاد» سال گذشته در سی امین جشنواره بین المللی فیلم فجر به نمایش درآمده وتا کنون در چند جشنواره خارجی نیز حضور فعالی داشته و داستان آن مربوط به ۵۰ سال زندگی یک فیلمساز است که در سه مقطع سالهای ۱۳۳۵، ۱۳۵۰ و زمان معاصر در اصفهان اتفاق میافتد که با یک خاطره آغاز و به صورت فیلم در فیلم روایت میشود.
همچنین فیلم سینمایی «پنج شنبه آخر ماه» به کارگردانی «ماشاءلله شاهمرادیزاده» و نویسندگی علی مینایی و به تهیهکنندگی ابراهیم اصغری و مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی است و داستان یک روحانی را روایت میکند که به طور ناخواسته وارد یک میهمانی دانشجویی میشود.
در این فیلم محمود پاکنیت، شبنم قلیخانی، علی بکاییان، علی کشوری، سینا سهیلی، لاله کریمی، الما سعادتفر، سعید توکلی، مجتبی قربانی، سعیده عرب، ناصر فروغ و... به ایفای نقش پرداختهاند.
کد خبر: 55155
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcam6nm.49nmm15kk4.html