پيامبر(ص)، فرستادهاي كه معلم بود
27 شهريور 1389 ساعت 10:28
نويسنده و پژوهشگر علوم سياسي از تدوين كتابي با عنوان «نگاهي به سيره آموزشي رسول خدا(ص)» خبر داد كه پيشبيني ميشود آبان ماه چاپ آن به پايان رسد. وي بيان ويژگيهاي آموزگاري پيامبر(ص) و تربيت معلماني از سوي ايشان براي راهنمايي مردم مناطق گوناگون را از مضامين اصلي اين نوشتار برشمرد.
به گزارش هنر نیوز ،احمد كريميان در گفتوگو با ايبنا، ضمن اعلام اين خبر بيان داشت: پيامبر(ص) علاوه بر اين كه رسالت ارسال پيام الهي را بر عهده داشتند، آموزگاري توانمند بودند كه براي تبيين مفاهيم و معارف الهي از روشهاي گوناگوني بهره ميگرفتند تا بيشترين تاثير را در مخاطبان خود بگذارند.
وي استفاده از زبان، چشم، انگشتان دست، اشارات، نگاه محبت آميز تا بهرهگيري از تاريخ و داستانهاي عبرتانگيز، زبان تمثيل و گاهزاويههاي انحرافي براي ايجاد اتش فراگيري دانش در مخاطبان را در شمار سادهترين تا پيچيديدهترين روشهايي بيان كرد كه آخرين فرستاده الهي براي آموزش معارف آسماني آنها را به كار ميگرفتند.
پژوهشگر و نويسنده حوزه دين و سياست استفاده از منابع روايي شيعه و سني را از جمله مآخذ گردآوري متن اين كتاب خواند و توضيح داد: حضرت محمد(ص) علاوه بر اين كه معلم و آموزگاري بزرگ بودند، به تربيت معلمان نيز همت ميگماشتند تا در مناطقي كه امكان حضور ايشان براي بيان معارف ديني و اخلاق اسلامي فراهم نيست، آنها اين پيام را به مخاطبان و تشنگان دانش و دين برسانند.
كريميان با اشاره به اين كه درباره سيره پيامبر اكرم(ص) تاليفات متعددي به رشته تحرير در آمده است، گفت: با اين وجود در زمينه سيره آموزشي ايشان آثار چنداني را مشاهده نكردهام و تصور ميكنم اين كتاب با نگاه ويژهاي مساله آموزش و تعلّم را از نگاه و در عمل اين فرستاده الهي بررسي و عنوان ميكند.
نويسنده كتاب «غزه در حصار» بيان بيش از 12 روش حضرت محمد(ص) در آموزش را از مشخصههاي اين كتاب برشمرد و يادآور شد: اين اثر بهگونهاي به رشته تحرير در آمده است كه علاوه بر عموم مردم، دانشجويان و پژوهشگراني كه در پي مطالب خاصي در اين زمينهاند نيز ميتوانند از مضاميني آن استفاده كنند.
قرار است موسسه بوستان كتاب «نگاهي به سيره آموزشي رسول خدا(ص)» را تا آبان ماه منتشر و روانه بازار نشر سازد.
کد خبر: 16815
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcaman6.49ni615kk4.html