ابراهيم حقيقی خبرداد؛
حضور ۶۳۵ نفر با ۱۴۴ اثر در مسابقه جشنواره بينالمللی پيامبراكرم(ص)
23 مرداد 1392 ساعت 14:51
ابراهيم حقيقی داور جشنواره بينالمللی «پيامبر اكرم(ص)» گفت: برای شرکت درجشنواره بينالمللی پيامبراكرم(ص) در بخش نامنوشته تاکنون و در مجموع ۶۳۵ نفر با ۱۴۴ اثر در اين مسابقه نامنويسی كرده اند.
به گزارش خبرنگار سینمایی هنرنیوز؛ دومين نشست خبری جشنواره بينالمللی «پيامبر اكرم(ص)» با موضوع طراحی نشانهنوشته «محمد رسولالله» امروز با حضور «مجيد مجيدی» كارگردان فيلم سينمايی«محمد(ص)»،« ابراهيم حقيقی»استاد پیشکسوت گرافیک ایران و خبرنگاران رسانه های گروهی در سالن فريدون ناصری خانه هنرمندان تهران برگزار شد.
در اين نشست رسانه ای «ابراهيم حقيقی» طراح و گرفيست پيشكسوت کشورمان نیز در خصوص برگزاری این جشنواره اظهارداشت: پروژه محمد(ص) به لحاظ محتوا به عنوان يكی از آثار فاخر سينمايی كشور بعد از انقلاب اسلامی محسوب میشود و جا دارد كه رفتاری درخور نيز با آن بشود. هر چند در سينمای حرفهای و در مورد نامنوشته و طراحی تيتراژ يک فيلم از اساتيد و بزرگان اهل فن استفاده میشود و حتی ديده شده كه برای عنوانبندی يک فيلم فونت و قلم خاصی طراحی میشود اما در مورد اين پروژه عظيم سينمايی و مردمی تصميم گرفته شد تا با همكاری سازمان زيباسازی شهرداری تهران نامنوشته اين فيلم به مسابقه گذاشته شود.
وی افزود: با انتشار فراخوانی از همه هنرمندان داخلی و خارجی برای شركت در اين مسابقه دعوت به عمل آمد. از آنجایی که فیلم سینمایی محمد رسول الله (ص) پروژه بزرگی است که شایستگی رفتار حرفهای و شایسته خود را دارد تصمیم گرفتیم مسابقهای را در زمینه طراحی نشانه نوشته فیلم محمد (ص) برگزار کنیم که علاوه بر نمایش آثار برتر آن به صورت نمایشگاه از میان این آثار به انتخاب مجیدی کارگردان فیلم، نشانه نوشتهای برای این فیلم و تیتراژ آن انتخاب شود.
حقیقی تصریح کرد: برای هر چه بهتر برگزار شدن این جشنواره ما از همه بضاعت موجود در ايجاد ارتباط با نهادهای فرهنگی و هنری در سراسر دنيا استفاده كرديم و فراخوان اين مسابقه از سوی رايزنی فرهنگی ايران در كشورهای مختلف منتشر شده كه البته لزوم شركت در اين مسابقه برای يک هنرمند آگاهی نسبت به حروف فارسی و عربی و لاتين و مسلمان بودن و يا آگاهی از دين و شريعت اسلام است.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: از همان ابتدا نسبت به اينكه با آمار قابل توجهی در زمينه ارسال آثار مواجه شويم توقع زيادی نداشتيم. از آنجایی كه تجربه نشان داده اگر اين مسابقه مسابقه طراحی پوستر بود آمار بيشتری در آن شركت میكردند اما در مورد نامنوشته معمولاً استقبال آنچنان كه بايد و شايد نيست و در مجموع ۶۳۵ نفر با ۱۴۴ اثر تاكنون در اين مسابقه نامنويسی كردند.
این استاد پیشکسوت گرافیک ایران تاکید کرد: مهلت فراخوان مسابقه جشنواره بينالمللی «پيامبر اكرم(ص)» تا ۱۶ شهريور و شروع داوری آثار همچنان به قوت خويش باقی است. شاید بسیاری از شما بپرسید که آیا فونت طراحی شده برای اين مسابقه در صورت موافقت كارگردان فيلم«محمد (ص)» در تيتراژ فيلم استفاده خواهد شد یا بر ساير عناوين و اعلام اسامی اين فيلم نيز تأثير خواهد گذاشت يا خير بايد بگويم كه اين مسئله بستگی به آثار ارسالی و اينكه آيا آنها قابليت تبديل شدن به قلم را داشته باشند یا نه، بستگی به ویژگی های آثار ارسالی خواهد داشت.
وی یادآورشد: هيات داوران این جشنواره شامل جليل رسولی، صداقت جباری، حبيبالله صادقی، مسعود نجابتی، مصطفی گودرزی و اینجانب به همراه دو داور خارجی « صادق قرهمصطفی» از تركيه و «مأمون سكال» از آمريكا خواهند بود که هر دو این داوران به کشورمان خواهند آمد و به قضاوت آثار ارسالی به اين مسابقه خواهند پرداخت و بناست از سه نام نوشته برگزيده در اين مسابقه تقدير شود.
حقیقی ابرازداشت: امکان دارد به تشخيص هيئت داوران آثار تقديری و تشويقی بيشتری داشته باشيم كه نمايشگاهی از آثار آنها در مراسم آغازین نمايشگاه كه ۲۴ مهر در برج ميلاد برگزار میشود به نمايش درآمده و در ادامه موزه امام علی(ع) ميزبان آثار اين هنرمندان است كه در معرض ديد عموم علاقهمندان قرار خواهد گرفت. ضمن اینکه احتمال برپايی نمايشگاهی در خارج از كشور وجود دارد.
وی در پایان گفت: با توافقی كه با سازمان زيباسازی شهرداری تهران كردهايم در سالهای بعد اين مسابقه در رشتههای بيشتری از هنرهای تجسمی برگزار خواهد شد كه موارد استفاده آنها در محيطهای شهری و ديوارنگارهها خواهد بود. بنابراین این آثار در دورههای آتی دیگر ارتباطی با فیلم محمد (ص)نخواهد داشت و بسته به تصمیم و سیاستگذاری سازمان زیباسازی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
کد خبر: 62382
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcaueni.49nua15kk4.html