گلعلی بابایی مطرح کرد
«قلمی به رنگ خاک» به زودی منتشر خواهد شد/ کتابی که زندگینامه "شهید غنیپور" را با قلم خود شهید روایت میکند
26 دی 1394 ساعت 9:38
کتاب «قلمی به رنگ خاک» در حقیقت هم زندگینامه شهید غنیپور است و هم شجرهنامه مسجد جوادالائمه(ع) که بخش اعظمی از این کتاب دستنوشتههای خود حبیب غنی پور است.
به گزارش هنرنیوز؛گلعلی بابایی، نویسنده کتاب «حکایت مردان مرد» در خصوص آخرین کتابش گفت: کتاب «قلمی به رنگ خاک» با محوریت زندگی شهید حبیب غنی پور به نگارش درآمده و برای ارائه به جایزهای که به نام این شهید است چاپ و منتشر خواهد شد.
وی افزود: این کتاب در حقیقت هم زندگینامه شهید غنیپور است و هم شجرهنامه مسجد جوادالائمه(ع) که بخش اعظمی از این کتاب دستنوشتههای حبیب است ــ این شهید بیشتر مقاطع زندگیاش را با قلم خود نوشته است بخش دیگری هم از فایل مصاحبه با راویها و خانواده شهید به دست آمده است.
بابایی در خصوص زمان انتشار کتاب «قلمی به رنگ خاک» گفت: این کتاب هم اکنون به دست ناشر سپرده شده و امیدوارم که در سالگرد شهید حبیب غنی پور توسط بسیج هنرمندان رونمایی شود.
گفتنی است شهید حبیبغنیپور در سال ۱۳۴۳ در محله «جی» واقع در جنوبغربی شهر تهران بهدنیا آمد.چهارده ساله بود که بهمن ۵۷ را درک کرد،
در همان سنین از اعضای فعال کتابخانه مسجد جوالائمه(ع) بود. نخستین جلسه قصهنویسی مسجد جوادالائمه(ع) در سال ۱۳۵۸ مملو از نوجوانان محل بود. کتاب«سوره، بچههای مسجد» اولین محصول ادبی و هنری آن جمع بود که قصه انشاء از حبیب غنیپور در آن چاپ شده بود. این کتاب که بهنام انتشارات مسجد جوادلائمه در سطح کشور منتشر شد، با آغاز جنگ تحمیلی به جبهه رفت و در سال ۶۱، در عملیات مسلمبنعقیل از ناحیه پا مجروح شد.. در سال ۱۳۶۴ در رشته ادبیات فارسی دانشگاه شهید بهشتی قبول شد و در ضمن معلمی، نویسندگی و اداره کتابخانهای با هفت هزار عضو، به تحصیل دانش پرداخت و در همان سال در عملیات والفجر۸(فتح فاو) شرکت کرد.
بیشتر داستانهایش را در همین سالها نوشته است. مجموعه داستان«گل خاکی» برای جوانان و«عمو سبدی» برای نوجوانان، پس از شهادتش منتشر شدند ولی تعداد زیادی تحقیق و داستان همچنان ناتمام و منتشر نشده از او باقی ماندهاند. آثاری همچون:
میزان نوشت:داستان زال و رودابه، نگاهی به زندگی جلال آلاحمد، تحقیقی درباره شهر تبریز، حدود ده داستان منتشر نشده کوتاه، طرح چند رمان، یک رمان نیمهتمام جنگی، طرح دو داستان مصور(کمیک استریپ) از حکایات قدیمی، بازنویسی چند داستان از کلیله و دمنه، چند داستان برای کودکان و تعداد زیادی گزارش از مناطق جنگی. سرانجام حبیب غنیپور دهم اسفندماه سال ۶۵، در ادامه عملیات کربلای پنج به شهادت رسید.
کد خبر: 87600
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcawina.49n0w15kk4.html