تهران شبیه هر شب دیگر سیاه بود
1 مرداد 1390 ساعت 10:11
کتاب «تهران شبیه هر شب دیگر سیاه بود» حاوی ۵۰ قطعه شعر سروده آرش شفاعی است که مضامین عاشقانه، اجتماعی و مذهبی را در بر میگیرند.
به گزارش هنرنیوز به نقل از خبرآنلاین، مجموعه شعر «تهران شبیه هر شب دیگر سیاه بود» سروده آرش شفاعی در ۷۲ صفحه در ۷۲ با قیمت ۱۲۰۰ تومان برای دومین بار از سوی انتشارات سوره مهر چاپ شد. چاپ نخست این کتاب در قالب مجموعه «شعر امروز» در سال ۸۶ منتشر شده بود.
شعرهای این مجموعه در قالبهای غزل، سپید، نیمایی، ربایی و دو بیتی هستند و مضامین عاشقانه، اجتماعی و مذهبی را در بر میگیرند. «درخت»، «لهیب»، «بهار کوچک»، «هویتهای رسمی»، «لطف کرد»، «یک دهن آواز»، «صدای مهربان مرگ»، «باران نمیگیرد؟»، «کاغذ تاخورده» و... نام برخی از اشعار این کتاب است.
ناشر در مقدمه کتاب آورده است: «شعر امروز فارسی با پشت سر گذاشتن فراز و فرودهای فراوان به دستاوردهای ارجمندی رسیده و امروزه در جایگاهی قرار دارد که ضمن بهره گرفتن از مجموع تجربیات تاریخ ادبیات فارسی و برداشت از غنای این بستر، با درک افقهای جدید و طرح افکار روز، سهمی به سزا و پیشتاز در رشد و ارتقای فرهنگ و تمدن معاصر فارسی داشته باشد.»
کد خبر: 29974
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcayonu.49no015kk4.html