رییس كمیته‌ی نمایشگاه‌های هفته‌ی گردشگری:

مجاب كردن‌ پلیس مهاجرت یكی از آرزوهای ما بود

4 مهر 1391 ساعت 14:30

رییس كمیته‌ی نمایشگاه‌های هفته‌ی گردشگری گفت:آمار گردشگران، در طول ۱۴ سالی كه در این معاونت كار می‌كنم، یكی از معضلات بوده است.



به گزارش هنرنیوز، علی رحیم‌پور - رییس كمیته‌ی علمی هفته‌ی گردشگری- با اشاره به نشان دادن تصویری منفی از ایران در دنیا،گفت: ما تلاش می‌كنیم با كارهایی كه در طول این هفته و به‌طور كل، طبق برنامه‌های سازمان میراث و گردشگری انجام می‌دهیم، اندكی این تصویر را مثبت كنیم. 

رییس كمیته‌ی علمی هفته‌ی گردشگری پرسید: آیا صداوسیمای ایران به اندازه‌ای كه شهرهای ... و ... را تبلیغ می‌كند، تا كنون ایران را معرفی كرده است؟ 

وی در ادامه گفت: نداشتن پول برای تبلیغات گردشگری یك درد است

او تاکید کرد: ما هم به برخی ناهماهنگی‌ها و همكاری نكردن‌ها منتقدیم، ولی نباید یك سیستم را تخریب كنیم. به هر حال و با وجود همه‌ی این مشكلات توانسته‌ایم، مطالبات خانواده‌ها را درباره‌ی سفر افزایش دهیم.

رحیم پور تصریح کرد: در حوزه‌ی گردشگری هیچ راهی به‌جز نجات و به‌روز كردن صنعت گردشگری نداریم. ما می‌توانیم صادركننده‌ی خوبی در گردشگری باشیم. شاید در كشاورزی خودكفا شویم، ولی صادركننده‌ی خوبی نمی‌توانیم باشیم. باید توجه كرد كه سوخت‌های فسیلی در حال تمام شدن است و آنچه می‌ماند گردشگری است. صنعت گردشگری می‌تواند درآمدهای ارزی را زنده كند. 

او تاکید کرد:این دلایل بهانه‌ی برگزاری همایش گردشگری و توسعه‌ی پایدار با اتكا به درآمدهای نفتی است.

وی افزود: برای این همایش، ۲۳۵ مقاله رسیده است و نهم مهرماه در سالن همایش‌های صداوسیما مقاله‌های برگزیده ارائه خواهند شد.

در ادامه‌ی این نشست نیز لادن جعفری تهرانی ـ رییس كمیته‌ی نمایشگاه‌های هفته‌ی گردشگری ـ درباره‌ی مساله‌ی آمار گردشگران و چگونگی بدست آوردن آن تشریح کرد: آمار، در طول ۱۴ سالی كه در این معاونت كار می‌كنم، یكی از معضلات بوده است. سازمان میراث فرهنگی و گردشگری هیچ‌وقت تولیدكننده‌ی آمار نبوده و مرجعی نداشته است. آمارها یا باید از گمرك گرفته شود یا از پلیس مهاجرت و یا نیروی انتظامی كه در مبادی ورودی مستقرند. همواره این آمارها با یكدیگر ناهمخوان بوده‌اند و ما را سردرگم می‌كردند.

وی ادامه داد:‌ سال ۸۶ ما به این جمع‌بندی رسیدم كه پلیس مهاجرت با توجه به باجه‌هایی كه در تمام مبادی ورودی كشور دارد، می‌تواند آمار مورد نظر ما را تامین كند؛ ولی متاسفانه هیچ تعاملی بین پلیس مهاجرت و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری وجود نداشت. آن‌ها آمارها را محرمانه می‌دانستند و مجاب كردن‌شان یكی از آرزوهای ما بود.

تهرانی اظهار كرد:‌ پس از ارتقای سطح سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، پلیس مهاجرت نیز مجاب شد این آمارها را در اختیار ما قرار دهد. حتا ما اتاقی را به آن‌ها اختصاص دادیم و آن‌ها راضی شدند كه ما به‌طور مستقیم از سیستم الكترونیكی‌شان آمارها را برداشت كنیم.

وی بیان کرد: این شرایط سبب شد در سال ۱۳۸۹ ایران با دادن آمار ورود سه‌میلیون و ۱۲۱هزار و ۲۷۱ نفر گردشگر به كشور، در مقایسه با سال ۱۳۸۳ كه آمار ورود یك‌میلیون و ۶۴۹هزار و ۴۷۹ نفر گردشگر را به كمیته‌ی جنوب آسیا در سازمان جهانی جهانگردی داده بود، مورد تقدیر قرار گیرد.


کد خبر: 46822

آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcb5wba.rhb05piuur.html

هنر نیوز
  http://www.honarnews.com