با هدف توسعه گردشگری مذهبی صورت گرفت:
انتشار مجموعه كتابهاي «امامزادگان ايران»
زیارت، اولویت نخست مسافرت در میان کشورهای مسلمان و عربی است
1 مرداد 1391 ساعت 15:02
مدير عامل كانون جهانگردي و اتومبيلراني از انتشار مجموعه كتابهاي امامزادگان ایران (هزار مزار)، از سوي اين نهاد خبر داد و گفت: با همکاری ستاد بقاع متبرکه سازمان میراث فرهنگی بیش از ۲۰ جلد از این مجموعه به منظور توسعه گردشگری مذهبی منتشر شده است.
به گزارش هنرینوز به نقل از روابط عمومي كانون جهانگردي و اتومبيلراني جمهوري اسلامي ايران؛ حسين جعفري با اشاره به ظرفیتهای کشورمان در زمینه گردشگری مذهبی و امکان معرفی این امکانات به گردشگران خارجی گفت: از میان آثار مذهبی کشورمان، تعداد زيادي از آنها به عنوان بقاع متبركه و اماكن مذهبي اعم از آرامگاه امامزادگان، مساجد و اماكن مذهبي اقليتهاي ديني شناخته ميشوند كه به دليل برخورداري از شرايط خاص، در فهرست آثار تاريخي و فرهنگي کشور به ثبت رسيدهاند.
وی، افزود: كانون جهانگردي و اتومبيلراني با توجه به جایگاه والای این اماکن در پاسداري از اعتقادات ديني جامعه و به منظور آشنايي بيشتر زائران، گردشگران مذهبي و علاقمندان به خاندان عصمت و طهارت، اطلاعات جامعي از نسب و شجرهنامه هزار شخصيت مدفون در بناهاي آرامگاهي ثبت شده در فهرست آثار ملي و تاريخي كشور، همراه با موقعيت معماري بناها و بيان آراي مورخان و انديشمندان را منتشر كرده است.
جعفري با بيان اينكه اطلاعات جمع آوری شده درباره این اماکن در قالب ۲۰ جلد كتابچه به چاپ رسیده و ۱۱ جلد آن نیز در مرحله چاپ قرار دارند، خاطر نشان كرد: در تهيه اين كتابچهها ستاد ويژه بقاع متبركه و بناهاي تاريخي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري و موسسه دايرة المعارف بقاع، كانون جهانگردي و اتومبيلراني را ياري كردهاند.
او با تاکید بر اینکه بقاع متبرکه به عنوان سرمایهای جاودان و میراثی مانا در فرهنگ و تمدن ایران به شمار میروند، افزود: بر اساس پژوهشهای انجام شده هم اکنون زیارت، اولویت نخست مسافرت در میان کشورهای مسلمان و عربی است، بنابراین میتوان از این ظرفیت بزرگ استفاده کرد و با تبلیغات و بازاریابی در خصوص بقاع متبرکه کشور، زمینه ورود گردشگران مذهبی و توسعه توریسم زیارتی را فراهم کرد.
وی ابراز امیدواری کرد که با چاپ کتاب امامزادگان ایران )هزار مزار( گام ارزندهای در شناسایی و معرفی اماکن مقدس استانها و متعاقبا توسعه توریسم زیارتی برداشته شود.
مدير عامل كانون جهانگردي و اتومبيلراني همچنین در تبیین ضرورتهای توسعه گردشگری زیارتی با اشاره به جایگاه سیر و سفر در تعالي روحي انسان، افزود: وجود بارگاه ملكوتي حضرت امام رضا(ع) در مشهد، حضرت معصومه(س) در قم، حضرت عبدالعظیم(ع) در تهران، حضرت شاهچراغ(ع) در شيراز و بیش از ۸ هزار بقعه متبركه و امامزاده در كشور ميتواند چشمانداز مناسبي را از توسعه گردشگری مذهبی حتی در افق چشم انداز ۲۰ ساله گردشگری کشور ترسیم سازد.
به اعتقاد دکتر جعفری اماكن مذهبی و بقاع متبرکه کشورمان، میتوانند از اولويتهای گردشگران منطقهای، قارهای و بینالمللی برای سفر به ايران باشند. افزون بر اين توجه به مقوله توسعه گردشگری مذهبی كشور میتواند زمينه مناسبی را برای نشر افكار اسلامی، مفاهیم عمیق موجود در انقلاب اسلامی و تبیین ارزشها و باورها و اعتقادات تشیع را فراهم كند.
کد خبر: 43861
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcb8wba.rhbf0piuur.html