گزارش آیین پایانی سومین جشنواره مردمی فیلم عمار/۱

طالب زاده: گروه عمار به دنبال کلام انقلاب از زبان هنر است

11 دی 1391 ساعت 11:46

نادر طالب‌زاده دبیر سومین جشنواره مردمی فیلم عمار گفت: گروه عمار به دنبال کلام انقلاب از زبان هنر است، در این عرصه آثار بسیار خوبی تولید و در سال‌های گذشته در تمام دانشگاه‌ها ارائه شده و بنابراین ما تلاش می‌کنیم تا در حوزه داستانی نیز استعدادهایی را کشف و حمایت کنیم.


به گزارش خبرنگار سینمایی هنرنیوز؛ مراسم پایانی سومین جشنواره مردمی فیلم عمار شب گذشته با حضور «نادر طالب‌زاده» دبیر جشنواره؛ «وجید جلیلی» عضور شورای سیست گذاری این جشنواره، محمد رضا عباسیان دبیر جشنواره فیلم فجر، هاشم میرزاخانی مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران و شخصیتهای سیاسی، هنری و فرهنگی و انقلابی چون: سید داود میرباقری، علیرضا قزوه، محمد گلریز، ناصر هاشم‌زاده، سردار سعید قاسمی، سردار نقدی، مهدی فضائلی، گلعلی بابایی علیرضا سجادپور، احمد میرعلایی، محمدحسین نیرومند، عزت‌الله مطهری و... در سینما فلسظین تهران برگزار شد.
در این مراسم «نادر طالب‌زاده» دبیر جشنواره مردمی فیلم عمار طی سخنانی اظهارداشت: محفل ما بسیار خوب، نورانی و انقلابی است. جمعیتی که امشب حضور پیدا کردند نسبت به سال گذشته قابل مقایسه نیست و این نشانگر یک حقیقت است. اینکه ما بدون تبلیغ و هزینه توانستیم گرد هم بیاییم و آثاری را ارائه دهیم که نسبت به سال گذشته با محتوای بهتری آماده شده است.
وی افزود: امسال بین ‌۳۰ تا ۴۰ فیلم دیدنی در جشنواره وجود داشت که قابل ارائه در محافل مختلف است و حتی در بخش بین‌الملل و بازار نیز پیشنهاد خواهد شد و معتقدم که انقلاب مانند معدن طلااست و در آن کشف استعداد از اهمیت خاصی برخوردار است. در این عرصه مهندسی و کشف استعداد با اهمیت است و گروه عمار از این بخش مخلصانه حمایت می‌کند.
طالب‌زاده تصریح کرد: گروه عمار به دنبال کلام انقلاب از زبان هنر است، در این عرصه آثار بسیار خوبی تولید و در سال‌های گذشته در تمام دانشگاه‌ها ارائه شده و بنابراین ما تلاش می‌کنیم تا در حوزه داستانی نیز استعدادهایی را کشف و حمایت کنیم. در حوزه فرهنگ و هنر کشف و پرورش استعداد اهمیت بسیار بالایی دارد. ازسویی به نطرم باید حامیان دقیق انقلاب را شناسایی و آموزش‌های خاص دهیم.
وی ادامه داد: باید بهترین اساتید را برای حامیان انقلاب در نظر گرفت و بهترین کارگردان‌ها را برای آموزش آن‌ها بگماریم تا این مهندسی فرهنگی در حوزه انقلاب اسلامی صورت گیرد. بنده بسیار خوشحالم که سینه سوختگان انقلاب در جمع ما حضور دارند، افرادی که چهره‌های بسیار درخشانی در انقلاب ما هستند و خود پرسوناژهای اصلی مستندهای ما هستند.
دبیر جشنواره فیلم مدمی عمار خاطرنشان کرد: پیچ سرنوشت‌سازی که مقام معظم رهبری نیز در صحبت‌هایشان به آن اشاره داشتند را باید دقت کنیم و بدانیم چگونه در حوزه فرهنگ و هنر مهندسی درستی صورت گیرد تا به اهداف مورد نظر که متعهد بودن به حب اسلام عزیز است دست یابیم و امیدوارم در سالهای آینده شاهد نوآوری و خلاقیت‌های بیشتری در این جشنواره باشیم چون آنچه وصل به حقیقت و نور و زلال است خاموش نمی‌شود. این حرکت نیز وصل به حقیقت است و آینده روشنی را برای همه ما خواهد داشت.

در ادامه این مراسم عزت‌الله مطهری معروف به عزت شاهی از مبارزین قبل از انقلاب هم اظهارداشت: ما همه مدیون شهدا و خانواده‌های آن‌ها هستیم و اگر هر کاری کنیم نمی‌توانیم ذره‌ای از محبت آن‌ها را جبران کنی و من به سهم خود از کلیه برگزار کنندگان سومین جشنواره مردمی فیلم عمار تقدیر و تشکر دارم.
وی ادامه داد: بعضی از افراد متأسفانه برداشتشان این بوده که یک سری از بچه‌ مذهبی‌ها که سطح پایینی دارند تولیداتی را عرضه داشته‌اند و من در پاسخ به آن افراد گفتم همه این‌ها زحمت کشیدند و هرکس به نوبه خودش کاری کرده و تمام این‌ها در جهت انقلاب تلاش داشتند و لذا تمام تلاش این‌ها قابل تقدیر هستند.
مطهری تاکید کرد: باید کاری کنند که سال به سال بیشتر شود و اتحادیه‌ای درست کنند که بتوانند فیلم‌های خوب را به وجود آورند و همانطور که نادر طالب‌زاده گفت انقلاب اسلامی معدن طلاست هر شهیدی که رفته خودش یک سریال است و می‌شود با این‌ها سریال‌های خوبی ساخت.

در ادامه این مراسم احسان می‌نایی یکی ازاکران‌کنندگان مردمی جشنواره فیلم عمار در مشهد مقدس هم گفت: در این جشنواره از ظرفیت مردم و از قاعده همیشگی جمهوری اسلامی استفاده شد و ما در سه استان خراسان شمالی، خراسان رضوی و جنوبی حدود ۱۵۰ محل اکران داشتیم و به علت مضامین ارزشی فیلم‌ها این اکران‌ها با چند تماس تلفنی ساده و در عرض یک دقیقه فراهم می‌شود و‌ای کاش صداوسیما کمک بیشتری می‌کرد تا تغییری در این عرصه رخ دهد. بنابراین معتقدم که مردمی شدن کار جشنواره عمار برخلاف انتظار ما برکت و جواب داد.
وی اضافه کرد: روستاهای مختلفی در اکران مردمی جشنواره عمار حضور داشتند و باید بدنه بیشتری پای کار جشنواره عمار بیایند چرا که فیلم‌های جشنواره عمار سؤالات جدی وارد می‌کند که متفاوت از همه حیث هستند و به هرحال ارتباط بین عناصر تشکیل‌دهنده این جشنواره کامل است؛ کارگردانان حرفی برای گفتن دارند که آن را در هنر خود ارائه داده‌اند و به راحتی در دسترس هستند؛ و جامعه این رویکرد مهم مردمی را دنبال می‌کند.
می‌نایی در پایان سخنان خود از اکران مردمی فیلم‌های جشنواره عمار در ۷۰ روستا و شهر مشهد خبرداد.


کد خبر: 51899

آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcb9wbs.rhb89piuur.html

هنر نیوز
  http://www.honarnews.com