آیین پایانی نخستین جشنواره فیلم ویدیویی در ابوموسی برگزار شد
شمقدری: همه برای کمک و ایجاد آرامش سینما پیش قدم شوند
5 تير 1391 ساعت 15:23
جواد شمقدری رئیس سازمان سینمایی گفت: هیچ مجموعهای بدون مدیری واحد، ره به جایی نمیبرد و امیدوارم همه کسانی که مسئولیت مستقیم دارند و میتوانند در ایجاد آرامش کمک و پیش قدم شوند، تا همه به قانون برگردیم .
به گزارش هنرنیوزبه نقل از روابط عمومی جشنواره فیلم ویدیویی تهران، آیین پایانی جشنواره بینالمللی فیلم ویدیویی تهران عصر دیروزبا حضور بیش از ۷۰ هنرمند و سینماگر کشورو با حضور جواد شمقدری، محمدرضا عباسیان، فرهاد اصلانی، سعید راد، مریلا زارعی، شهرام شاه حسینی، پرویز شیخ طادی، جمال شورجه، علی اوسیوند، احمد مهرانفر، کامران ملکی، محمدحسین نیرومند، عباس اسداللهی، نازنین فراهانی، مرجان اشرفی زاده، معصومه قاسمی پور،علی معلم، تهماسب صلح جو، علی روئین تن، مسعود اطیابی، محمدرضا عرب، عبدالله باکیده، محمد جواد آقاجری، سیدعلیرضا سجادپور، بهمن حبشی، سیمون سیمونیان، سیداحمد میرعلایی، حسین سلیمانی، محمد هادی کریمی، سید هادی منبتی، آرش معیریان، سید جمال ساداتیان، مهدی عظیمی، علیرضا زرین دست، حبیبالله کاسه ساز، یدالله صمدی، عبدالرضا اکبری، مقصود جباری، مهدی محبان، سید امیر علمایی، حسین مبارکی و ... در در سالن آموزش و پرورش جزیره ابوموسی برگزار شد.
بر پایه این گزارش، مراسم اختتامیه جشنواره ویدیویی در این جزیره امروز از ساعت ۱۴ تا ۱۶ برگزار شد. این مراسم پس از پخش تصاویری از روند برپایی جشنواره و کلیپی به مناسبت تولد حضرت ابوالفضل (ع)، با صحبتهای موسوی فرماندار جزیره ابوموسی آغاز شد.
جواد شمقدری رئیس سازمان سینمایی در این مراسم با بیان اینکه همه ایرانیها و سینماگران میخواهند به اینجا سر بزنند، گفت: خود من بعد از ۲۵ سال به ابوموسی آمدم و هنرمندان زیادی دوست داشتند همراه ما باشند.
وی یاد شهیدان رئیسی و داراب از شهدای جزیره ابوموسی را گرامی داشت و گفت: اگر امنیت و آسایشی در سرزمین ایران در اختیار ما است، مدیون خون شهدا و این رشادتها هستیم.
وی افزود: چنین سفرهایی کمترین تاثیرش برای هنرمندان که روح لطیفی دارند این است که در جریان مشکلات قرار بگیرند و رسالت خود را به یاد بیاورند. جایی که سینما وظیفه سنگینی دارد.
شمقدری ادامه داد: گروهی معتقد هستند اینها صرفا برای سرگرمی و نشاط آفرینی هستند اما رسالت سینما تنها سرگرمی نیست و در موقعیتهای مختلف سینما ماموریتهای متفاوتی دارد که مهمترین آنها دفاع از حریم و هویت اسلامی و دفاع از مرزها است.
رئیس سازمان سینمایی ادامه داد: به نظر میرسد سینمای ایران در مقاطعی نسبت به مسئولیتهایش کوتاهی کرده است. ما باید به جمعها و خلوتهایمان برگردیم و ببینیم چه مسئولیتهایی در سینما میتوانستیم بر عهده بگیریم که انجام ندادهایم.
وی افزود: متاسفانه این مبنایی میشود که ناجوانمردانه درباره سینما موضع گیری میشود و بیانیه داده میشود.
شمقدری در بخش دیگری از سخنانش گفت: باید نقطه آرمانی ملت را خوب ترسیم کنیم و اگر سینما از عهده آن برآید، مهمترین مسئولیتش را به خوبی انجام داده است.
وی با اشاره به برپایی موفق نخستین جشنواره فیلمهای ویدئویی گفت: خوشبختانه جشنواره در گام اول به خوبی برگزار شد و افراد با سلایق مختلف در کنار هم جمع شدند و همکاری کردند، آنچه که امروز سینما ایران به آن احتیاج دارد.
رییس سازمان سینمایی تاکید کرد: هیچ مجموعهای بدون مدیری واحد، ره به جایی نمیبرد و امیدوارم همه کسانی که مسئولیت مستقیم دارند و میتوانند در ایجاد آرامش کمک کنند پیش قدم شوند. همه به قانون برگردیم و برای سینمای ایران گردهم جمع شویم و اتفاقات خوبی میافتد.
شمقدری اظهار کرد: اینگونه هم نیست کسانی نخواهند با ما باشند، ما متوقف شویم. مثل چهار سال گذشته که با کارشکنی ادامه مسیر دادیم و از این به بعد هم میدهیم و امیدواریم سینمای ایران راه درخشان خودش را پیدا کند.
محمدرضا عباسیان دبیرجشنواره فیلم ویدیویی تهران نیز در این مراسم در سخنانی با بیان اینکه نخستین جشنواره بینالمللی فیلم ویدیویی تهران، نام تهران را با خود به همراه دارد، گفت: با این شعار که بگوییم ابوموسی فرقی با تهران ندارد، جشنواره را آنطور که در تهران برگزار شد در ابوموسی هم برگزار کردیم.
وی افزود: این جشنواره از ۲۸ خرداد همزمان با تهران در این جزیره آغاز شد و استقبال از نمایش فیلمها صورت گرفت و داوران مستقلی هم کارها را ارزیابی کردند.
عباسیان با اشاره به حضور هنرمندان در اختتامیه جشنواره افزود: تعداد زیادی از هنرمندان سینمای ایران تقاضای حضور داشتند و حتی گرمای ابوموسی هم مانعی برای حضور این افراد نبود و از جمع هنرمندانی که در این سفر حضور پیدا کردند تشکر میکنم.
وی اظهار امیدواری کرد: دومین دوره جشنواره نیز با همین شور و حرارت در ابوموسی برگزار شود.
در ادامه این مراسم با حضور جواد شمقدری ،محمدرضا عباسیان و موسوی فرماندار ابوموسی به همراه جمال شورجه، سعید راد، حبیب الله کاسه ساز و محمدرضا شرفالدین از خانواده شهیدان رئیسی و داراب تقدیر به عمل آمد و همچنین تقدیری هم از موسی حافظی جانباز دفاع مقدس شد و در ادامه از برگزار کنندگان جشنواره فیلم ویدئویی در جزیره ابوموسی تقدیر به عمل آمد.
پایان بخش مراسم اختتامیه نخستین جشنواره فیلم ویدئویی تهران معرفی برگزیدگان بود که در این بخش معصومه قاسمی پور برای فیلمنامههای «خیس» به عنوان بهترین بازیگر زن، احمد مهرانفر برای فیلم «عاشقانهای برای سرباز وظیفه رحمت» به عنوان بهترین بازیگر مرد و جمشید محمودی برای فیلم «چهارحرفی» به عنوان فیلمنامهنویس برتر انتخاب شد.
مرجان اشرفی زاده برای فیلم نامههای «خیس» بهترین کارگردان شد و جایزه بهترین فیلم هم به نوید محمودی برای فیلم «چهارحرفی» اهداء شد که این کارگردان جایزهاش را به علی اوسیوند بازیگر فیلمش اهداء کرد که در نهایت دبیر جشنواره جایزه مستقلی را به اوسیوند اختصاص داد.
اجرای این مراسم را که نزدیک به دو ساعت ادامه داشت، علی معلم برعهده داشت.
در پایان نیز محمدرضا شرفالدین در سخنانی اعلام کرد: کسانی که در خصوص مقاومت در جنوب ایران و خلیج فارس خاطره و یا فیلمنامهای دارند به دبیرخانه جشنواره فیلم مقاومت ارسال کنند.
کد خبر: 42583
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcbfsba.rhb5wpiuur.html