درديدار معاون هنري و مديران با وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي؛

برنامه‌هاي سال 1390 معاونت هنري به تاييد وزير ارشاد رسيد

3 ارديبهشت 1390 ساعت 13:37


حميد شاه آبادي و مديران ستادي معاونت هنري در ديدار با وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي مهمترين برنامه‌هاي خود را به تاييد سيد محمد حسيني رساندند.
به گزارش هنرنیوز به نقل از روابط عمومي معاونت هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، در اين ديدار كه با حضور «سيد محمد حسيني» وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، «حميد شاه آبادي» و مديران بخش‌هاي مختلف اين معاونت برگزارشد، برنامه‌هاي حوزه‌هاي مختلف هنرهاي نمايشي، هنرهاي تجسمي، موسيقي و حوزه آموزش به تاييد وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي رسيد.
دراين ديدار كه درسالن كنفرانس وزارت خانه مطبوع برپا شد حميد شاه آبادي معاون هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي سال 1389 را سالي پربار براي حوزه معاونت هنري برشمرد.
وي گفت: در حوزه هنرهاي نمايشي بحث نخست ايجاد اشتغال براي هنرمندان تئاتر است كه امسال (سال 1390) گام هاي مهمي در اين حوزه برداشته خواهد شد.
معاون هنري در ادامه استقرار گروه‌هاي تئاتري در فضاي كالبدي (سالن ها)، مديريت بر منابع مالي، راه‌اندازي تئاترسيار، توجه جدي به تئاترخياباني، ايجاد دفاتر تخصصي در حوزه هنرهاي نمايشي و... را از مهمترين برنامه‌هاي معاونت هنري درحوزه هنرهاي نمايشي در سال 90 برشمرد.
وي همچنين در حوزه هنرهاي تجسمي گفت: طرح پاويون هنرايران، راه‌اندازي اكسپوي مجازي در داخل و خارج از كشور و... از برنامه‌هاي مهم معاونت هنري درعرصه هنرهاي تجسمي است.
شاه آبادي در تشريح برنامه‌هاي حوزه موسيقي در سال 90 گفت: سبد شنيداري جامعه بايد تغيير كند وي ساماندهي عرصه توليدات موسيقايي را از برنامه هاي معاونت هنري در سال 90 دانست .
معاون هنري افزود: از اين پس آلبوم‌هاي موسيقي توسط چهار شوراي تخصصي در حوزه‌هاي مختلف به سرعت بررسي و منتشر خواهد شد.
وي در تشريح برنامه‌هاي حوزه مد و لباس نيز گفت: در سال 89 دو نمايشگاه مد و لباس و هفت نشست تخصصي دراين حوزه برگزار شد كه ادامه اين روند مي‌تواند ما را به ژورنال نهايي ايراني و اسلامي مد و لباس نزديك كند.
درادامه «حسين مسافرآستانه» مدير كل هنرهاي نمايشي گزارشي از فعاليت‌هاي اين حوزه را ارائه كرد و گفت: حوزه تئاتر كشور را اگر از دو منظر آماري و رخدادهاي مهم تئاتري بررسي كنيم سال 89 سالي موفق براي تئاتر كشور بوده است.
آستانه در ادامه افزود: در سال گذشته مجموعا 645 نمايش اجرا شده است كه از اين ميان 222 نمايش با حمايت مستقيم مركز هنرهاي نمايشي توليد شده است.
وي در ادامه گفت: در سال گذشته 137 قرارداد توليد تئاتر منعقد شده است كه از اين تعداد 65 قرارداد در نيمه نخست سال و 78 قرارداد در نيمه دوم سال منعقد شده است.

مدير كل هنرهاي نمايشي افزود: در سال گذشته و در نيم سال دوم، قراردادهاي مشاركتي و با رويكرد جديد حالت اجرايي به خود گرفت كه 86 نمايش كمك هزينه اجرا دريافت كردند.
مسافر آستانه تدوين آيين نامه‌هاي جديد اجرايي و اجراي طرح ساماندهي و استقرار گروه‌هاي تئاتر را از برنامه‌هاي سال گذشته مركز هنرهاي نمايشي دانست كه در سال 90 تكميل خواهند شد.
در ادامه اين نشست «علي ترابي» سرپرست دفتر موسيقي تعامل با برجسته‌ترين موسيقي‌دانان كشور تشكيل مجدد اركستر ملي، برگزاري مجدد جشنواره موسيقي نواحي پس از شش سال تعطيلي، رشد قابل توجه اجراي صحنه‌اي موسيقي، ارائه 458 مجوز آلبوم موسيقي، 33 اجراي اركستر در سال 89، راه اندازي چهار شوراي تخصصي در حوزه موسيقي را از جمله فعاليت‌هاي حوزه موسيقي در سال گذشته دانست كه در سال 90 استمرار مي‌يابد.
در ادامه اين نشست «محمود شالويي» مدير كل هنرهاي تجسمي در تشريح برنامه‌هاي اين حوزه گفت: سال 89 سالي پر بار هم در حوزه داخلي و هم در حوزه خارجي براي عرصه هنرهاي تجسمي بود.
وي برپايي نخستين دوسالانه خوشنويسي، احيا هنر خيالي نگاري و نقاشي قهوه خانه‌اي و برپايي هفدهمين جشنواره تجسمي در شهر گرگان را از مهمترين دست‌آوردهاي حوزه تجسمي در سال 89 برشمرد.
شالويي گفت: در جشنواره بين‌المللي هنرهاي تجسمي فجر،‌ سال گذشته حدود 6 هزار هنرمند با 22 هزار اثر هنري در 20 مركز استاني حضور يافتند.
وي در ادامه گفت: در سال 89 آمار نگارخانه‌هاي ما در سراسر كشور به بيش از چهار صد نگارخانه رسيده است.
مدير كل هنر هاي تجسمي افزود: حضور هنرمندان ايراني در سه رويداد بزرگ جهاني در پكن، داكا و بينال معماري جهان، افتخار بزرگي در حوزه هنرهاي تجسمي كشور است.
در ادامه «عيسي كشاورز» مدير كل دفتر آموزش به تشريح فعاليت‌هاي اين حوزه پرداخت. وي تدوين سند ملي آموزش فرهنگ وهنر، بازآموزي و ايجاد دوره‌هاي بازآموزي، كمك به آموزشگاه‌ها در بخش عمومي، سوادآموزي هنر و معرفي جايگاه آموزش هنر را ازعمده فعاليت‌هاي حوزه آموزش در سال 89 برشمرد.
مدير كل دفتر آموزش در ادامه گفت: راه‌اندازي كميته آموزش در شوراي انقلاب فرهنگي، راه‌اندازي سامانه آموزش با بيش از 145 هزار بيننده ، ارائه كد شناسه ملي چهارده رقمي به آموزشگاه هاي هنرو... را از جمله فعاليت‌هاي اين حوزه در سال 89 دانست .
در اد امه اين نشست «حسين پارسايي» مدير عامل بنياد رودكي به تشريح فعاليت هاي اين بنياد در دو شاخه عمراني و هنري پرداخت.
وي احداث سالن حافظ و راه اندازي كارگاه دكور و لباس را از جمله فعاليت‌هاي اين بنياد در سال جاري برشمرد.
در پايان اين نشست «سيد محمد حسيني» وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي تعهد مديران و دقت آنها در پيگيري امور فرهنگي و هنري را ستودني دانست .
وي گفت: كار درعرصه فرهنگ وهنر بسيار متفاوت ودشوار است، تفاوت عمده فعاليت در حوزه فرهنگ وهنر با ديگر حوزه‌ها اين است كه تلاش آنها عموما سخت افزاري است و به سرعت ديده مي‌شود اما در حوزه فرهنگ و هنر بايد تلاش بسياري كرد تا در جامعه محسوس باشد.
وزير فرهنگ وارشاد اسلامي گفت: در فعاليت‌هاي خود در عين حالي كه بايد به اقدامات مثبت و تاثيرگذار گذشته ادامه داد، مي‌بايست برنامه‌هاي جديدي تعريف كرد تا روحيه جهادي خود را بهتراز گذشته نشان دهيم.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در ادامه تصريح كرد: آينده نگري، طراحي و برنامه‌ريزي و جديت در امور و داشتن صبر و استقامت در اجراي كارهاي مفيد براي جامعه فرهنگ و هنر كشور و داشتن حسن نيت مي تواند ما را موفق كند.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: توجه به نقدهاي اهالي رسانه و منتقدين، تعامل با اهالي فرهنگ و هنر، همراهي با سياست‌هاي كلان كشور و هدف‌گذاري مناسب برنامه‌ها را از جمله اموري دانست كه در حوزه مديريتي بايد به آن توجه داشت.
وي گفت: امروز نگاه دنيا به ايران است پس براي انجام كارهاي بزرگ هراسي به دل راه ندهيد و مصمم‌تر از قبل بكوشيد.
حسيني در ادامه تصريح كرد: در فعاليت‌هاي خود ديدگاه‌ها و نظرات هنرمندان و اهل نظر را اعمال كنيد زيرا در اين طي طريق بسياري از نظرات مي‌تواند راه گشا باشد.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي اشراف بر فعاليت‌هاي هنري و حضور بين‌المللي را دو اصل مهم در برنامه‌هاي حوزه هنر كشور دانست.
در پايان اين نشست «حميد شاه‌آبادي» معاون هنري حضور گروه‌هاي قدرتمند در رويدادهاي بين‌المللي، راه‌اندازي كارگروه‌هاي تخصصي هنر در استان‌ها، جذب اعتبارات استاني در فعاليت‌هاي هنري، استفاده مناسب از امكانات ديگر سازمان‌ها در برنامه‌هاي كلان هنري، برگزاري هفته فرهنگي استان‌ها، پيگيري دريافت مجوز نشريه تخصصي و ... را از جمله برنامه‌هاي معاونت هنري در سال 90 دانست.
در اين جلسه تمامي مشاوران، مديران كل و مديران ستادي معاونت هنري، شاه آبادي را همراهي مي‌كردند.


کد خبر: 25960

آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcbg9b5.rhbs0piuur.html

هنر نیوز
  http://www.honarnews.com