در نشست خبری «مستند واقعیت مجازی » شکست حصر سوسنگرد اعلام شد؛
مستندی فارغ از خیالپردازی، داستانسرایی و اوهام / تکنولوژی تجربه حضور در عملیات شکست حصر سوسنگرد
14 شهريور 1397 ساعت 1:00
رییس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس در پاسخ به هنرنیوز خبر داد که هزینه تولید این مستند دو میلیارد تومان و در چهار بخش می باشد.
به گزارش خبرنگار هنرنیوز ، صبح سه شنبه سیزدهم شهریور ماه ، نشست خبری امیر سرتیپ حمیدرضا گرامی، رییس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس در مورد تشریح فرآیند تولید مستند واقعیت مجازی شکست حصر سوسنگرد برگزار گردید.
وی خاطرنشان کرد: به همین منظور مستند واقعیت مجازی شکست حصر سوسنگر با عنوان «راوی» با تکیه بر نقش محوری و کلیدی مقام معظم رهبری با پیشرفتهترین تجهیزات و تکنولوژی تهیه و ساخته شده است. این مستند برای اولین بار است که با چنین کیفیتی تولید میشود. یکی از کارکردهای این مستند استفاده آموزشی و پژوهشی برای دانشآموزان و دانشجویان است.
در ادامه این نشست حسن راثی، کارگردان مستند واقعیت مجازی راوی، بیان کرد: مستند واقعیت مجازی راوی، کاملا اسنادی و با استفاده از منابع محض تولید شده است و در آن خیالپردازی، داستانسرایی یا اوهام ورود نکرده است. ما از نخبگانی از سوئد، آلمان، هلند و کانادا که ایرانی بودند، مشاوره گرفتیم و به این نتیجه رسیدیم که باید با استفاده از تکنولوژی VR که نوعی فیلمبرداری ۳۶۰ درجه است این مقطع از تاریخ دفاع مقدس را به تصویر بکشیم. مخاطبان این مستند تحت تاثیر فریب کنش ذهنی قرار میگیرند و همین باعث میشود که روند مستند در ذهنششان باقی بماند.
محمدعلی عظیمی مدیرتولید این اثر نیز با اشاره به سختی این پروژه گفت: ساخت دکور و صحنه سازی این مستند واقعیت مجازی بسیار سخت بود چرا که تمام دکورها از همه زوایا در کادر دیده می شدند و عوامل جایی برای پنهان نداشتند.ضمن اینکه در تکنیک وی آر ، مخاطب می تواند هر کجای صحنه را دلش می خواهد ببیند بنابراین باید همه عوامل صحنه به طور کامل ساخته و تصویربرداری شود.
کارگردان مستند واقعیت مجازی شکست حصر سوسنگرد در پاسخ به سوال خبرنگار هنرنیوز که از زمان این مستند ، مدت تولید و هزینه های تولید پرسید گفت: برای تولید آن تاکنون دو میلیارد تومان هزینه شده است و در چهار بخش قرار است به پایان برسد. از دو سال گذشته تاکنون هشت دقیقه از این مستند تولید شده است و هر یک از بخشها چهار تا چهار و نیم دقیقه زمان دارد. ما توانستیم در روند تولید این مستند ۶۰ شغل ثابت ایجاد کنیم. تیم اصلی ما متشکل از ۳۰۰ نفر بود و در بزرگترین صحنه ما ۱۸۲ نفر بازیگر و هنرور همزمان ایفای نقش کردند. این مستند به سه زبان عربی، انگلیسی و فارسی عرضه شده است.
کد خبر: 96980
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcbg9b9.rhb0wpiuur.html