یونس رجبی در گفتگو با هنرنیوز؛

پوستر موسیقی مقاومت امسال ایستایی و مقاومت را به مخاطب القاء می‌کند

23 تير 1392 ساعت 10:47

یونس رجبی طراح پوس‌تر پنجمین جشنواره موسیقی مقاومت گفت: خط قرمز پوستر پنجمین جشنواره موسیقی مقاومت در فاصله میان زمین و آسمان قرار دارد و یک نوع احساس فرا زمینی بودن را به مخاطب القاء می‌کند.


یونس رجبی طراح پوستر پنجمین جشنواره مقاومت در گفتگو با خبرنگار هنرنیوز اظهار داشت: من پوستر بیست و ششمین دوره موسیقی فجر را از طریق فراخوانی که برای طراحی آن اعلام شده بود، طراحی کردم. خوشبختانه طراحی من از میان ۲۰۰ پوستر مورد پذیرش قرار گرفت.
وی افزود: امسال هم بنا به آشنایی که من با آقای «بابک رضایی» دبیر اجرایی پنجمین جشنواره مقاومت داشتم در یک مهلت سه روزه برای این جشنواره من ۵ پوس‌تر مختلف را طراحی کردم و در ‌‌نهایت پوستری که رونمایی شد مورد پذیرش قرار گرفت. با معیار‌هایی که مد نظر اجرا کنندگان جشنواره پنجم موسیقی فجر بود این پوستر مورد پذیرش قرار گرفت.
رجبی در خصوص مفاهیم موجود در پوستر پنجمین جشنواره مقاومت هم تصریح کرد: ما پیش طرح‌هایی را برای طراحی یک پوستر فراهم می‌کنیم و در ‌‌نهایت از میان آن پیش طرح‌ها اثری مورد پذیرش قرار می‌گیرد. من برای پوس‌تر این دوره از جشنواره موسیقی مقاومت ۵ نوع پوستر مختلف با مفاهیم مختلف طراحی کردم. که درنهاین یک پوستر انتخاب شد، پوس‌تر کنونی هم از یک خط عمومی به رنگ قرمز به معنی خون است که ایستایی و مقاومت را به مخاطب القاء می‌کند. این خط به سمت بالا می‌رود و تعالی را بیان می‌کند.

وی ادامه داد: این خط قرمز در فاصله میان زمین و آسمان قرار داده شده که یک نوع احساس فرا زمینی بودن را به مخاطب القاء می‌کند. در این پوستر ۵ سرو نیز کارشده که نمادی از پنجمین دوره و نماد سرو به عنوان درختی ایرانی است. که از قدیم جزو نمادهای ایران بوده و درختی است با عمر طولانی که در زمستان هم سبز می‌ماند. خط قرمز هم به نوعی از ۵ سرو نشات گرفته و در ادامه این پوستر نت‌های موسیقی در تاش آن محور شده نمادی از موسیقی است.
این طراح پوسترتصریح کرد: من تاکنون پوستر بیست و ششمین دوره جشنواره موسیقی فجر، پوستر جشنواره موسیقی تجسمی آزادگان و... طراحی کردم و آدم کم تجربه‌ای نیستم. بسیاری از مشکلات اقتصادی که در سایر رشته‌های هنری وجود دارد در حرفه ما هم وجود دارد. اما به نظرم بیش از هر چیز عشق و علاقه است که باعث شده بسیاری از فارغ التحصیلان این رشته در این حرفه دوام بیاورند. بالاخره هر کسی که وارد کار هنری می‌شود باید این نکته مهم را قبول کند که حرفه و کاراش زیبایی‌شناسی خاصی دارد و کار هر کسی نیست که این نوع زیبایی‌شناسی را بشناسد. ازطرفی جامعه ما که مانند جامعه غرب جامعه مدرنی نیست و یک جامعه سنتی در حال گذر به مدرن است وباید کار باشی تا در آن بتوانی به فعالیت خود ادامه دهی.


کد خبر: 60925

آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcbs9b0.rhbg5piuur.html

هنر نیوز
  http://www.honarnews.com