جشنواره ی حسنات بهترین ابزار برای توسعه فرهنگ قرآنی در کشور است
13 آبان 1394 ساعت 14:10
حجتالاسلام دکتر حبیب رضا ارزانی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان تمامی نهادهای دولتی و خصوصی را به همکاری با جشنواره حسنات و بستن تفاهمنامه هایی مستمر جهت ماندگاری این حرکت فرهنگی فراخواندند.
به گزارش هنرنیوز؛حجتالاسلام دکتر حبیب رضا ارزانی در گفتگو با ستاد خبری پنجمین جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات ضمن قدردانی از مجموعه حسنات و دستاندرکاران این جشنواره به منظور توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی و فرهنگ دینی با ابزار تاثیرگذار هنر اظهار داشت: از این رو به عنوان خادم فرهنگی استان از تلاشها و اقدامات صورت گرفته در جشنواره حسنات کمال قدردانی و تشکر را دارم.
وی با اشاره به آشنایی دیرینه خود با جشنواره حسنات و فعالیت به عنوان داور جشنواره در دو دوره و حلقه واسط حوزه با جشنواره حسنات ابراز داشت: همچنین ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد زاون قوکاسیان تمام توان خود را برای هر چه بهتر برگزار شدن این جشنواره به کار خواهم گرفت.
استفاده از ظرفیت شهرهای خواهر خوانده اصفهان برای بینالمللی کردن حسنات
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان با اشاره به اینکه جشنواره حسنات جشنواره بومی استان است ولی مخاطبان زیادی را در سطح ملی و حتی بین المللی دارد، افزود: از این رو باید از تمام ظرفیت ۱۴ خواهر خوانده اصفهان برای بینالمللی کردن جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات استفاده شود.
وی اضافه کرد: جشنواره حسنات میتواند با توجه به ظرفیتهایی که دارد ارتباط بدنه مردمی ایران با شهرهای خواهرخوانده را فراهم کند.
حجتالاسلام ارزانی در ادامه با بیان اینکه همکاری دستگاههای دولتی و خصوصی با جشنواره حسنات برای دستیابی به اهدافشان امری ضروری است، ابراز داشت: باید توجه داشته باشیم که جشنواره حسنات با توجه به موضوعی که دارد میتواند به تمام دستگاهها برای رسیدن به اهدافشان کمک کند.
نهادهای دولتی و خصوصی با حسنات تفاهمنامه مستمر امضا کنند
وی انعقاد تفاهم نامه شورای سیاستگذاری جشنواره با شهرداری، کمیته امداد، بهزیستی، اداره کل اوقاف و امور خیریه و بسیاری از خیریههای مختلف فعال در استان اصفهان را مهم خواند و افزود: این ارگانها باید تفاهم نامه بلند مدت و مستمری را با دبیرخانه این جشنواره منعقد کنند تا بتوانند در بازه زمانی تعریف شده به اهداف خود در راستای توسعه فرهنگ شهروندی، توسعه و آموزش مصادیق وقف، بیان ارزشهای واقعی انسان و معرفی آسیبها و فرصتهای جامعه دست یابند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان اضافه کرد: همچنین این ارگانها و نهادها باید حمایتهای خود را در هر صورت ممکن از جشنواره حسنات داشته باشند تا این جشنواره بتوانند همچنان با قدرت راه خود را ادامه دهد.
وی جشنوارهی حسنات را بهترین ابزار برای توسعه فرهنگ قرآنی عنوان کرد و افزود: در دنیا برای توسعه فرهنگ دینی مختلف میلیاردها دلار سرمایهگذاری می شود و این در حالی است که ما در کشور آنطور که شایسته است برای فرهنگ قرآنی سرمایهگذاری تاثیرگذار نکردهایم.
دو سالانه شدن جشنواره حسنات را برای تولید آثار فاخرتر
حجتالاسلام ارزانی دو سالانه شدن جشنواره حسنات را برای تولید آثار فاخرتر مناسب خواند و گفت: با این اقدام از ارسال آثار تکراری به دبیرخانه جشنواره جلوگیری می شود و همچنین برگزار کنندگان جشنواره نیز فرصت بیشتری برای برنامه ریزی بهتر برای این جشنواره خواهند داشت.
وی استفاده از ظرفیت اصناف، اتاق بازرگانی، و مراکز صنعتی بزرگ استان اصفهان برای اسپانسری جشنواره را امری مهم خواند و افزود: تمام این مراکز دغدغههایی را دارند که جشنواره حسنات میتواند بخش زیادی از دغدغه آنها را برطرف کند و از این رو مسئولان جشنواره حسنات باید از این ظرفیت بهره برداری لازم را داشته باشند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان تولید آثار فاخر و محتوا برای جشنواره حسنات را نیازمند برگزاری اتاق فکر با حضور هنرمندان مطرح ملی و استانی دانست و ادامه داد: هنرمندان خود بهترین منتقدان و کسانی هستند که میتوانند هدف گذاری درستی در تولید محتوای فاخر داشته باشند.
راه اندازی استارت آپ و ایده شو برای جشنواره حسنات
وی راه اندازی استارت آپ و ایده شو برای جشنواره حسنات را نیز امری مهم خواند و گفت: از این رو میتوان از ظرفیت جوانان در این بحث بهره برداری لازم را داشته باشیم.
حجت الاسلام ارزانی انعقاد قرار داد با صدا و سیمای مراکز استان ها برای ارائه آثار فاخر تولید شده برای جشنواره حسنات را نیز امری ضروری خواند و ادامه داد: این اقدام می تواند در جوانان نیز انگیزه خوبی را برای تولید آثار فاخر تر با مفاهیم ارزشی ایجاد کند.
وی آموزش و پرورش با جامع آماری ۱۲.۵ میلیون نفر را نیز یکی از مخاطبان اصلی جشنواره حسنات دانست و گفت: همه می دانیم که فیلم تاثیرگذاری ۱۰۰ برابری نسبت به کتاب در ذهن افراد جامعه و به ویژه دانش آموزان دارد و از این رو باید برای ترویج فرهنگ دینی و قرآنی از تولیدات فاخر جشنواره حسنات بهره برداری لازم را داشته باشیم و ارتباط مستمر جشنواره حسنات با آموزش و پرورش در این زمینه ضروری است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان با بیان اینکه برای داوری آثار جشنواره حسنات با توجه به کوتاه بودن مدت زمان آثار ارسالی الزامی به حضور داوران جشنواره در دبیرخانه نیست، اضافه کرد: در این راستا باید از ظرفیت شبکههای اجتماعی و فضای مجازی بهره برداری لازم صورت گیرد.
استفاده از داوران بینالمللی برای ارزیابی آثار حسنات با استفاده از شبکههای اجتماعی
وی با اشاره به اینکه در بسیاری از جشنواره های فیلم کوتاه جهان از این ظرفیت استفاده می شود، افزود: با این روش میتوان حتی از داوران بینالمللی نیز برای ارزیابی آثار استفاده کرد.
حجت الاسلام ارزانی با بیان اینه برای پویایی هر چه بیشتر جشنواره حسنات باید از ظرفیت دانشگاههایی هچون دانشگاه هنر، دانشگاه سپهر، دانشگاه فرهنگ و هنر و دانشگاه علمی کاربردی استفاده کرد، ادامه داد: همچنین باید از مفاهیم و قصص قرآنی که حدود ۲۰۰ قصه قرآنی پرداخت نشده وجود دارد استفاده کنیم.
وی اضافه کرد: همچنین باید نسبت به تصویر کشیدن ادبیات کهن کشور و منابع فرهنگی موجود در کشور که مربوط به گذشته مردم ایران است بهره برداری لازم را داشته باشیم.
کد خبر: 84398
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcbwfbw.rhba9piuur.html