در حوزه هنری؛

نشست تخصصی مسوولان دفاتر مطالعات و ادبیات پایداری استان ها برگزار شد

20 شهريور 1390 ساعت 11:56


نخستین نشست تخصصی مسوولان دفاتر مطالعات و ادبیات پایداری مراکز استان های حوزه هنری با موضوع تاریخ شفاهی برگزار شد.
به گزارش هنرنیوز به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، زنجانی – مدیر دفتر مطالعات و ادبیات پایداری- در سخنانی پیرامون شکل گیری دفاتر مطالعات و ادبیات پایداری در استان هاگفت: با شروع به کار مومنی شریف به عنوان رییس حوزه هنری، ماموریت های حوزه هنری در چند شاخه تعریف شد و بخش اصلی ماموریت ما در دفتر مطالعات و ادبیات پایداری نیز به نحوی مشخص شد.
زنجانی گفت : در موضوع انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تمام اقشار و گروه ها و شهر ها نقش اساسی داشته اند و شروع حرکت انقلاب نیز در شهرستان ها بوده است.
زنجانی با بیان این که دفاتر مطالعات و ادبیات پایداری حوزه هنری با تحقیق و پژوهش در حوزه ادبیات پایداری به بخش های دیگر حوزه هنری برای خلق آثارشان کمک می کند، گفت: دفتر مطالعات و ادبیات پایداری با شناسایی سوژه ها و آدم های مرتبط با این حوزه به بخش های دیگر ازحوزه هنری می خواهد که برای اجرای ماموریتی که به آنها ابلاغ شده کمک کند.
مدیر دفتر مطالعات و ادبیات پایداری با تاکید بر اینکه در گذشته فعالیت های ادبیات پایداری در حوزه تاریخ شفاهی شروع شده است، گفت: چراغ راه برای دفاتر مشخص شده است و اگر ما از فرصت استفاده نکنیم نفرات بعد از ما معلوم نیست که این فرصت و انگیزه را داشته باشند که در معرفی و ثبت خاطرات شفاهی انقلاب اسلامی و دفاع مقدسمان کار کنند.
در ادامه مراسم سلیمی –معاون فرهنگی هنری اداره کل امور استان ها- با بیان این که بسیاری از هنرها، وامدار ادبیات است، گفت: بسیاری از فرهنگ هایی که به آن افتخار می کنیم و از گذشته باقی مانده توسط همین ادبیات ماندگار شده است.
سلیمی با تاکید بر این که تنها چیزی که ممکن است مبنای خوبی برای خلق آثار هنری مربوط به انقلاب اسلامی و دفاع مقدس باشد آثاری است که دفاتر مطالعات و ادبیات پایداری خلق می کنند، گفت: بخشی از برنامه های نشست مسوولین دفاتر مطالعات و ادبیات پایداری مراکز استان ها این است که چالش ها و نقاط ضعفی که در ثبت و انتشار تاریخ شفاهی انقلاب و دفاع مقدس وجود دارد بیان شود.
سلیمی با اشاره به شِکوه هایی که برخی مراکز از عدم تایید و چاپ آثارشان داشته اند، گفت: تمام آثاری که به حوزه هنری فرستاده می شود به دقت بررسی می شود و اعتقادمان این است که آثاری مخاطب را جذب می کنند که دقت بیشتری بر روی آنها صورت گرفته باشد و تحقیق و پژوهش بیشتری بر روی آن ها صورت گرفته باشد و این ها مسائلی است که هر چه دقت بیشتری بر روی آن داشته باشیم ماندگار تر خواهد شد.
سلیمی با اشاره به این که کار دفاتر مطالعات و ادبیات پایداری مراکز استان ها فرهنگ سازی است، گفت: دفاتر مطالعات و ادبیات پایداری حوزه هنری برای نسل های آینده فرهنگ سازی می کنند. دفاع مقدس جزو پر افتخار ترین سال های تاریخ ایران است و باید دست به دست هم بدهیم تا آثار مربوط به آن دوران ماندگار شود و اگر این وقایع را ثبت و مکتوب نکنیم ممکن است به فراموشی سپرده شوند.
در ادامه نشست گزارش فعالیت ها و آثار منتشر شده دفاتر مطالعات و ادبیات پایداری مراکز استان ها ارائه شد.



کد خبر: 31837

آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcbzwbf.rhb8fpiuur.html

هنر نیوز
  http://www.honarnews.com