رهبر قنبری درگفتگو با هنرنیوز؛
مشغول نگارش فیلمنامه کار جدیدم هستم
8 ارديبهشت 1391 ساعت 10:46
رهبر قنبری نویسنده و کارگردان سینما گفت: این روزها بیشتر وقتم را به مطالعه و نوشتن فیلمنامه کار جدیدم اختصاص دادم و که دریک یا دو ماه آینده فیلمنامه کار برای دریافت پروانه ساخت آماده می شود.
رهبر قنبری نویسنده و کارگردان سینما در گفتگو با خبرنگارسینمایی هنرنیوز اظهارداشت: این روزها بیشتر وقتم را به مطالعه و نوشتن فیلمنامه هایم اختصاص دادم و درحال آماده سازی و نگارش فیلمنامه کار جدیدم هستم که یک یا دو ماه آینده فیلمنامه کار برای دریافت پروانه ساخت آماده ساخت می شود.
وی افزود: چند ماه قبل آقای اصغر پورهاجریان تهیه کننده تلویزیون پیشنهاد ساخت تله فیلم «شانس زندگی» را برای سیمافیلم به من ارائه کردند و در صورت مهیا شدن شرایط و تماس مجدد آقای پورهاجریان امکان دارد این تله فیلم را اواخر اردیبهشتماه بسازم.
قنبری ادامه داد: «شانس زندگی» با فیلمنامهای از «معصومه گنجهای» توسط«سیدعلی حسینی» بازنویسی شده و در مرحله انتخاب عوامل قرار دارد و داستان فیلم درباره زنی به نام مهگل است که با گذراندن روزهایی سراسر بیم و امید به زندگی امروز و همسرش کیوان علاقهمند است اما فراز و نشیبهایی که در بطن روزمرگی و زندگی معمولی مهگل پنهان است که باعث اتفاقاتی برای او در زندگی اش می شود.
وی در خصوص اکران فیلم سینمایی «روییدن در باد» هم تصریح کرد: خوشبختانه فیلم در جشنواره بین المللی فیلم فجر سال گذشته به نمایش در آمد و مورد استقبال قرار گرفت و اکران عمومی آن به تهیه کننده فیلم آقای امجدی مقدم مربوط می شود. چون من کارگردان وقتی فیلمی را می سازم و تمام می شود دیگر به اثربعدی خودم فکر می کنم و فارغ از فیلمی که ساختم دنبال دغدغه های خودم برای اثر آینده ام می رومودر صورتی که تهیه کننده فیلم ام کسی دیگر باشد به اکران فیلم کاری ندارم.
قنبری درخصوص مستند «برگهای ناخوانده» هم ابراز داشت: تصویربرداری مستند نیمهبلند «برگهای ناخوانده» را با محوریت بررسی تهاجم متفقین به ایران به پایان رسیده و کلیه مراحل فنی کار هم انجام شده وما فیلم را به تهیهکننده کارآقای «محمد صنعتی» تحویل دادیم.
وی خاطرنشان کرد: این مستند ۴۰ دقیقهای، درباره چگونگی تهاجم متفقین به ایران، کشتار ایرانیان، نپرداختن بهای خسارات وارده به ایران توسط متفقین و به صورت کلی حضور متفقین در ایران در مقطع زمان ۱۳۲۰ تا ۱۳۳۲ را بررسی میکند.
کد خبر: 39858
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcc44q1.2bqop8laa2.html