درخواست معاون صنایع دستی از معاون اول رئیس جمهور؛
کمک برای ایجاد گالریهای دائمی در خارج از کشور
20 خرداد 1391 ساعت 12:20
معاون صنایع دستی ایجاد بازارچه صنایع دستی در سراسر کشور، ایجاد شهرک صنایع دستی در نزدیک فرودگاه امام خمینی و کمک برای راهاندازی گالریهای دائمی در خارج از کشور را مهمترین درخواست این حوزه از معاون اول رئیس جمهور عنوان کرد.
به گزارش هنرنیوز؛ محمدحسن صالحی مرام معاون صنایع دستی کل کشور در همایشی که به مناسبت روز جهانی صنایع دستی و پاسداشت هنرمندان برتر کشور شنبه ۲۰ خرداد در سالن میلاد نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار شد؛ گفت: این بیست و دومین نمایشگاه صنایع دستی و دومین نمایشگاه بینالمللی در نوع خود با حضور ۹ کشور و ۸۵۰ تن از هنرمندان و صنعتگران است که با بیش از ۲۱۰ کارگاه زنده صنایع دستی تا ۴ روز دیگر به کار خود ادامه میدهد.
وی از مردم و مسئولین خواست تا از نزدیک از این نمایشگاه دیدن کنند چرا که در بین این افراد هنرمندانی هستند که آثار آنها توانسته مُهر اصالت و مرغوبیت جهانی یونسکو را دریافت کند.
صالحی مرام همچنین تابلوی بین الحرمین را که در این همایش به نمایش گذاشته بود کار گروهی به مسئولیت استاد میبدی عنوان کرد که طی ۲ سال به صورت معرق و منبت چوب به تصویر کشیده شده است.
وی قدمت ۸ هزار ساله صنایع دستی را از مزیتهای نسبی این صنعت هنر عنوان کرد و گفت: صنایع دستی امانت نیاکان ماست که دست به دست و سینه و سینه علی رغم تهاجمات دشمنان حفظ شده و هرگز از مسیر واقعی اش دور نشده است.
وی با تأکید بر اینکه هزینه اشتغال صنایع دستی پایین است اظهار کرد: با دادن وامی حدود ۲ تا ۵ میلیون میتوان در این حوزه اشتغال ایجاد کرد.
معاون صنایع دستی همچنین به ضرورت ایجاد بازارچه صنایع دستی در سراسر کشور به منظور ایجاد ارتباط بین مردم تولیدکننده و مصرف کننده اشاره کرد و گفت: مرغوبترین کالای صنایع دستی جهان که از کیفیت و تنوع خاصی برخوردار است در ایران تولید میشود و با اشاعه آن در زندگی مردم میتوان سلامت روح و جسم آنها را تضمین کرد.
وی بیان کرد: از معاون اول رئیس جمهور میخواهم در ایجاد شهرک صنایع دستی در نزدیک فرودگاه امام خمینی ما را یاری کند. من پیشنهاد واگذاری زمینی نزدیک پرند را میدهم که قبلاً برای نمایشگاههای بینالمللی داخلی در نظر گرفته و رها شده بود.
صالحی مرام همچنین خواستار ایجاد گالریهای دائمی در خارج از کشور شد و افزود: وجود خانه فرهنگها و ساختمانهایی در خارج از کشور ایجاد این گالریها را محقق میسازد.
وی بیان کرد: ما همه چیز داریم. اگر این پازلهای جدا را به هم بچسبانیم نه تنها یک و نیم میلیارد دلار بلکه در سالهای آتی تا ۱۰ میلیارد دلار صادرات خواهیم داشت.
کد خبر: 42007
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdccmxq0.2bqix8laa2.html