مدیر مجمع ملی صنایع دستی خواستارشد:
تشکیل ادارهی تشكلها در معاونت صنایع دستی
7 خرداد 1391 ساعت 14:25
مدیر مجمع ملی صنایع دستی از معاونت صنایع دستی خواست تا از تولیدكنندگان شیشه و سفال حمایت شود.
به گزارش هنرنیوز، صبح امروز (یكشنبه، هفتم خردادماه) نشست هماندیشی برای نمایشگاه تخصصی صادرات و صنایع دستی كه ۱۷ خردادماه برگزار میشود، با حضور تعدادی از نمایندگان تشكلهای خصوصی صنایع دستی و همچنین معاونان صنایع دستی استانهای تهران و قم برگزار شد که این جلسه با صحبت درباره چالشهای موجود در حوزه صنایع دستی ادامه یافت.
در این نشست حسین بختیاری-مدیر مجمع ملی صنایع دستی -ضمن درخواست تشکیل ادارهی تشكلها در این معاونت اظهار کرد: اگر این پیشنهاد كه سالها پیش نیز مطرح شد، تا كنون عملی شده بود، امروز با این معضلاتی كه به آنها اشاره شد، مواجه نبودیم.
صالحیمرام ـ معاون صنایع دستی ـ هم در پاسخ گفت: ما فراتر از شما فكر میكنیم و میخواهیم اداره كل تعامل و تقویت تشكلها را ایجاد كنیم، چون در حال حاضر اداره كل آموزش و حمایت از تولید معاونت صنایع دستی را حذف كردهاند، وقتی آموزش و حمایت نباشد، چطور میتوان یك نقش و وظیفه را كه اتفاقا ستون اصلی یك خیمه است اجرا كرد؟!
بختیاری ادامه داد: به نظرم لازم است در حال حاضر ادارهی تشكلها تقویت شود، چیزی كه در ۴۰ سال عمر كاریم آن را ندیدم، حداقل در چند ماهی كه فرصت داریم این اداره را تشكیل دهید تا در ادامه، به آنچه مورد نظر شماست ارتقا یابد. به این ترتیب، تشكلها میدانند به مرجعی زیر نظر شما میتوانند مراجعه كنند.
وی درباره مشکلات بخش بازرگانی صنایع دستی هم توضیح داد: ۱۰ میلیارد تومان بودجه برای ایجاد بازارچههای صنایع دستی در نظر گرفته شد، ولی تا كنون هیچ اقدام اثرگذاری را شاهد نبودیم. پیشنهاد ایجاد این بازارچهها و ادارهی آن توسط هنرمندان صنایع دستی هر بار مطرح شد، ولی تا كنون به آن رسیدگی نشده است.
بختیاری اضافه کرد: دست كم این كار در تهران آغاز شود تا استانهای دیگر مجاب و تقویت شوند. ما با این كار میتوانیم محصولات دیگر استانها را در كشور توزیع كنیم تا با مشكل معرفی مراكز خرید صنایع دستی مواجه نشویم.
مدیر مجمع ملی صنایع دستی درباره انبار محصولات تولیدشده گفت: انبارهای تولیدكنندگان از محصولات صنایع دستی پر است، ولی چون شبكهی توزیع فعال نداریم، نمیتوانیم این انبارها را خالی كنیم و خواستهی متقاضی نیز مغفول مانده است.
او همچنین از معاون صنایع دستی درخواست كرد به موضوع حمایت از تولیدكنندگان، بویژه تولیدكنندگان شیشه و سفال اهمیت بیشتری داده و اعتباری برای حمایت از آنها در نظر گرفته شود تا به این حوزهها كمتر فشار بیاید و از حالت بحرانی كه بعد از حذف یارانههای حامل انرژی با آن مواجه شدهاند، خارج شوند.
کد خبر: 41459
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcco0q0.2bqsp8laa2.html