ضرغامي: ديپلماسي رسانهاي روابط ملتها و دولتها را شكل مي دهد
12 مرداد 1389 ساعت 15:17
رييس سازمان صدا و سيما تاكيد كرد: امروز به جز ديپلماسي سياسي، رسانههاي جمعي نيز ديپلماسي خاصي را ايجاد كردهاند كه در تعيين و ارتقاي روابط بين ملتها و دولتها بسيار موثر است.
به گزارش هنر نیوز به نقل از ايرنا، سيدعزت الله ضرغامي روز سه شنبه در همايش مديران ارشد معاونت برون مرزي صدا و سيما افزود: جمهوري اسلامي ايران در زمينه استفاده از رسانهها و ديپلماسي رسانهاي براي اثرگذاري در تحولات جهاني از مزيتهاي ملي مانند هنرمندان، برنامه سازان و دانشمندان علوم ارتباطات همچنين از نظر فني، از ظرفيتهاي بالايي برخوردار است.
وي اظهار داشت: هم اكنون معاونت برون مرزي صدا و سيما با استفاده از ۳۵ شبكه راديويي به ۳۰زبان زنده دنيا و پنج شبكه تلويزيوني و استفاده از راديو اينترنتي در تلاش براي رساندن نداي انقلاب اسلامي به اقصي نقاط جهان و ملتهاي آزاده دنيا است.
رييس رسانه ملي اضافه كرد: هم اكنون تلويزيونهاي العالم، الكوثر، پرس تي وي و ديگر رسانههاي معاونت برون مرزي صدا و سيما ميليونها مخاطب دارند و روزانه صدها هزار تن از مخاطبان با مراجعه به سايتهاي اينترنتي رسانه هاي برون مرزي ايران از اخبار و گزارشهاي اين رسانهها استفاده ميكنند ضرغامي يادآور شد: در حمله آمريكا به عراق نيمي از رسانههاي جهان طرفدار آمريكا و نيمي ديگر طرفدار صدام بودند. در اين برهه از زمان بود كه با تاسيس تلويزيون العالم، حرف حق از نوع سوم ايجاد شد و توانست نقش محوري را در اطلاع رساني به جهانيان در خصوص وقايع جنگ عراق و همچنين اخيرا در بحث انتخابات پارلماني اين كشور ايفا كند.
وي خاطر نشان كرد: بزودي شبكه ويژه پخش فيلم نيز در بخش برون مرزي صدا و سيما راه اندازي خواهد شد كه ميتواند به مثابه يك بمب رسانهاي در منطقه عمل كند.
رييس سازمان صدا و سيما همچنين گفت: شبكه خبري اسپانيولي زبان نيز در آستانه راه اندازي است كه با ايجاد آن نيمي از مردم كره زمين تحت پوشش اين راديو قرار خواهند گرفت.
ضرغامي تاكيد كرد: قابليت رسانهاي ما بسيار بالاست و بايد با جديت و انگيزه آن را دنبال كرد.
کد خبر: 14611
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdccseqs.2bq0s8laa2.html