چند خبر از بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران؛
جايگاه نهادهاي مرتبط با نمايشگاه كتاب در مصلي حضرت امام خميني (ره) تعيين شد
29 فروردين 1391 ساعت 14:04
دومين نشست مشترك مديران كميتههاي اجرايي و رفاهي بيست و پنجمين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران و نمايندگان نهادهاي مرتبط با نمايشگاه با هدف جانمايي و تعيين مكانهاي گروههاي امدادي، روز دوشنبه ۲۸ فروردين در مصلي بزرگ حضرت امام خميني (ره) برگزار شد.
معصومه آباد در آستانه برگزاري بيست و پنجمين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران، گفت: با وجود مشكلاتي كه هر ساله پيش روي برگزار كنندگان نمايشگاه كتاب وجود دارد، اما باز شاهد رشد و بالندگي اين نمايشگاه در طول ادوار گذشته بودهايم.
به گزارش هنرنیوز، معصومه آباد عضو كميسيون فرهنگي شوراي شهر تهران در گفتگو با ستاد اطلاعرساني بيست و پنجمين نمايشگاه كتاب تهران با اشاره به جایگاه نمايشگاه كتاب در عرصه بينالملل با وجود محدوديتهاي ارتباطي و شرايط سياسي حاکم، توضيح داد: نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران با وجود اينكه نسبت به ديگر كشورها محدوديتهايي را دارا است اما به دليل استقبال گسترده مخاطبان توانسته جايگاه قابل قبولي داشته باشد.
وي بازديد روزانه بيش از ۵۰۰ هزار نفر از نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران را نشانه فرهيختگي و فرهنگ غني مردم ايران دانست و متذكر شد: از تمام سازمانها و نهادهاي مرتبط انتظار ميرود تا با جديت هرچه تمامتر اقدام به برطرف كردن مشكلات و معضلات پيشروي برگزاري بيست و پنجمين نمايشگاه بينالمللي كتاب كنند.
اين عضو شوراي شهر با تاکید بر تلاش بیشتر برای موفقیت در بخش بينالملل نمايشگاه كتاب عنوان كرد: بايد جهانيان را آگاه كرد كه مردم ايران با وجود شرايط اقتصادي حاكم در جامعه، براي مقوله كتاب و كتابخواني ارزش قائل هستند و از صرف هزينه در اين امر كوتاهي نميكنند.
وي همچنين با اشاره به جلسه مشترك مسئولان اجرايي نمايشگاه با برخي از اعضاي شوراي شهر بيان كرد: در اين جلسه اعضاي شوراي شهر و نمايندگان سازمانهاي مرتبط مانند پليس راهنمايي و رانندگي، اورژانس، نيروي انتظامي و ... به همراه اعضاي كميته اجرايي بيست و پنجمين نمايشگاه كتاب تهران به بررسي و رفع مشكلات سالهاي گذشته پرداختند.
آباد پيشنهاد كرد تا با بهره گرفتن از غرفهاي جهت فروش كتابهاي دست دوم در نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران به چرخه گردش كتاب در كشور كمك شده تا مخاطبان بيشتري بتوانند از مزاياي تهيه كتاب با قيمت مناسبتر بهرهمند شوند.
وی در پايان ايجاد فضاي مناسبتر را يكي از اساسيترين بحثهاي نمايشگاه كتاب عنوان کرد و افزود: در يك فضاي مناسبتر، ناشران ميتوانند با فراق بال بيشتري به عرضه محصولات خود بپردازند.
بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با پیام «ربع قرن جهاد فرهنگی» از ۱۳ تا ۲۳ اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۱ در مصلی بزرگ حضرت امام خمینی (ره) برگزار میشود.
جايگاه نهادهاي مرتبط با نمايشگاه كتاب در مصلي حضرت امام خميني (ره) تعيين شد
دومين نشست مشترك مديران كميتههاي اجرايي و رفاهي بيست و پنجمين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران و نمايندگان نهادهاي مرتبط با نمايشگاه با هدف جانمايي و تعيين مكانهاي گروههاي امدادي، روز دوشنبه ۲۸ فروردين در مصلي بزرگ حضرت امام خميني (ره) برگزار شد.
به گزارش ستاد اطلاعرساني بيست و پنجمين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران، در اين نشست نمايندگان نهادهاي مختلف از جمله ستاد بحران، آتشنشاني، اورژانس، هلال احمر و ناجا نقطه نظرات خود را درباره پارهاي از مشكلات در زمينه امداد و جانمايي عنوان كرده و پس از يك گفتگوي صميمي از محل برگزاري بيست و پنجمين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران به منظور تعيين محل استقرار و انجام اقدامات لازم بازديد كردند.
بنابر اين گزارش، در پايان اين بازديد از محل نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران، مدير ستاد بحران در نمايشگاه به نمايندگي از اورژانس، آتشنشاني و هلال احمر ضمن قدرداني از تمهيدات صورت گرفته از جمله محلهاي ويژه عبور ماشينهاي امدادي بيان كرد: در اين دوره از نمايشگاه چند سالن جديد اضافه شده كه اين امر وظيفه همكاران بنده را در بحث امداد مضاعف ميكند.
وي متذكر شد: با توجه به همكاري و مساعدتهايي كه مسوولان اجرايي بيست و پنجمين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران انجام دادهاند، ميتوان گفت امسال در زمينه امداد، خدمات مطلوبتري را در اختيار مراجعهكنندگان قرار خواهيم داد.
بيست و پنجمين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران با پيام «ربع قرن جهاد فرهنگي» از ۱۳ تا ۲۳ ارديبهشتماه در مصلي بزرگ حضرت امام خميني (ره) برگزار ميشود.
نمایشگاه کتاب تریبونی برای معرفی ادبیات ایران به جهانیان است
این نویسنده گفت: دنیای امروز، دنیای ارتباطات است و ما باید با استفاده از تریبون نمایشگاه کتاب صدای فرهنگ و ادبیات خود را به گوش جهانیان برسانیم.
فیروز زنوزی جلالی نویسنده در گفتوگو با ستاد اطلاع رسانی بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، با بیان این که تداوم نمایشگاه کتاب در طول ۲۵ سال را باید به فال نیک گرفت، اظهار کرد: این نمایشگاه کانون توجه مردم و اهالی قلم است و همه قشرها در این رویداد گرد هم میآیند. از سویی نشستهای تخصصی و برنامههای جنبی نمایشگاه نیز به طور شایسته برگزار میشوند.
نویسنده «قاعده بازی» با تاکید بر این که نمایشگاه کتاب نباید تنها ویترین و فروشگاه باشد، افزود: نمایشگاه یک فرصت است چراکه نمایندگانی از دیگر کشورها به ایران میآیند و ما میتوانیم در این ایام، آثار برگزیده و کارشناسیشدهمان را در معرض دید آنها قرار دهیم.
به اعتقاد زنوزی جلالی میتوان با مغتنم شمردن فرصت، ارتباط یک طرفه ادبیات ایران با جهان را به ارتباطی چند جانبه و تعاملی بدل کرد چراکه کشورهای دیگر به شدت متقاضی و مشتاق ادبیات داستانی ایران هستند.
وی در این باره ادامه داد: در طول سالهای اخیر قدمهای خوبی در زمینه ادبیات داستانی برداشته شده و از سویی ما با حضور پررنگ زنان در عرصه نویسندگی داستان روبهرو شدهایم که باید از تمام این قابلیتها استفاده کرد.
این نویسنده تاکید کرد: امیدوارم با رسیدن به ربع قرن برگزاری نمایشگاه کتاب، با مدیریت اصولی و درست، جای خالی این ارتباط چند جانبه و تعاملی نیز پر شود. دنیای امروز، دنیای ارتباطات است و ما باید با استفاده از تریبون نمایشگاه کتاب صدای فرهنگ و ادبیات خود را به گوش جهانیان برسانیم.
زنوزی جلالی در این دوره از نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با تجدید چاپ کتابهای «قاعده بازی»، «مخلوق»، «باران بر زمین سوخته» و «اپیزود دوم جنگ نیروی دریایی» حاضر خواهد بود.
بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با پیام «ربع قرن جهاد فرهنگی» از ۱۳ تا ۲۳ اردیبهشت در مصلاي بزرگ حضرت امام خمینی (ره) برگزار میشود
کد خبر: 39551
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdccspq1.2bqop8laa2.html