تورج اصلانی:
«جینگو» بدون استفاده حتی یک قطره از پول نفت تولید شده است
4 بهمن 1393 ساعت 15:09
«تورج اصلانی» کارگردان و تهیهکننده فیلم سینمایی «جینگو» گفت: این فیلم بدون استفاده حتی یک قطره از پول نفت تولید شده و کاملاً در بخش خصوصی ساخته شده است و امیدوارم که مخاطبها رضایت داشته باشند و تا این لحظه نیز بازخوردهای خوبی از تماشاگران گرفتهایم.
به گزارش هنرنیوز و به نقل از روابط عمومی فیلم سینمایی جینگو ، شب گذشته میزگرد برنامه سینمایی «هفت» به جایگاه گروه سینمای «هنر و تجربه» در سینمای ایران اختصاص داشت که با اجرای «محمود گبرلو» و با حضور «امیر حسین علم الهدی» مدیر گروه سینمای «هنر و تجربه» و «امیر قادری» منتقد سینمای ایران به روی آنتن شبکه سه سینما رفت و «تورج اصلانی» کارگردان فیلم «جینگو»، در مورد اکران این فیلم در گروه سینمای «هنر و تجربه» گفت: من کلیتر به قضیه نگاه میکنم و اعتقاد دارم سینما؛ فیلم، پرده، صندلی و مخاطب میخواهد و به اصطلاح مکان و یا ویترینی برای عرضه داشته باشد و به هر حال فیلمها بایستی دیده شوند. در شرایط کنونی گروه «هنر و تجربه» آمده و خلاقیتی فراتر از گروههای دیگر به خرج داده است.
وی همچنین گفت: خلاقیت گروه سینمای «هنر و تجربه» در این است که فیلمهایی که احتمالاً گروههای دیگر ریسک اکران را به عهده نمیگیرند؛ این گروه آمده و این کار را کرده است و اتفاقاً خیلی هم از بخش خصوصی درستتر حمایت میکند. بنده به عنوان تهیهکننده و کارگردان فیلم سینمایی «جینگو» (روایت معلق) که هم اکنون در گروه سینمای «هنر و تجربه» در حال اکران است؛ هنوز اعتقاد دارم که در بُعد تبلیغاتی این گروه امکان زیادی در اختیار ندارد، اما خوشبختانه مخاطب خودش را پیدا کرده است.
این فیلمبردار تجربهگراي سینمای ایران در ادامه افزود: فیلم سینمایی «جینگو» و یا هر فیلم دیگری که در گروه سینمای «هنر و تجربه» به نمایش درمیآیند؛ اگر این فیلمها و نگاههای تازه به دست سلایق بازاری سپرده بشوند واقعاً باطل میشوند. چون من اصلاً مخالف سلایق بازاری نیستم و بایستی بازارهای گرم سینمایی نیز وجود داشته باشد؛ ولی رابطه سینمای «هنر و تجربه» با سینمای متعارفی که ما داریم اساساً رابطه مرزبانی با شهربانی است.
وی همچنین گفت: فیلمهای فرهنگی اساساً مرزبان فرهنگ و سینما هستند و این گروه از بخش فرهنگی سینما مرزبانی میکند. و طبیعتاً این مرزبانی نیاز به حمایت دولتی دارد؛ ولی بازار تهران شاید نسبت به شهرستانها خیلی به این حمایت دولتی نیاز نداشته باشد و اگر ما این مقایسه را داشته باشیم میتوانیم بفهمیم که گروه سینمای «هنر و تجربه» اتفاقاً به درستی کارش را انجام میدهد و امیدوارم امکان تبلیغات محیطی و تلویزیونی برای این گروه شکل بگیرد تا بتواند هم مخاطبان بیشتری را جذب کند و هم اینکه سالنهای بیشتری را در اختیار بگیرد و خدمت بیشتری به سینما بکند؛ با این کار ویترین سینمای ایران را نیز متنوع میکند. در واقع با این کار به سینما خدمت کردهایم و طبیعتاً دولت هم اگر حمایت بکند وظیفهاش را انجام داده است.
«تورج اصلانی» در ادامه اظهار داشت: فیلم سینمایی «جینگو» مثل بقیه فیلمهای حاضر در گروه سینمای «هنر و تجربه» بدون استفاده حتی یک قطره از پول نفت تولید شده و کاملاً در بخش خصوصی ساخته شده است و امیدوارم که مخاطبها رضایت داشته باشند و تا این لحظه نیز بازخوردهای خوبی از تماشاگران این فیلم گرفتهایم.
وی در ادامه افزود: با اکران فیلم سینمایی «جینگو» قصد رقابت با هیچ کسی را ندارم و من با ساخت این فیلم حرفی زدهام و در واقع با سینما حرفم را زدهام؛ ویترین، صندلی و پرده سینما میخواهم تا این حرفم را بزنم، اکران داشته و مخاطب خودم را داشته باشم. اگر در جذب این مخاطب موفق بودم طبیعتاً پخشکنندهها و سالنهای دیگر به نمایش ذائقه و سلیقه جدیدی در سینما ترغیب میشوند و با این کار میتوانم اتفاقاً خدمتم را به سینما کرده باشم.
اصلانی در بخش دیگری از سخنانش تأکید کرد: اگر برای نمایش فیلم سینمایی «جینگو» به گروه سینمای «هنر و تجربه» آمدهام دوستانی در گروه سینمای آزاد داشتم؛ آقای موسوی در مؤسسه پخش «فیلمیران» لطف کرده و اعلام آمادگی کردند که این فیلم را پخش کنند. و با احترام به دوستان و بزرگوارانی که در بخشهای دیگر دارم؛ گروه سینمای «هنر و تجربه» را انتخاب کردم و این گروه نیاز به حمایت دارد، این گروه جای ارائه سلیقههای جدید است.
«تورج اصلانی» در پایان سخنانش خاظرنشان ساخت: من به عنوان بخش خصوصی برای ساخت فیلم سینمایی «جینگو»، دو قطعه زمین ۳۰۰ متری و ماشین زیر پایم را فروختم و پول رهن خانهام را نیز گرفتم تا این فیلم را تولید کنم و در این زمینه دولت هیچ کمکی به بنده نکرده است. اگر الان ویترینی در اختیار این فیلم هست؛ این ویترین بدین خاطر است که این فیلم ارزشیابی شده و مخاطب خودش را دارد، حالا هم گروه آزاد، هم گروه «هنر و تجربه» و هم گروههای دیگر از اکران این فیلم استقبال کردند. با همه این اوصاف من به این گروه آمدم و به عنوان یک آدم تجربهگرا معتقدم که این گروه نیاز به حمایت دارد و این حمایت نیز شامل؛ فیلمساز و تهیهکننده بخش خصوصی بیشتر از دولت است. در نهایت نیز مخاطب نظر نهایی خود را در مورد عملکرد این گروه ارائه خواهد داد.
فیلم قصهگو و تجربه گرای «جینگو»؛ با محوریت جوانان هم اکنون در سینما آزادی، پردیس کوروش، موزه سینما، سینما تک خانه هنرمندان در تهران و سینما هویزه در مشهد، سینما سوره در اصفهان و پردیس سینمایی کاپری در گرگان روی پرده است.
کد خبر: 78620
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdccxeqm.2bq4i8laa2.html