گزارش نشست خبری جشنواره بین المللی قرآنی آیات /۱/؛
حسینی : هنرمندان متعهد در خلق آثار هنری مضامين قرآنی را دخيل كنند
12 دی 1391 ساعت 11:51
سید محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: هدف از برگزاری اين جشنوارههای قرآنی اين است كه هنرمندان متعهد ما ارتباط بيشتری با قرآن كريم داشته باشند و در خلق آثار هنری مضامين قرآنی را دخيل كنند.
به گزارش خبرنگار هنرنیوز؛ نشست خبری دومین جشنواره بین المللی قرآنی آیات با حضور «سیدمحمد حسینی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و «حجت الاسلام حمید محمدی»، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و خبرنگاران رسانه های گروهی در دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی برگزار شد.
در این نشست «سیدمحمد حسینی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهارداشت: دومین دوره جشنواره بین المللی قرآنی آیات، در ۲۲ استان کشور و نیز در ۲۲ کشور خارجی برگزار می شود که آغاز این جشنواره هاهفته وحدت خواهد بود واین برنامه تا حدودی شبیه به جشنواره فرهنگی هنری امام رضا(ع) است و با برگزاری این جشنواره ها انتظار داریم که اندیشمندان، پژوهشگران و هنرمندان در حوزه قرآن در کنار هم قرار گیرند و آثار برجسته ای را ارائه دهند و تا تاثیرگذاری لازم روی مردم این گونه برنامه ها داشته باشد.
حسینی تصریح کرد: این گونه جشنواره ها در کل کشور برگزار می شود و دومین جشنواره های بین المللی قرآنی آیات نیز با شعار «هنر، انسان و قرآن» برگزار می شود و برای اینکه گفتمان قرآنی در کشور حاکم شود، جریان سازی فرهنگی با چنین برنامه هایی صورت می گیرد و امیدواریم با این برنامه ها یک رابطه ناگستنی بین قرآنیان و هنرمندان متعهد در کشور و خارج از کشور به وجود آید و ما مراسم پایانی هر کدام از بخشهای ۲۲ گانه را در استانها خواهیم داشت.
وی اضافه کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ۱۰ دوره از جشنواره بينالمللی امام رضا(ع) را برگزار كرده است كه در ۱۸۶ نقطه جهان برنامههای متنوع فرهنگی و دينی را در بخش عترت اجرا كرده كه الگوی مناسبی برای جشنواره قرآنی آيات نيز هست و ما جشنواره امام رضا(ع) را در بخش عترت و جشنواره قرآنی آيات را در بخش قرآن اجرا می کنیم و هدف از برگزاری اين جشنوارههای قرآنی اين است كه هنرمندان متعهد ما ارتباط بيشتری با قرآن كريم داشته باشند و در خلق آثار هنری مضامين قرآنی را دخيل كنند.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان كرد: فيلمنامهنويسی قرآنی با محوريت استان لرستان، وبلاگهای قرآنی با محوريت استان آذربايجان شرقی، تأثير قرآن بر فرهنگ عمومی با محوريت استان خراسان شمالی، هنرهای دستی با مضامين قرآنی با محوريت استان يزد و ... از جمله رشتههای اين برنامه است و دبيرخانه دائمی برای اين جشنوارهها تشكيل شده است و سال بعد در تمامی استانهای كشور بايد اجرا شود و رشتههای آن از ۲۲ رشته به ۶۶ رشته قابليت ارتقا دارد و ما بايد بدين سو برويم كه موزه بينالمللی هنرها و توليدات قرآنی را تشكيل دهيم.
وی افزود: سه همایش علمی در حوزه مباحث قرآنی در طول برگزاری جشنواره های آیات خواهیم داشت که محتوا و موضوعی که در این جشنواره ها بر آن تأکید می شود «انسان از منظر قرآن» است ضمن اینکه امسال بخش بیداری اسلامی را نیز خواهیم داشت و مراسم پایانی این جشنواره در ۱۹ بهمن در تهران برگزار می شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: برای سال آینده و برگزاری سومین دوره جشنواره قرآنی آیات در ۳۱ استان کشور ما برنامه ریز های لازم را انجام دادیم و امیدوارم با برگزاری جشنواره قرآنی آیات در ایام دهه فجر آثار برجسته ای تولید شود که قابل ارائه در جهان باشد و این امکان ایجاد شود تا در موزه ای هنرها و تولیدات قرآنی برگزیده حفظ و نگهداری شوند ومدرم هم بتوانند از انها استفاده کنند.
کد خبر: 51980
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdccxoqp.2bqs48laa2.html