حدادعادل: ممکن است گاهی غذا نخورم اما...

16 آبان 1389 ساعت 17:11


رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی از حمایت مجلس از طرح‌های معاونت امور فرهنگی برای پیشبرد حوزه نشر خبر داد و گفت: خلا‌ءهای قانونی حوزه نشر را در مجلس رفع می‌کنیم.
به گزارش هنر نیوز به نقل از خبرآنلاین،غلامعلی حدادعادل، رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که مجلس شورای اسلامی از برنامه‌های پیشنهادی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای پیشبرد حوزه نشر و فرهنگ کشور حمایت لازم را به عمل خواهد آورد.
حداد عادل ادامه داد: اگر ناشران نیز در حوزه نشر خلاءهای قانونی احساس می‌کنند، ‌نهایت همکاری را برای اصلاح این مسایل با آنها خواهیم داشت.
به گفته رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی کتاب برایش اهمیت زیادی دارد و ممکن است گاهی غذا نخورد ولی قطعا کتاب و مطالعه را در برنامه خود می‌گنجاند.
حداد عادل با اشاره به اهمیت کتابخوانی در سنین کودکی گفت: با توجه بیشتر به گروه سنی دانش‌آموزان و کودکان و نوجوانان، می‌توانیم مطالعه را در کشور نهادینه کنیم.
وی با تاکید به اینکه باید شیوه آموزش معلمان و اداره مدارس ابتدایی و راهنمایی به‌گونه‌ای باشد که دانش‌آموزان را به مطالعه وادارکند، افزود: این شیوه باید در دانش آموزان ایجاد انگیزه کند تا با مراجعه به کتا‌بخانه‌های عمومی بر سطح معلومات خود بیفزایند. دولت نیزباید کتابخانه‌ها را توسعه دهد و در همه محله‌ها کتابخانه عمومی ایجاد کند تا از این رهگذر بر مردم فشار اقتصادی هم وارد نشود.
حداد عادل با تاکید بر ضرورت افزایش سالانه بودجه کتابخانه‌ها تصریح کرد: در این صورت به ناشران نیز کمک می‌شود چرا که به این صورت کتابخانه‌ها می توانند کتاب‌های بیشتری را ازآنها خریداری کنند.


کد خبر: 19626

آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcd990f.yt0nx6a22y.html

هنر نیوز
  http://www.honarnews.com