به بهانه سی امین سالگرد دیپلمات های ربوده شده ایرانی؛

تندیس حاج احمد و ربوده شدگان ایرانی نمادی علیه ظلم رژیم صهیونیستی است

18 تير 1391 ساعت 11:32

در حاشیه نصب تندیس در مرز میان لبنان و رژیم صهیونیستی نگاهی کوتاه به این اقدام و ارزش های نهان در آن می اندازیم.



ایرانیان به فداکاری شهره اند. در واقع ایرانیان در طول تاریخ همواره برای حفظ آرمان های خویش کوشیده اند. از آغاز تاریخ انقلاب اسلامی؛ دشمنان خرد و کلان ایران کوشیده اند تا به بدنه مستحکم نظام جمهوری اسلامی ایران ضربه وارد کنند. از سوی دیگر تلاش در ترور شخصیت های ارزشمند و اثرگذار و در نتیجه کم‌رنگ کردن فعالیت های سیاسی و اجتماعی در سطح کلان در برنامه های آنان بوده است. 

یکی از راه های مقابله با عملیات تروریستی، جنگ های تحمیلی، و آشوب های ساختگی در داخل کشور، آشکار کردن آن ها توسط فعالیت های فرهنگی است. این برخورد نوعی جنگ نرم بر علیه دشمنان و راهی مناسب برای آشکار کردن فتنه های آنان در میان جهانیان است. از سوی دیگر هر فعالیت فرهنگی در این باره موجب زنده نگه داشتن نام قربانیان این جنایات ضد بشری است. 

یکی از اقدامات اخیر ایران در جهت زنده نگه داشتن نام و یاد شهیدان و رسوا کردن فتنه های بیگانگان تندیسی است که از قربانیان حمله رژیم صهیونیستی به سفرای ایران در بیروت انجام شد. این تندیس در نقطه صفر مرزی میان لبنان و رژیم صحیونیستی نصب شده است. درست جایی که مرز و حریم میان «خیر» و «شر» کشیده شده است. این حرکت نه تنها از دیدگاه مبارزه با فتنه های دشمنان ارزشمند است؛ بلکه از سوی دیگر حرکت ارزشمندی برای یادآوری تجاوز رژیم صهیونیستی به انسان های بی گناه است. این حرکت در واقع رسوایی بزرگی برای این قوم اشغالگر است و پیام آن شاید ماندگاری مظلومیت در حافظه تاریخ است. 

سی سال قبل و در تاریخ چهاردهم تیر ماه ۱۳۶۱ خودرو سیاسی سفارت جمهوری اسلامی ایران كه در حمایت پلیس دیپلماتیك لبنان از شهر بندری طرابلس به بیــروت باز می گشت، مورد تجاوز رژیم صهیونیستی قرار گرفت. این اقدام برخلاف قوانین بین المللی و مصونیت دیپـلمات ها انجام شد؛ در منطقه «برباره» اتفاق افتاد. 

طی این اقدام مضبوحانه که توسط مزدوران مسلح تحت امر رژیم صهیونیستی موسوم به «نیروهای لبنانی» شکل گرفت خودرو سیاسی سفارت جمهوری اسلامی ایران متوقف شد و سه دیپــلمات ایرانی و خبرنگاری که همراه آنها بود؛ ربوده شدند. 

این تندیس به بهانه سی امین سالگرد این تجاوز و ربوده شدن کارمندان ایرانی سفارت ایران در بیروت؛ در این مکان نصب شد. 

از آن روز تاكنون هیچ خبری از سرنوشت «سید محسن موسوی» (كاردار)، «احمد متوسلـــیان»(وابسته نظامی) ، «تقــی رستـــگار مقــدم» (كارمند) و «كاظم اخوان»(خبرنگار و عكاس ایرنا) مبنی بر زنده ماندن یا شهادت آنان در دست نیست.
در تندیس نصب شده از این هم وطنان علاوه بر نماد حاج احمد متوسلیان، تصاویر سه دیپلمات دیگر و «امام موسی صدر» نیز وجود دارد. انگشت این تندیس رو به فلسطین اشغالی است. 

در واقع این اقدام سندی بر اثبات ظلم دولت های متجاوز و نشانه ای از فرهنگ مردم ایران در مقابله با عداوت آن هاست.


کد خبر: 43098

آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcdjz0o.yt0sn6a22y.html

هنر نیوز
  http://www.honarnews.com