پاسخ معاون هنری سازمان فرهنگی شهرداری تهران به منتقدان:
منتقدان آموزش موسیقی در فرهنگسراها به کار خود بپردازند
3 شهريور 1393 ساعت 15:23
شایستهتر آن است که منتقدان ساماندهی آموزش موسیقی در فرهنگسراها به متن و حاشیههای کار خود بپردازند و به جای فرافکنی، ساماندهی آموزشگاههای موسیقی سطح شهر و بسترسازی برای حضور هنرجویان در آموزشگاههای خصوصی را فراهم کنند.
به گزارش هنرنیوز،امیر عبدالحسینی درباره برگزاری کلاسهای موسیقی در فرهنگسراهای پایتخت با اعلام اینکه موضع سازمان مشخص و بارها اعلام شده است، گفت: سخن ما تعطیلی نیست که مدام بر طبل آن میکوبند؛ این جریانسازی متاسفانه فقط ایجاد هیجان به قصد انحراف افکار عمومی از برخی ناکارآمدیهاست.
معاون هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ضمن اعلام تمایز معنایی و لغوی بین «توقف» و «تعطیلی»، دلایل توقف آموزشهای موسیقی را «ساماندهی امور آموزشی»، «ایجاد وحدت رویه»، «تنظیم شرح درس»، «ارزیابی مدرسان»، «نامناسب بودن فضای آموزشی»، «نگاه حرفهای به امر آموزش»، «تقویت آموزشگاههای خصوصی دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی» و «ارتقای کیفی» بیان کرد.
به گزارش هنرنیوز به نقل از رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، عبدالحسینی درباره تفاوت فرهنگسرا و فرهنگستان گفت: اگر فرهنگستان را فرهنگساز و سیاستگذار فرهنگ و هنر بدانیم و نگاه علمی و دانش آن مجموعه را زیرساخت فرهنگی قلمداد کنیم، تنها مجموعه اجرای اهداف فرهنگی و هنری فرهنگسراها هستند. متاسفانه این روزها رفتار هیجانی زودگذر جای نگاه تخصصی و علمی را گرفته است. شاید هم توقعشان از فرهنگسرا که سرای فرهنگ است اموری است که در سرای محله هم میتواند اجرا شود. فرهنگسرا نگاه حرفهای و تخصصی خواهد داشت و سرای محله به اوقات فراغت و سرگرمی میپردازد. جامعه هدف و مخاطبان هر کدام نیز متفاوت و مشخص است.
وی در واکنش به سخنان اخیر مدیر کل موسیقی وزارت ارشاد گفت: در عجبم که مدیر کل محترم به جای مطالعه دقیق و مطالبه تخصصمحوری و رفتار حرفهای آموزش و تشویق به منظور تقویت بخش خصوصی و آموزشگاههایی که خودشان مجوز دادند، به رفتار هیجانی و بدون شناخت و اشراف از اصل موضوع روی آورده است.
شایستهتر آن است که منتقدان ساماندهی آموزش موسیقی در فرهنگسراها به متن و حاشیههای کار خود بپردازند و با توجه به وجود بیش از ۳۰۰ آموزشگاه خصوصی که قابل مقایسه با ۳۰ فرهنگسرا نیست و به جای فرافکنی، ساماندهی آموزشگاههای موسیقی سطح شهر و بسترسازی برای حضور هنرجویان در آموزشگاههای خصوصی را فراهم کنند که هم نگاه کلان آموزش و سیاستهای وزارتخانه متبوعشان تامین شود و هم با توجه به شعار این روزهایشان تقویتبخش خصوصی محقق گردد.
عبدالحسینی افزود: منتظر و مشتاق اعلام موضع اداره کل موسیقی و معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستیم. با توجه به اینکه مدیر کل موسیقی هم سکاندار عرصه موسیقی وزارت فرهنگ و هم متولی امور موسیقی در حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی است- که خود این امر هم جای تأمل دارد - اعلام مواضع راهبردی آن مجموعه به آسیبشناسی آشفتگی امور موسیقی کشور کمک میکند.
به گزارش هنرنیوز، عبدالحسینی در حالی مدعی است، پیروز ارجمند دو سمت مدیریتی همزمان دارد که این مدیر مدتها است، سمت مدیر کلی خود را در حوزه هنری تحویل داده و صرفا مدیر کل دفتر موسیقی است.
کد خبر: 74535
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcdkk05.yt0os6a22y.html