مسوول ستاد مردمی فجر

آخرین وضعیت یک رای گیری سینمایی

4 بهمن 1394 ساعت 10:25

مسوول ستاد آرای مردمی جشنواره فیلم فجر تأکید کرد: اگر قرار باشد هر گونه سفارشی درباره انتخاب فیلم‌ها اتفاق بیفتد، نه تنها به این سفارش‌ها گوش نمی‌کنم بلکه آن سفارش را رسانه‌ای می‌کنم و از این سمت استعفا می‌دهم.


به گزارش هنرنیوز؛علی آشتیانی پور  با تأکید بر اینکه رأی‌گیری مردمی در فضایی کاملا سالم و شفاف انجام می‌شود، افزود: اولین شرطم برای پذیرش این مسئولیت این بود که هیچ نوع سفارشی را نمی‌پذیرم و خوشبختانه تاکنون خانه سینما و دبیر جشنواره هم به شدت بر این خواسته صحه گذاشته‌اند.



وی اضافه کرد: تا به امروز هیچ سفارشی برای انتخاب فیلم خاصی صورت نگرفته و حتی اگر این اتفاق هم بیفتد، بنده زیر بارش نمی‌روم.



مسوول ستاد آرای مردمی جشنواره فیلم همچنین خاطرنشان کرد: از سوی دیگر اگر مطلع شویم کسانی از سوی عوامل فیلم‌ها آرای متعددی را به صندوق‌ها می‌ریزند که سلامت رای گیری را به خطر می‌اندازد، چنانچه این موضوع اثبات شود، آن فیلم را از گردونه رقابت خارج می‌کنیم.



آشتیانی‌پور درباره شیوه رأی‌گیری مردمی در این دوره از جشنواره فیلم فجر توضیح داد: طبیعتا امسال از تجربیات سال‌های گذشته استفاده می‌کنیم و با آسیب‌شناسی دوره‌های پیشین، می‌کوشیم با حداقل اشتباه به این مسئله ورود کنیم تا بتوانیم رأی‌گیری سالم و دقیقی داشته باشیم.



این تهیه‌کننده سینما با اشاره به تعداد فیلم‌هایی که در بخش سودای سیمرغ این دوره از جشنواره نمایش داده می‌شود، یادآور شد: ۲۵ فیلم در این بخش حضور دارند که از این میان سه اثر فیلم اولی هستند و با خروج فیلم «دختر» کار آقای رضا میرکریمی، ۲۴ اثر در گردونه رقابت قرار می‌گیرند.



وی اضافه کرد:‌ طراحی برگه‌های رأی تقریبا انجام شده و شیوه‌های شمارش نیز مشخص شده است. به این صورت که هنگام ورود تماشاگران به سالن‌های سینما برگه‌های رأی در میان آن‌ها توزیع و توضیحاتی هم درباره رأی مردمی به آن‌ها ارائه می‌شود و هنگام خروج تماشاگران آرای مردمی جمع‌آوری می‌شود.



آشتیانی پور خاطر نشان کرد: این آرا توسط همکاران ما که کاملا هویت‌شان مشخص است و در صندوق‌های تعریف شده، گردآوری می‌شود و امیدواریم مردم هم با صبر و حوصله آرای خود را به صندوق‌ها بریزند.



به گفته او، رأی‌گیری از اولین روز جشنواره یعنی ۱۲ بهمن‌ماه انجام می‌شود و ستاد آرای مردمی در تلاش است تا شب به شب آرای هر روز را شمارش کند و در اختیار سایت خانه سینما، دبیر جشنواره فجر و رسانه‌ها قرار دهد.



آشتیانی پور با اشاره به شایبه‌های که سال‌های پیش درباره رأی‌گیری‌ بعضی از فیلم‌ها بوجود آمده بود، تصریح کرد: این آمار روزانه است و آمار کلی نیست، یعنی مدام در حال تغییر است. ممکن است یک فیلم یک روز خاص، بالاترین رأی را داشته باشد اما در روزهای آینده، این رأی به فیلم دیگری تعلق بگیرد.



این تهیه‌کننده سینما در پاسخ به این پرسش که رأی‌گیری در چند صندوق و چند سینما انجام می‌شود، توضیح داد: منتظر جدول نهایی نمایش فیلم‌ها هستیم تا بر مبنای آن جدول آرای مردمی را تنظیم کنیم. آنچه در این میان مهم است، این است که تلاش می‌کنیم جغرافیای متفاوتی در تهران را مورد توجه قرار بدهیم، ضمن اینکه موقعیت سالن‌ها، کیفیت‌شان و نیز سانس‌های نمایش به گونه‌ای باشد که شرایط رقابت برای تمام فیلم‌ها عادلانه باشد.



ایسنا نوشت:وی پیش‌بینی کرد: صندوق‌های رأی در حدود ۲۰ سالن متمرکز شوند و گفت: تعداد قطعی سالن‌ها بعد از جدول نهایی نمایش فیلم‌ها مشخص خواهد شد.



علی آشتیانی پور در پایان درباره شمارش رأی در دیگر شهرستان‌های میزبان جشنواره توضیح داد: در شهرهای دیگر شمارش آرا نداریم. ممکن است بعضی استان‌هایی که به جشنواره ملحق می‌شوند، بخواهند شیوه خاصی را برای رأی‌گیری در استان خودشان تعریف کنند که این ویژه همان استان خواهد بود و از دایره کاری ما خارج است.


کد خبر: 87964

آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcdon0j.yt0596a22y.html

هنر نیوز
  http://www.honarnews.com