هاشم میرزا خانی در گفتگو با هنرنیوز:
«جشنواره فیلم عمار» مانیفست فرهنگی برای ارائه آثار انقلابی است
18 دی 1392 ساعت 10:28
یک کارشناس مسائل فرهنگی و سینمایی معتقد است باید دستگاههای فرهنگی کشور برای تقویت «جشنواره فیلم عمار» دست به دست همدیگر بدهند به طوری که هر ساله شاهد تولید آثار بهتری در این جشنواره باشیم.
هاشم میرزاخانی مدیر عامل سابق انجمن سینمای جوان و کارشناس مسائل فرهنگی و سینمایی در گفتگو با خبرنگار سینمایی هنرنیوز در مورد برگزاری چهارمین دوره جشنواره فیلم عمار گفت: معتقدم همیشه جشنوارههای موضوع محور میتوانند به عنوان یک تابلو راهنما برای برخورد با موضوعات مختلفی که قابلیت به تصویر کشیدن دارند را عمل کنند و جشنواره فیلم عمار نیز از این قاعده مستثنی نخواهد بود.
وی با بیان اینکه پایه گذاری این جشنواره بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری بوده است افزود: بیشک، جهت دهی این جشنواره چیزی جز تقویت آرمانهای انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی و بالا بردن سطح معلومات فرهنگی و مقابله جدی با تهاجم فرهنگی در کشور نخواهد بود. این درحالی است که امروزه تمام توان استکبار و امیریالیزم برای آن است تا ایرانی بودن را از جوان مسلمان ایرانی بگیرد و به همین منظور قریب ۱۷۰ شبکه تلویزیونی مختلف دنیا تلاش میکنند تا آرمانهای جوان ایرانی را تغییر دهند که متاسفانه در برخی از کلان شهرها نیز موفق شدند. لذا بحث غیرت موضوعی است که به شدت در ایران دستخوش تغییر شده و همه فعالیتهای رسانهای دنیای غرب برای این است که بتوانند غیرت ایرانی و اسلام را از جوانان ما بگیرد و اینجاست که ضرورت شکل گیری جشنوارهای مثل عمار در کشور اهمیت پیدا میکند.
میرزا خانی ادامه داد: ما باید مملکت، اعتقادات، شهدا و آرمانهای خودمان را حفظ کنیم و رسانهای مثل فیلم میتواند به عنوان مهمترین عنصر فرهنگی در این زمینه بسیار کارساز باشد. از این رو، امیدوارم دستگاههای فرهنگی کشور برای تقویت «جشنواره فیلم عمار» دست به دست همدیگر بدهند و توانمندیهای خودشان را به گونهای افزایش دهند تا ما هر ساله شاهد تولید آثار بهتری در این جشنواره باشیم.
وی با بیان اینکه من به هنگام راه اندازی این جشنواره پیشنهاداتی را برای بهتر برگزار شدن این جشنواره مطرح کردم تصریح کرد: جشنواره عمار از آن دست جشنوارههایی بود که در زمان مدیریت آقای شمقدری راه اندازی شد و حمایتهای سازمان سینمایی وقت، نقش به سزایی در شکل گیری این جشنواره داشت. لذا امیدوارم این جشنواره هر ساله بهتر از سال قبل برگزار شود. ضمن اینکه باید مسئولین جشنواره از رعایت نظم و برنامه ریزی در این جشنواره غفلت نکنند. چرا که نظم مهمترین شاخصه بچههای مسلمان است و باید نظم در این جشنواره و همه جشنوارههای کشور به دقت رعایت شود. این مدیر سابق سینمایی خاطر نشان کرد: نقطه قوت یک جشنواره به مخاطب آن است. هنگامی که جشنوارهای از مخاطب قابل قبولی برخوردار نباشد حتما باید به نقاط ضعف آن توجه کرد. اگر قرار است در این جشنواره فیلمی با محتوای انقلاب اسلامی تولید شود حتما باید این فیلم از شاخصه جهانی برخوردار باشد تا بتواند در همه جای دنیا با سربلندی، پیامش را به درستی و رسا منتقل سازد.
میرزاخانی با اشاره به چهارمین دوره برگزاری جشنواره فیلم عمار اظهارکرد: اگر مقایسهای بین دوره اول جشنواره عمار با این دوره که چهارمین دوره آن محسوب میشود داشته باشیم بدور از انصاف است که به رشد این جشنواره اشارهای نداشته باشیم اما این رشد نمیتواند نقطه ایده آلی باشد. حتما باید دستگاههای فرهنگی کشور برای این مقوله خوراک تهیه کنند. ماندگاری یک جشنواره به محتوایی است که در آن ارائه میشود. ماندگاری یک جشنواره به فیلمهای خوب و قویای است که در آن به نمایش در میآید. ماندگاری یک جشنواره به جنجال رسانهای است که در آن جشنواره ایجاد میشود.
این کارشناس فرهنگی و سینمایی کشور یاد آورشد: امیدواریم جشنواره فیلم عمار به عنوان مانیفست فرهنگی برای ارائه آثار انقلابی به سرعت رشد کند به طوری که ما در سالهای آتی، شاهد برگزاری جدیتر جشنواره فیلم عمار باشیم.
وی با بیان اینکه نزدیک به ۶۵ فستیوال فیلم هرساله در کشور برگزار میشود و ارگانهای مختلفی برای برگزاری این جشنوارهها مشارکت دارند تصریح کرد: باید وجود جشنوارههای مختلف بویژه جشنواره فیلم عمار را در فضای فرهنگی کشور یک غنیمت شمرد چرا که در کشور، فضای نمایش آثار خیلی جدی نیست. لذا برگزاری جشنوارههای مختلف برای آثار تولیدی، حکم کمک کننده خواهد بود. هنگامی که یک هنرمند در کشور با آیتمهای مختلفی برای ارائه اثرش روبرو میشود حتما ترغیب خواهد شد تا اثر بعدیاش را تولید کند ضمن اینکه میتواند خودش را محک بزند که آیا میتواند نظر داوران جشنوارههای مختلف را به فیلمش جلب کند یا خیر؟
هاشم میرزا خانی در خاتمه تاکید کرد: با ساماندهی درست میتوان از پتانسیلهایی که در جشنواره فیلم عمار وجود دارد استفادههای بهتری کرد.
کد خبر: 67713
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcds509.yt05f6a22y.html
هنر نیوز
http://www.honarnews.com