کتاب چهارم «چند داستان کوتاه» منتشر شد

خبرگزاری مهر , 8 شهريور 1394 ساعت 17:54


چهارمین کتاب «چند داستان کوتاه همراه با تحلیل» با ترجمه و تحلیل شادمان شکروی توسط انتشارات هیلا منتشر و راهی بازار نشر شد.

چهارمین کتاب «چند داستان کوتاه همراه با تحلیل» با ترجمه و تحلیل شادمان شکروی به تازگی توسط انتشارات هیلا منتشر و راهی کتابفروشی‌ها شده است. پیش از این ۳ کتاب با عنوان «چند داستان کوتاه همراه با تحلیل» توسط این ناشر منتشر شده بود که در آن ها، داستان های کوتاهی از نویسندگان مطرح جهان، همراه با تحلیل و نقد درج شده بود.

در کتاب چهارم نیز داستان هایی از برنارد مالامود، ساندرا سیس نروس، آلیسا آلرینگ، روت پراوار جاب والا، آلکس رودریگرز و ادگار آلن پو چاپ شده است.

داستان‌های چاپ شده در این کتاب به ترتیب عبارتند از: «پرنده سیاه» از برنارد مالامود، «یازده» اثر ساندرا سیس نروس، «وصیت قاضی» از روت پراوار جاب والا، «عد شانس کیت کراست» از آلیسا آلرینگ، «آلکس رودریگز یک داستان کوتاه درخشان رئالیسم جادویی می نویسد!» از آلکس رودریگز و «ابوالهول» نوشته ادگار آلن پو.

شکروی در پیشگفتار کوتاهی که برای کتاب نوشته، با اشاره به ۳ عنوان پیشین این کتاب، آورده است: بی تردید چنین کتاب هایی در وضع فعلی کتاب های پرفروشی نخواهند بود.

او در قسمت دیگری از مقدمه خود نوشته است: روی هم رفته تصور می‌کنم این همه در کنار هم و در کنار دیگر رویکردهایی که در جلدهای اول تا سوم انتخاب کرده ام بتواند تا حدی برداشت خواننده را کامل کند. بسیار خوب است که این اهداف به طور مطلق و بدون انحنا و اعوجاج به خواننده منتقل شود، ولی این مربوط به حوزه مقالات دانشگاهی است و واگرایی طیف خواننده در ایران به حدی است که نمی‌توان از توضیحات تکمیلی، ولو دور از منظور نظر، پرهیز کرد. آوردن این بخش ها در وضعیت فعلی اجتناب ناپذیر است.

در قسمتی از این کتاب می‌خوانیم:

«ظاهرا معماری آلن پو معمایی همچنان حل ناشدنی است. شهرت آلن پو به صورت روزافزون رو به تزاید است. آلن پو از مرزهای ادبیات گذشته و وارد فرهنگ عامه شده است. با این همه، علی رغم مقالات و کتاب های متعدد و متنوعی که در مورد اندیشه و روان شناسی او نگاشته می شود، چهره واقعی اش به خصوص هنگامی که در مورد زمینه و به نوعی پس زمینه داستان هایش صحبت می شود مبهم است.

آیا پو به راستی فاقد اندیشه فلسفی جهانشمول بوده یا اندیشه ای فراگیر دال بر نیست انگاری و پیرو مکتب تمسخر داشته است؟

آیا ادبیات او برخاسته از تفکرات جلسات انجمن مورگ و به نوعی گرته برداری غیرواقعی از جهان و هنر بازی با کلام و ارائه ساختارهای جدید بوده است یا این که از نوعی آنارشیسم فکری پیروی می کرده که لابد برای نمود بایست شکل منظم و بلکه بسیار منظم ادبی به خود می گرفت؟ آیا جهان آلن پو را باید در دو وجه گوتیک و کمدی جستجو کرد یا این که اندیشه نیرومندی ورای این دو وجود دارد که هیچ گاه در آثارش نمود شایسته نیافته است؟...»

این کتاب با ۱۷۴ صفحه، شمارگان هزار و ۶۵۰ نسخه و قیمت ۹۵ هزار ریال منتشر شده است.


کد خبر: 82590

آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcdzk0j.yt0xn6a22y.html

هنر نیوز
  http://www.honarnews.com