روح الله جعفری در گفت وگو با هنرنیوز خبر داد:
کتاب «گروه هنر ملی از آغاز تا پایان» در مراحل پایانی چاپ
17 آذر 1389 ساعت 16:26
روح الله جعفری گفت: کتاب «گروه هنر ملی از آغاز تا پایان» در مراحل فنی چاپ است.
این کارگردان از انتشار کتابش با عنوان «گروه هنر ملی از آغاز تا پایان (1357 – 1335)» خبر داد و گفت : کتاب «گروه هنر ملی از آغاز تا پایان (1357 – 1335)» به بررسی تئاتر در سه دهه از تاریخ و فراز و فرودهایی که تئاتر به خود دیده است میپردازد و تلاش کردم با تمام بزرگان و اساتید فعال در تئاتر قبل از انقلاب که تعدادی از آنها در خارج از کشور و تعدادی نیز در داخل کشور بودند صحبت کنم که این مهم 6 سال به طول انجامید که طی این 6 سال ما تعدادی از این عزیزان را چون آقای حسین کسبیان، اسماعیل داورفر، جمشید لایق، رضا کرمرضایی، خسرو شکیبایی و ... را از دست دادیم؛ البته اساتید بزرگوار دیگری در این قدم من را همراهی کردند که از آنها میتوان به بهرام بیضایی، عباس جوانمرد، محمود دولتآبادی و بهزاد فراهانی و ... اشاره کرد.
وی افزود: برای جمع آوری ونگارش این کتاب تحقیقات بسیاری انجام شد که بالغ بر 300 ساعت برای این تحقیقات وقت صرف شد و هم اکنون این کتاب در مراحل فنی چاپ است که قرار است توسط نشر افراز انتشار یابد.
روحا... جعفری کارگردان تلهتئاتر «اسبهای پشت پنجره» که در جشنواره فیلم دانشجویی کشور حضور داشت درباره این جشنواره گفت: نمایشنامه «اسبهای پشت پنجره» دارای پیامی جهان مشمول است که در برگیرنده تمام انسانها در جهان میشود و با توجه به اینکه سال گذشته همین متن را بر صحنه تئاتر برده بودم تصمیم گرفتم که برای شرکت در جشنواره فیلم دانشجویی این نمایشنامه را که از پتانسیل بالایی برخوردار است در قالب تله تئاتری به این جشنواره بفرستم.
وی افزود: بعد از پذیرش کار در بخش بازبینی و ورود کار به مرحلهای بالاتر هیأت داوران تله تئاتر «اسبهای پشت پنجره» را در سطح یک تله تئاتر ندانستند و به آن اثر به یک تئاتر حرفهای نگاه میکردند و این موجب شد که این تلهتئاتر دیپلم افتخار جشنواره را دریافت کند در صورتی که یک تیم دانشجویی بودجه، پلاتو و وسایل مورد نیاز برای ضبط یک تلهتئاتر حرفهای را در اختیار ندارد این در حالی است که دانشجویانی که در دانشکده صدا و سیما تحصیل میکنند و در این جشنواره حضور داشتند بهراحتی میتوانند از ابزارهای لازم برای کارشان استفاده کنند و دیگر اینکه همین دانشجویان معمولاً بعد از فارغالتحصیلی از این دانشکده در سازمان جذب میشوند و معمولاً ابزار ساخت تله تئاتر را راحتتر در اختیار دارند و به راحتی میتوانند از آنها استفاده کنند به همین خاطر به دلیل وجود این موارد فکر میکنم قیاس این آثار در کنار هم و در چنین شرایطی چندان عادلانه نبود.
جعفری در ادامه تصریح کرد: در آیین پایانی این مراسم به سیاستگذاران و مسئولان این جشنواره پیشنهاد کردم که به علت پتانسیل سختافزاری صدا و سیما، در دورههای بعدی ما شاهد برگزاری این جشنواره در سطح بینالمللی باشیم که البته این کار لازمه یک عزم جدی و نگاهی حرفهای به این مقوله است.
کد خبر: 20930
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcdzn0x.yt0zs6a22y.html