با تغییر رویکرد فیلمنامه
اصغری در «بهشت از جنوبشرقی» سراغ داعش میرود
خبرگزاری مهر , 3 تير 1393 ساعت 15:59
ابراهیم اصغری تهیهکننده سینما که پیش از این قصد داشت «بهشت از جنوبشرقی» را درباره شهادت شهید شوشتری در سیستان و بلوچستان بسازد از تغییر رویکرد متن به سمت جنایات عراق در داعش خبر داد.
ابراهیم اصغری تهیهکننده سینما با بیان این مطلب که سینما بهترین رسانه برای نشان دادن چهره واقعی جهان اسلام به دنیا است، گفت: در حال حاضر پیگیر پروژه «بهشت از جنوب شرقی» هستم که قرار است با همکاری بنیاد سینمایی فارابی به مرحله تولید برسد. داستان این فیلم با موضوع شهدای وحدت و اتفاقاتی که در سال ۸۸ در منطقه سیستان و بلوچستان رخ داده و منجر به شهادت شهید نورعلی شوشتری یکی از فرماندهان سپاه پاسداران شد، شکل گرفت اما بعد با گروگانگیری هایی که اخیرا در سیستان و بلوچستان رخ داد و بعد از آن انجام اعمال غیر انسانی گروه داعش در عراق، سبب شد تا فیلمنامه این فیلم سینمایی با توجه به درگیری های گروه های افراطی با تغییراتی همراه شود.
تهیهکننده فیلم سینمایی «او خوب سنگ میزند» ادامه داد: یکی از مهمترین اهداف تولید پروژه «بهشت از جنوب شرقی» این است که بتوانیم چهره واقعی مسلمانان چه شیعیان و چه سنی ها را نشان دهیم. در این فیلم می خواهیم نشان دهیم که گروه های افراطی در اقلیت هستند و تمام جهان اسلام را شامل نمیشوند.
وی بیان کرد: فیلمنامه توسط یک گروه فیلمنامهنویس و به سرپرستی جواد اردکانی نوشته شده و تحقیقات مورد نظر نزدیک به ۲ سال طول کشیده است. البته فیلمنامه «بهشت از جنوب شرقی» بعد از اتفاقات جدیدی که در منطقه رخ داد دچار برخی تغییرات شد و میتوان گفت استراتژی ساخت فیلم کاملا تغییر کرده و به سمت اتفاقات روز رفته است.
اصغری با اشاره به شرایطی که گروه داعش و تکفیری ها در عراق ایجاد کرده اند، توضیح داد: با توجه به اینکه حضور نظامی آمریکا در کشورهایی مانند عراق و افغانستان با هزینه بالایی همراه بود، بعید نیست که استراتژی خود را تغییر داده و با تحریک گروهای افراطی و حمایت نامحسوس از وهابی ها و افراطی ها شرایط را در این منطقه ناامن کنند. در واقع می توان گفت غرب و آمریکا همچنان به دنبال مخدوش کردن چهره جهان اسلام و به خصوص شیعیان هستند و میخواهند شیعههراسی را ترویج کنند. به همین دلیل شرایطی را فراهم کرده اند تا منطقه را به آشوب کشند و در این میان با استفاده از رسانه های غربی چهره اسلام را بد جلوه دهند.
تهیهکننده فیلم سینمایی «شور شیرین» گفت: در برابر چنین هجمههایی، کسانی که فعالیت رسانه ای می کنند باید تمام تلاش خود را انجام دهند تا چهره واقعی اسلام و مسلمانان را به نمایش گذارند و باید بدانیم فعالیت رسانه ای و تبلیغات مثبت در این زمینه بسیار سازنده است. در میان رسانه های مختلف، سینما می تواند از هر رسانه دیگری موثرتر باشد.
اصغری با تاکید بر اینکه سینما میتواند با بررسی چنین موضوعاتی و با نمایش دادن چهره واقعی گروه های افراطی نقش مهمی ایفا کند، گفت: سینما می تواند به جامعه جهانی نشان دهد که گروه های افراطی که این روزها در منطقه فعالیت گسترده ای را انجام می دهند از اصل و بدنه اسلام جدا هستند و با هدف تخریب چهره واقعی اسلام فعالیت میکنند. سینما می تواند در فیلم های خود به مخاطبان جهانی نشان دهد که این عملیات های ضد انسانی تنها با حمایت استکبار جهانی دنبال می شود.
کد خبر: 72880
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdce7v8f.jh8wvi9bbj.html