ضابطیان:
چهرههای هنری داوطلب حضور در "رادیو هفت" هستند
6 بهمن 1389 ساعت 11:53
کارگردان "رادیو هفت" با اشاره به استقبال از این برنامه، تاکید کرد چهرههای هنری داوطلب حضور در این برنامه هستند.
به گزارش هنرنیوز،منصور ضابطیان کارگردان برنامه "رادیو هفت" در گفتگو با مهر با اشاره به چگونگی شکلگیری این برنامه گفت: در موقعیت خاصی شبکه آموزش تصمیم به ساخت برنامهای گرفت که در ماه مبارک رمضان روی آنتن شبکه هفت برود. آن زمان برنامههای شبکه آموزش تا ساعت 23 شب بیشتر نبود قرار شد برنامههای این شبکه تا ساعت یک بامداد ادامه پیدا کند.
وی ادامه داد: مسئولان شبکه آموزش برنامه متفاوتی برای آن 10 شب میخواستند و قرار نبود بعد از آن 10 شب این برنامه ادامه پیدا کند، اما به خاطر استقبال خوب مخاطبان تا اوایل مهرماه این برنامه پخش شد و بعد از آن هم تا امروز روی آنتن میرود و احتمالا تا آخر امسال هم این برنامه از شبکه هفت پخش شود.
کارگردان برنامه "نقره" با تاکید بر اینکه برنامههای شبکه هفت باید از رویکرد آموزش مستقیم بیرون بیاید، توضیح داد: خوشحال میشوم اگر به خاطر برنامه ما برنامههای دیگر شبکه هفت هم دیده شود. آموزش غیرمستقیم بیشتر از آموزش مستقیم جواب میدهد و 25 درصد به مخاطبان این شبکه اضافه شه است.
وی در خصوص انتخاب مهمانهای این برنامه توضیح داد: اوایل کار به هر کدام از دوستان که زنگ میزدیم و میگفتیم به برنامهای به نام "رادیو هفت" که از شبکه آموزش پخش میشود، دعوت شدهاند از ما میپرسیدند شبکه آموزش دیگر چه شبکهای است و خیلیها این شبکه را نمیشناختند اما به خاطر اعتباری که در این سالها من و آقای صوفی به دست آورده بودیم توانستیم بسیاری از این دوستان را در این برنامه ببینم. البته در ابتدا کار سختی بود و ما تمام تلاشمان را میکردیم که برنامه را به آنها معرفی کنیم. زمانی که هدف از این برنامه و ماحصل آن را بعد از چند قسمت دیدند از نتیجه کار راضی بودند.
ضابطیان افزود: در حال حاضر خیلی از مهمانهایی که به "رادیو هفت" میآیند داوطلب حضور در این برنامه هستند و کمتر شده سراغ کسی برویم و از او بخواهیم دقایقی را با مخاطبان همراه باشد و پیشنهاد ما را نپذیرد.
وی دلیل حضور چهرههای شاخص فرهنگی و هنری و رغبت آنها را برای حضور در این برنامه علاقه به گویندگی در افراد مختلف دانست و یادآور شد: وسوسه گویندگی در همه افراد وجود دارد، مخاطب هم از این مساله استقبال میکند چون در "رادیو هفت" با چهرههایی رو به رو میشود که تا به حال آنها را در این موقعیت ندیده است. مثلا این افراد همیشه در حال بازی کردن در نقشهای متفاوت بودند و هیچ وقت در حال خواندن دیوان حافظ دیده نشدهاند و برای مخاطب این شرایط جذاب است.
ضابطیان ادامه داد: مردم این افراد را دوست دارند. مردم اساسا حدس زدن و غافلگیر شدن را دوست دارند. همین که در برنامهای شما ندانید مهمان بعدی که قرار است متن را بخواند چه کسی است و با حرکت دوربین او را ببیند میتواند هیجان انگیز باشد.
کارگردان برنامه "رادیو هفت" در مورد ضعف برنامههای تلویزیونی و چگونگی بهتر شدن این برنامهها گفت: هیچ شبکه تلویزیونی در دنیا وجود ندارد که همه برنامههایش مورد قبول مخاطبان واقع شود و محتوا داشته باشد. البته نمیتوانیم انکار کنیم شبکههای تلویزیونی ما معمولا برنامههایی که مخاطب ندارند، زیاد پخش میکنند. تنها راهکاری که برای حل این مشکل پیش روی ماست، میدان دادن تلویزیون به برنامهسازان خلاق و استفاده کردن از خلاقیت آنهاست. خیلی از این برنامه سازان اشتیاق ساخت برنامههای با محتوا و جذاب را دارند. در عین حال نداشتن دغدغه مالی و کمک کردن به کم کردن هزینههای برنامه سازان هم تا انداره زیادی موثر است.
خوانش اشعار فریدون مشیری و اجرای قطعات ادبی توسط مهمانان برنامه، نماهنگ و نمایش رادیویی و روایت قصههایی توسط مسعود فروتن از بخشهای مختلف برنامه "رادیو هفت" است. برنامه زنده شبانگاهی"رادیو هفت" به تهیهکنندگی و کارگردانی منصور ضابطیان هر شب ساعت 23 از شبکه هفت سیما روی آنتن میرود.
کد خبر: 23037
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcef78w.jh8xxi9bbj.html