حضور پررنگ مصر، تونس و پرو در نمايشگاه گردشگري «فيتور» اسپانيا

خبرگزاری ايسنا , 10 بهمن 1390 ساعت 14:35

مصر، تونس و پرو حضور پررنگي را در نمايشگاه گردشگري «فيتور» اسپانيا تجربه كردند.


به گزارش هنرنیوز، سي‌ودومين نمايشگاه بين‌المللي گردشگري «فيتور» درحالي هفته‌ي گذشته در مادريد اسپانيا پايان يافت كه صنايع گردشگري سه كشور مصر، تونس و پرو حضور قابل‌توجهي در اين نمايشگاه داشتند.


در طول پنج روز برگزاري نمايشگاه امسال، حدود ‌١٢ هزار شركت فعال در زمينه‌ي صنعت گردشگري از ‌١٧٠ كشور جهان به ارائه‌ي آخرين دستاوردهاي خود در زمينه‌ي صنعت گردشگري ‌پرداختند و اين در حالي بود كه كشورهاي مصر، تونس و پرو با در اختيار داشتن ده‌ها غرفه در بهترين بخش‌هاي نمايشگاه، جاذبه‌هاي گردشگري خود را به بهترين نحو ممكن به بازديدكنندگان معرفي كردند.


كشور آفريقايي مصر كه درآمدهايش از محل صنعت گردشگري با ‌‌٣٠ درصد كاهش در سال گذشته به ‌٩ ميليارد دلار رسيد، با حضور پررنگ در نمايشگاه «فيتور» تلاش وسيعي براي احياي دوباره صنعت گردشگري خود نشان داد.


مقامات صنعت گردشگري مصر اميدوارند با ميزباني از ‌‌١٥ ميليون گردشگر در سال ‌‌٢٠١٢، حدود ‌‌١٣ ميليارد دلار ارز وارد چرخه اقتصادي اين كشور شود، اين درحاليست كه گردشگران اخيرا كشورهايي چون امارات، لبنان و تركيه را جايگزين مصر كرده‌اند.


به گزارش عرب ديلي، در حال حاضر حدود پنج ميليون نفر از نيروي كار مصر در صنعت گردشگري و صنايع مرتبط با آن اشتغال دارند كه حوادث چند ماه اخير كه به بركناري «حسني مبارك»، رييس‌جمهوري ديكتاتور مصر انجاميد، كاهش شديد گردشگران اين كشور و بيكاري بخش بزرگي از نيروي كار را رقم زده است.


تا قبل از بحران سياسي اخير، صنعت گردشگري منبع اصلي درآمد مصر بود و درآمد حاصل از اين صنعت در حدود ‌‌١١ درصد توليد ناخالص داخلي مصر را به خود اختصاص مي‌داد.


تونس، ديگر كشور آفريقايي نيز با در اختيار داشتن ده‌ها غرفه در بهترين بخش‌هاي نمايشگاه «فيتور»، حضور پررنگي در اين نمايشگاه داشت و بيشترين غرفه‌ها به موسسات خصوصي فعال در صنعت گردشگري اين كشور تعلق داشت.


اين كشور به دليل بحران سياسي كه به فرار رييس‌جمهوري آن، اعلام وضعيت فوق‌العاده، سرگرداني هزاران گردشگر و تعطيلي فرودگاه‌هاي كشور انجاميد، شاهد كاهش چشمگير ورود گردشگران بود.


درحاليكه حدود ‌‌٥/٦ درصد از كل درآمدهاي سالانه‌ي تونس از محل صنعت گردشگري است، آمارهاي نشان مي‌دهد در سال ‌٢٠١١ ميزان رزرو هتل‌ها و ديگر مراكز اقامتي در تونس ‌‌٨٥ درصد کمتر از سال ‌٢٠١٠ بوده است.


طي سال‌هاي اخير تونس به يكي از مقاصد برتر گردشگران اروپايي تبديل شده و تلاش‌هاي ويژه‌اي نيز براي گسترش گونه‌هاي مختلف صنعت گردشگري از جمله گردشگري ساحل، گردشگري بيابان، گردشگري سلامت و گردشگري فرهنگي با هدف جذب گردشگران آمريكايي و اروپايي انجام شده است.


كشور پرو در منطقه آمريكاي جنوبي نيز كه در سال ‌٢٠١١ ميزبان سه ‌ميليون گردشگر بوده است، با راه‌اندازي يكي از زيباترين غرفه‌هاي نمايشگاه كه با الهام از آثار تاريخي برجاي مانده از تمدن «مايا» تزيين شده بود، جاذبه‌هاي گردشگري اين كشور را به بهترين شكل ممكن به بازديدكنندگان معرفي كرد.


مسؤولان صنعت گردشگري پرو پيش‌بيني مي‌کنند اين کشور در سال ‌٢٠١٦ ميلادي به مقصد سالانه پنج ‌ميليون گردشگر تبديل شود و در اين ميان شهر تاريخي «ماچوپيچو» كه طي سال‌هاي اخير به مقصد نخست گردشگري اين كشور تبديل شده، مقصد اول گردشگران خواهد بود.




کد خبر: 36457

آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcefe8x.jh8pni9bbj.html

هنر نیوز
  http://www.honarnews.com