سعیدی راد: ادب و هنر از هم جدا نیستند/ برخی چهره‌های دانشگاهی ادبیات انقلاب را انكار می‌كنند

18 فروردين 1395 ساعت 20:34

یك شاعر آیینی معتقد است: روزی می‌رسد كه ادبیات انقلاب اسلامی غیرقابل انكار خواهد بود و جایگاه واقعی خود را در جهان پیدا می‌كند.


به گزارش هنرنیوز؛عبدالرحیم سعیدی‌راد در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری حوزه هنری با بیان اینكه برگزاری هفته هنر انقلاب و انتخاب چهره سال هنر انقلاب توسط حوزه هنری را به فال نیك می‌گیرد، اظهار كرد: خوب است كه حوزه هنری به عنوان نهادی انقلابی می‌تواند حامی هنرمندان باشد و سالانه به این موضوع بپردازد.

وی ادامه داد: جای خوشبختی است كه شاعران و اهالی ادبیات هم جزو هنرمندان حساب می‌شوند، چرا كه معمولا مسئولان و مخاطبان هنر تصور می‌كنند بازیگران، سینماگران و یا اهالی موسیقی را می‌توان به عنوان هنرمند شناخت. در حالی كه ادب و هنر از هم جدا نیستند و اینكه گاهی ادبیات را از هنر جدا می دانیم صحیح نیست.

این شاعر كشور درباره انتخاب چهره سال هنر انقلاب اسلامی نیز گفت: وقتی می‌گوییم چهره سال هنر انقلاب اسلامی باید به سراغ كسی برویم كه در این عرصه آثار ماندگار و جدی خلق كرده باشد.

سعیدی راد همچنین با تاكید بر اینكه انقلاب اسلامی، انقلابی فرهنگی بوده است، عنوان كرد: یكی از هنرهایی كه می‌تواند فرهنگ و هنر انقلاب اسلامی را منتقل كند، شعر است. همچنین یكی از فعالیت‌های خوبی كه برای انتقال انقلاب اسلامی به خارج از مرزها بسیار مفید است و جدی گرفته نمی شود، ترجمه آثار ادبی انقلاب است.

وی خاطرنشان كرد: به اغلب كشورهای همسایه سفر داشته‌ام و چیزی كه در اغلب آن‌ها به ویژه اهالی ادبیاتشان دیدم، اشتیاق به شنیدن از ادبیات معاصر و پس از انقلاب اسلامی كشورمان بود. در دانشگاه‌های هند و پاكستان سخنرانی داشتیم و از ما می‌خواستند درباره فرهنگ انقلاب اسلامی سخن بگوییم. همچنین علیرضا قزوه در هند كتاب‌های بسیاری را از زبان فارسی به اردو ترجمه كرده است و در اختیار علاقه مندان به ادبیات انقلاب در این كشور قرار داده است كه نقش بسزایی در شناساندن ادبیات انقلاب به مردم و اهالی ادبیات هند داشت.

این شاعر متعهد و آیینی با بیان اینكه آینده ادبیات انقلاب را مثبت می‌بینم، گفت: روزی می‌رسد كه ادبیات انقلاب اسلامی غیرقابل انكار خواهد بود. هنوز هم برخی چهره‌های دانشگاهی می‌خواهند بگویند چیزی به نام ادبیات انقلاب اسلامی وجود ندارد. اما من معتقدم این ادبیات روزی جایگاه واقعی و شایسته خود را در جهان پیدا خواهد كرد.


کد خبر: 90547

آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcefn8o.jh87ei9bbj.html

هنر نیوز
  http://www.honarnews.com