گزارش هنرنیوز از آیین پایانی سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر/۳/؛

حسینی: سینما کلید پیشرفت کشور است

23 بهمن 1391 ساعت 10:09

«سیدمحمد حسینی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: سینمایی که کلید پیشرفت کشور است اگر به همت و غیرت و معرفت صاحب‌خانه‌ها از دسترس نااهلان دور بماند، امنیت کیان این سرزمین مقدس در افکار مردمان و اذهان جهانیان تضمین خواهد شد.


به گزارش خبرنگار سینمایی هنرنیوز، مراسم پایانی سی‌و یکمین جشنواره فیلم فجر با حضور «سیدمحمد حسینی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی،«جواد شمقدری» رییس سازمان امور سینمایی، «محمدرضا عباسیان» دبیر سی‌ویکمین جشنواره فیلم فجر، هیئت داوران بخش های سودای سیمرغ، نگاه نو و سینمای مستند ، جمعی از هنرمندان سینما و اصحاب رسانه در سالن همایش های برج میلاد برگزار شد.
در این مراسم که اجرای آن بر عهده «محمدرضا شهیدی فر» بود ، سید محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی طی سخنانی اظهارداشت: من به سهم خودم ملت ایران تقدیرو تشکر می کنم. تحسین ملت ایران که امروز یکبار دیگر چشم جهانیان را خیره ساختند و ثابت کردند که ؛
زیر شمشیر حوادث پای برجائیم ما                                    رو نمی تابیم از سیلاب ،دریائیم ما
حسینی افزود: سی‌و‌یکمین سفر سینماگران با قطار جشنواره به ایستگاه پایانی رسید و تصویری متفاوت در خاطر مخاطبان کشید. قطاری که هم واگن‌هایش بیشتر گشته و هم امنیتش تضمین شده‌تر است و هم تنوع سرنشین و کالا به مشتریان انتخابی مطلوب‌تر را مژده می‌دهد و سینمای دینی هم به صدر اسلام پرداخته و هم از تاریخ عبور کرده و روزگار معاصر و زندگی امروزین را به رخ کشانده است و بر مسند عبرت نشانده است.
وی ادامه داد: گرچه تا سرایت هنر به رگ و پی آن، به زمان و افزایش میزان تعمق و تعقل نیازمندیم، و دل به طبیبان دردشناس می‌بندیم و ژانر اجتماعی به اقشار گسترده‌تر و موضوعات زنده‌تر و مسائل به‌روزتر و آسیب‌شناسانه‌تر پرداخته است، که کمال آن، درآمیختگی توجه به واقعیت‌ها و نگاه امیدوارانه به مسیر فراروست.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: سینمای سیاسی به جریان‌شناسی و فلسفه وقایع عنایت پیدا کرده است، اگرچه ضرورت دارد از متلک‌گفتن‌های سیاسی و نقل وقایع و سطحی نگریستن به شخصیت‌ها بگذرد و تلاش فیلم‌سازان متعهد بر کنار زدن نقاب از رخ داعیه‌داران صلح و امنیت و حقوق انسانی و برملا ساختن نحوه‌ رفتار آنان با ملت‌های دیگر درخور توجه است.
وی اضافه کرد: نقش‌آفرینی سینمای دفاع مقدس این‌بار بیشتر بر عهده‌ی استان‌ها بوده است که نیازمند حمایت و تقویت است و از فیلم‌اولی‌ها، جوانان و تازه به میدان آمده‌ها، خبرهای خوشی به‌گوش می‌رسد و نویدبخش آینده‌ی خوبی برای سینمای ایران است.
حسینی تصریح کرد: امروز غرور این ملت، به غیرت قاصدک‌های مقصدشناس معرف‌بال هنرخال بلندپرواز مسیر کمال، زلفی از جنس رضای حضرت ذوالجلال، گره زده است و سینمایی که کلید پیشرفت کشور است اگر به همت و غیرت و معرفت صاحب‌خانه‌ها از دسترس نااهلان دور بماند، امنیت کیان این سرزمین مقدس در افکار مردمان و اذهان جهانیان تضمین خواهد شد.

وی در پایان گفت: حسن ختام کلام سه بیت از فیض کاشانی که نیاز مبرم امروز ما و سینمای ماست:
بیا تا مونس هم یار هم غمخوار هم باشیم                    انیس جان غم ،فرسودهٔ بیمار هم باشیم
دوای هم شفای هم برای هم فدای هم                       دل هم جان هم جانان هم دلدار هم باشیم
غم هم شادی هم دین هم دنیای هم گردیم                    بلای یکدیگر را چاره و ناچار هم باشیم


کد خبر: 54105

آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcenz8n.jh8e7i9bbj.html

هنر نیوز
  http://www.honarnews.com