پیام تسلیت سازمان بسیج هنرمندان و دو سازمان دیگر؛
روح بلند حبیب الله معلمی با «نوای کاروان» همراه شد
5 تير 1392 ساعت 15:25
بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و دفتر شعر مركز آفرینشهای ادبی حوزه هنری در پیامهای جداگانهای درگذشت حبیبالله معلمی، شاعر حماسی دفاع مقدس را تسلیت گفتند.
به گزارش هنرنیوز به نقل از معاونت تبلیغات، روابط عمومی و امور بینالملل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در پیام تسلیت خود با تاکید بر سهم با اهمیت اشعار مرحوم حبیبالله معلمی در حماسه آفرینیهای رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس، بر ماندگار بودن اشعاری چون «بانوای کاروان»، «شور حسین است چه ها میکند» و «سوی دیار عاشقان به کربلا میرویم» در اذهان مردم تاکید کرد.
در ادامه این پیام درگذشت حبیبالله معلمی را به عنوان شاعری توانمند، مجاهد و فرهیخته به حضور مقام معظم رهبری، خانواده محترم آن مرحوم، اصحاب ادب و اندیشه و مردم ایران اسلامی تسلیت گفته شده است.
دفتر شعر مركز آفرینشهای ادبی حوزه هنری هم در پی در گذشت حبیبالله معلمی پیام تسلیتی منتشر كرد كه در آن این شاعر فقید، هنرمندی فرزانه، مداحی متعهد و بسیجی معرفی شده است.
این دفتر با اشاره به عملکرد مرحوم حبیب الله معلمی در سالهای دفاع مقدس که همواره با سرودههای شورانگیز خود یار و یاور رزمندگان اسلام بود، در گذشت این شاعر حماسی را به خانواده او، جامعه شاعران و مداحان تسلیت گفته است.
حبیبالله معلمی، پانزدهم بهمن ماه ۱۳۰۵ در شهرستان رامهرمز زاده شد. با آغاز جنگ تحمیلی عراق علیه ایران در جبهههای دفاع مقدس حضور داشت و به سرودن شعر هم میپرداخت. وی متن بیش از ۹۰ درصد نوحههای خوانده شده توسط صادق آهنگران در دوران هشت سال دفاعمقدس را سروده است.
همچنین در پیام سازمان بسیج هنرمندان آمده است: در تاریخ اسلام، نام هنرمندان و شعرایی که با قلم و قدم خود، بر عزت اسلام و خواری دشمنان آن کوشیدهاند مانند مهر تابانی موجب افتخار هنر و هنرمند بوده است.
کیست که در میان معارف دینی، نام حسان ابن ثابت و دعبل خزاعی را نشناسد و عظمت هنر آنها برای تحریص مومنین به جهاد و مبارزه را در تاریخ افتخار آمیز اسلام، درک نکرده باشد؟ هنری که به بیان رسول رحمت، شعاعی از آفتاب روحالامین در بصیرتی مومنانه بوده و باعث تثبیت و اقامه حق و سستی و اضمحلال جبهه باطل شده است.
بیتردید در تاریخ انقلاب اسلامی نیز در میان هنرمندان و شعرایی که چنین نقش تاریخی را ایفا نمودهاند، نام حبیبالله معلمی، عطر و بویی دیگر داشت و لحظههای شهادت بسیاری از جوانان گلگونکفن این مرز و بوم به اشعار و نوحههای این شاعر دردآشنا و دلسوخته پیوند خورده بود.
روح بلند این شاعر اهل بیت امروز، با «نوای کاروان» عشق همراه شد و جان شیدای او در میان شور و نوای قدسیان به خون جامگان «لشگر صاحب زمان (عج)» پیوست.
وظیفه خود میدانیم درگذشت این استاد شوریده و شاعر ارزشمند را به همه علاقمندان هنر دفاع مقدس تسلیت گفته و برای او از خداوند بزرگ غفران و رحمت مسئلت نماییم.
حبیبالله معلمی، سهشنبه چهارم خرداد ماه ۹۲ درگذشت.
کد خبر: 60126
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcepz8p.jh87wi9bbj.html