معاون امور فرهنگی و تربیتی وزارت ورزش و جوانان خبرداد؛
مشارکت در تولید فیلم و سریال های خانوادگی برای تبلیغ ازدواج آگاهانه
23 مهر 1391 ساعت 19:02
سیدباقر پیشنمازی معاون امور فرهنگی و تربیتی وزارت ورزش و جوانان گفت: مشارکت در تولید فیلم و سریال های خانوادگی برای تبلیغ ازدواج آگاهانه در دستور کار این وزارتخانه قرار خواهد گرفت.
به گزارش هنرنیوز؛ سیدباقر پیشنمازی معاون امور فرهنگی و تربیتی وزارت ورزش و جوانان و رئیس ستاد هفته ازدواج اظهارداشت: به منظور اعتباربخشی و ساماندهی مراکز مشاوره ازدواج و تاسیس بنیاد خانواده هرگونه صدور پروانه در چارچوب هیئت وزیران صورت میگیرد و تاکنون ۲۰ جلسه کارشناسی تشکیل شده و برنامهها در دستور کار دولت قرار گرفته است.
وی افزود: تدارک برنامه خانواده پرنشاط از دیگر برنامههای وزارت ورزش و جوانان است و ایجاد زمینههایی که منجر به تقویت شادابی و نشاط خانوادهها شود در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد که یکی از آنها ایجاد پورتابل خانواده با نشاط است و دیگر برنامه ما این است که در آستانه انعقاد قرارداد برای مهندسی جشنهای ازدواج هستیم همچنین اعلام آمادگی در تولید سریال و فیلم خانوادگی برای ارائه الگوهای صحیح انتخاب ازدواج داریم.
معاون امور فرهنگی و تربیتی وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد: شناسایی و بسیج امکانات کشور در پشتیبانی ازدواج جوانان و فراهم کردن فضای بحث و تبادل نظر برای تسهیل ازدواج و ظرفیتسازی برای شبکه فعالان ازدواج در حال ساماندهی است. به همین دلیل ماده ۴۳ برنامه پنجم توسعه می گیوید که قانونگذار برای تسهیل امر ازدواج بر فرهنگ ایرانی اسلامی تاکید کرده است تا با تعیین معیارها برای این رویکرد امر ازدواج تسهیل شود.
وی خاطرنشان کرد: وام ازدواج به رقم ۳ میلیون تومان برای هر نفر افزایش یافته است و امکانات لازم، سالن وتدارکات نیز در اختیار مزدوجان پرسنل دولت قرار میگیرد. البته بانک مرکزی به برخی از بانکهایی که امکان پرداخت وامدهی بیشتری دارند پیشنهاد کرده تا سقف ۵ میلیون به هر نفر وام بدهند.
پیشنمازی یادآورشد: از بیست و هفتم مهرماه همزمان با سالگرد میلاد حضرت زهرا(س) و امام علی(ع) مراسم هفته ازدواج برگزار میشود. شعار این جشنواره ازدواج آگاهانه، به هنگام و آسان است که باعث پایداری خانواده ها میشود و این جشنواره با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت کشور، دفتر امور زنان ریاست جمهوری، دفتر نهاد نمایندگی ولایت فقیه، وزارت آموزش و پرورش و چند سازمان دیگر برگزار میشود.
وی ادامه داد: از زمان تصویب آئیننامه در دولت تمام مراکز تلفنی و مجازی همسریابی ۶ ماه فرصت دارند تا خود را با آئیننامه تطبیق دهند. بعد از این مدت ما مراکز دارای پروانه را به مردم معرفی میکنیم و این مراکز برای این نیست که تمام ازدواجها از این طریق صورت گیرد بلکه برای افرادی که مشکلاتی در امر ازدواج داشتهاند و یا به دلایلی همسر خود را از دست دادهاند است.
پیشنمازی ابرازداشت: امسال در روز ازدواج با همکاری دادگستری هیچ طلاقی ثبت نخواهد شد همچنین در جشنواره ازدواج از خادمین امر مقدس ازدواج در بخش های دولتی و همچنین خصوصی تقدیر به عمل خواهد آمد. ازطرفی آیین نامه پیشنهادی ساماندهی مراکز مشاوره در آذرماه ۹۰ به تصویب وزارت ورزش و جوانان رسید و در دی ماه همان سال به دولت ارسال شده و تاکنون نیز ۲۰ جلسه برای تصویب آن تشکیل شده است و در آینده نزدیک این آیین نامه به تصویب دولت خواهد رسید.
وی ادامه داد: همچنین وزارت جوانان در صدد است پورتال خانواده بانشاط را به منظور ایجاد زمینه هایی برای شادابی خانواده با بهره گیری از مخاطبان جوان راه اندازی کند و همچنین مهندسی جشن های دینی به ویژه بحث ازدواج را در دستور کار خود قرار داده و شاهد تعاریف جدیدی در این حوزه خواهیم بود و مشارکت در تولید فیلم و سریال های خانوادگی برای تبلیغ ازدواج آگاهانه در دستور کار این وزارتخانه قرار خواهد گرفت.
معاون امور فرهنگی و تربیتی وزارت جوانان عنوان داشت: طرح سامانه ملی جوانان را نیز ارائه خواهیم داد و در این طرح امکانات کشور و دستگاههای مختلف برای پشتیبانی جوانان و تحلیل اطلاعات در فرآیند ازدواج را شناسایی خواهیم کرد و به همین دلیل بسته پیشنهادی دولت تهیه می شود و در این بسته دولت مکلف است مسکن ارزانقیمت به جوانان در شرف ازدواج دهد و قرار شده که یک سوم مسکن مهر در اختیار جوانان قرار گیرد. همچنین پوشش بیمه ای برای مشاوره ازدواج اولویت استخدام افراد در دستگاهها ، تسریع در حذف ضامن برای وام ازدواج از دیگر بندهای بسته پیشنهادی به دولت است.
پیشنمازی با اشاره به تشکیل دبیرخانه دائمی ازدواج درباره نحوه نظارت بر دفاتر مراکز مشاوره گفت: دفاتر اداره های ورزش و جوانان در استانها کارشناسان گروه های علمی و تخصصی همچون نظام روانشناسی و نظارت عمومی مردم از جمله راههای نظارت بر مراکز مشاوره ازدواج است و سازمان ملی جوانان در گذشته به ۲۰۰ مرکز مشاوره مجوز لازم را داده است که در حال حاضر ۱۵۰ مرکز مشاوره فعال هستند. البته تصور ما بر این است که در حوزه ازدواج به مراکز مشاوره کمتر از این نیاز است اما تمامی افرادی که می خواهند در حوزه ازدواج مشاوره ارائه دهند می توانند به وزارت جوانان مراجعه کرده و متقاضیان ارائه مشاوره خانوادگی و اجتماعی به سازمان بهزیستی مراجعه کنند .
کد خبر: 47888
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcevv8e.jh8fvi9bbj.html