محسن فاخر در گفتگو با هنرنیوز؛
قصد داشتم تا با «دره التاج» ابعاد مختلف زندگی استاد انوار را معرفی کنم
16 تير 1392 ساعت 10:44
محسن فاخر فیلمساز در گفتگو با هنرنیوز گفت: قصد داشتم تا استاد انوار را از چند بعد معرفی کنم و نمی خواستیم تا تنها به زندگی علمی این استاد بپردازم.
محسن فاخر فیلمساز در گفتگو با هنرنیوز از ساخت مستند «دره التاج» خبر داد و گفت: دو سال پیش با استاد عبدالله انوار آشنا شدم و به قدری این شخصیت برایم کاریزما داشت که تصمیم گرفتم تا این شخصیت را به گونه ای معرفی کنم به همین خاطر شروع به ساخت مستندی از زندگی این استاد کردم.
وی ادامه داد: قصد داشتم تا استاد انوار را از چند بعد معرفی کنم و نمی خواستیم تا تنها به زندگی علمی این استاد بپردازم البته این استاد به ۶ حوزه اشراف کامل دارد.
این کارگردان جوان در خصوص شکل گیری این مستند اظهار داشت: اساس اولیه این کار با یک تولد شروع شد و زمانی که در خصوص ساخت این مستند با استاد انوار صحبت کردم در ابتدا قبول نمی کردند تا مستندی در خصوص خودشان بسازم اما بعد از صحبت های مکرر قبول کردند تا مستندی از زندگی شان را تولید کنیم و شروع این مستند با جشن تولد ۹۰ سالگی این استاد همزمان شد.
فاخر در ادامه افزود: در جشن تولد ۹۰ سالگی استاد انوار از اساتید بسیاری دعوت کردیم تا ضمن حضور در این مراسم در مورد این استاد نیز صحبت کنند که دکتر رجایی، دکتر شیخ، دکتر خورابه و نوش آفرین انصاری حضور داشتند که قسمت هایی از این مستند صحبت هایی است که این افراد در مورد استاد انوار دارند و هرکدام در خصوص یکی از تخصص های این استاد صحبت می کنند.
وی در مورد شخصیت استاد عبدالله انوار گفت: عبدالله انوار علاوه بر اینکه در حوزه های مختلفی چون ریاضیات، فلسفه و منطق، موسیقی، نسخه شناسی و قرآن پژوهی استاد هستند و آشنایی کامل دارند، یکی از تهران شناسان برجسته و مطرح نیز هستند.
محسن فاخر ضمن بیان آشنایی با استاد انوار، پژوهش در مورد زندگی این استاد را اینگونه بیان کرد: برای ساخت این مستند با شاگردان این استاد صحبت هایی داشتم و مطالعاتی در مورد ایشان انجام دادم و ما فروردین ماه شروع به ساخت این مستند کردیم.
این کارگردان افزود: برای ساخت این مستند، ۱۵ ساعت از عبدالله انوار تصویر گرفتیم و در ابتدا قرار بر این بود تا کار ۳۰ دقیقه باشد اما بعد از تصویر برداری آنقدر زندگی این استاد جالب بود که حذف بخش هایی از آن بسیار سخت بود و نهایتا کار در۸۰ دقیقه جمع شد.
وی در مورد حضور این مستند در جشنواره ها گفت: قصد دارم تا مستند «دره التاج» را به جشنواره سینما حقیقت و جشنواره فیلم شهر ارائه دهم، البته در حال رایزنی هستم تا این مستند از تلویزیون نیز پخش شود.
فاخرضمن بیان برخی از لوکیشن های کار اظهار داشت: مستند «دره التاج» در عمارت قیطریه، قبرستان ابن بابویه، خانه جلال آل احمد و خانه برخی از افرادی که در این مستند با ما همراه بودند شکل گرفت.
وی در پایان گفت: این مستند با حمایت مدیریت فرهنگی هنری منطقه ۱ ساخته شد.
کد خبر: 60603
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcexp8p.jh877i9bbj.html