مسعود اطیابی در گفتگو با هنرنیوز:
برخوردهای بد و یک سویه نسبت به عملکرد مدیران نداشته باشیم
24 شهريور 1392 ساعت 11:37
یک کارگردان سینمای ایران گفت:من خیلی موافق نقدهای یک طرفه و تند نسبت به مدیرانی که عمر مدیریتشان تمام شده است نیستم - حالا چه میخواهد جناب آقای شمقدری باشد یا هرمدیر محترم دیگری- چون مدیران سینمایی همان طوری که روزی آمدند، روزی هم باید از این سمت خداحافظی کنند. همان طوری که یک روزی آقای جعفری جلوه رفتند یا امروز که آقای شمقدری از این پست رفتند و یا در آینده که آقای ایوبی خواهند رفت. بنابراین ما نباید با رفتن مدیران، برخوردهای بد و یک سویه نسبت به عملکرد آنان داشته باشیم.
مسعود اطیابی کارگردان و تهیه کننده سینمای ایران افزود: باید بپذیریم که یک تشکل قوی صنفی و بدور از فعالیتهای سیاسی به درد تمامی اهالی سینما خواهد خورد.
وی با اشاره به برخی از تندرویها که در سالهای اخیر گریبانگیر سینمای ایران شده بود اضافه کرد: بعد از تندروی برخی از اهالی سینما در سالهای گذشته نسبت به همدیگر، باید به اینجا میرسیدیم که آن رفتارها، حاصل خوبی برای سینمای ایران نداشت. این درحالی است که همدلی و همراهی با همدیگر و تحمل صدای یکدیگر بهتر خواهد توانست ما را به نتیجه مشترک برساند. ما باید در فعالیتهای صنفی هم صدا باشیم و در فعالیت فرهنگی و هنری، چند صدایی را تحمل کنیم تا این چند صدایی در رفتارهایمان بهینه شود.
کارگردان فیلم سینمایی «خروس جنگی» ادامه داد: متاسفانه هنگامی که شاهد فعالیتهای صنفی با دیدگاهها و تفکرات سیاسی هستیم، آستانه تحملمان نسبت به همدیگر کمتر خواهد شد و بهتر این است که با پرهیز از رفتارهای سیاسی در کارهای فرهنگی و سینمایی، بهانهای به دست یکدیگر ندهیم وگرنه دوباره وارد تخریب همدیگر خواهیم شد. بنابراین امیدوارم با تشکیل یک خانه سینمای فعال صنفی، ضمن پرهیز از رفتارهای سیاسی به آرزوی دیرینه همه سینماگران که همانا رسیدن به یک سینمای آرمانی است دست پیدا کنیم.
اطیابی با بیان اینکه در حال حاضر و با توجه به زمان کم روی کار آمدن حجت الله ایوبی نمیتوان پیش بینی دقیقی از وضعیت سینمای ایران داشت تصریح کرد: واقعا نمیشود به این سرعت نتیجه گرفت که آیا افق این تعامل با بازگشایی خانه سینما روشن است یا خیر، اما باید همه تلاش کنیم تا به این افق دست پیدا کنیم. البته همه این مسائل به خود اهالی سینما بر می گردد که رفتارهایشان نسبت به همدیگر و مدیریت سینمای کشور چگونه باشد. باید جلوی حرکتهای تحریک آمیزی را که ممکن است از سوی برخی از اهالی سینما برای برهم زدن آرامش سینما صورت میگیرد را بگیریم و الا به حالت قبلی بر خواهیم گشت.
مسعود اطیابی با اشاره به نقدهای یک سویهای که ممعولا برخی از سینماگران بعد از رفتن مدیران سینمایی انجام میدهند اظهار داشت: من خیلی موافق نقدهای یک طرفه و تند نسبت به مدیرانی که عمر مدیریتشان تمام شده است نیستم - حالا چه میخواهد جناب آقای شمقدری باشد یا هرمدیر محترم دیگری- چون مدیران سینمایی همان طوری که روزی آمدند، روزی هم باید از این سمت خداحافظی کنند. همان طوری که یک روزی آقای جعفری جلوه رفتند یا امروز که آقای شمقدری از این پست رفتند و یا در آینده که آقای ایوبی خواهند رفت. بنابراین ما نباید با رفتن مدیران، برخوردهای بد و یک سویه نسبت به عملکرد آنان داشته باشیم چرا که همه آنان آمده بودند که سینما را حمایت کنند و پیشرفت آن را تسریع ببخشند. لذا اگر بخواهیم وارد نقد عملکرد مدیران سینمایی بعد از رفتن آنان شویم بهتر و منطقیتر این است که این نقدها، نقدهای دو طرفه باشد تا کاربردی باشد. یعنی باید نقاط ضعف و نقاط قوت را با همدیگر ببینیم چرا که هر مدیری، محاسن و معایبی دارد.
کارگردان فیلم سینمایی «صبح روز هشتم» گفت: باید بپذیریم که آقای شمقدری بدون کار خوب، پست خودش را ترک نکرد. یکی ازکارهای خوب ایشان؛ عملکرد بسیار خوب ایشان نسبت به برگزاری جشنواره فیلم فجر بود. به طوری که بهتر از دورههای قبل این جشنواره را مدیریت و برگزار کرد. البته آقای شمقدری کارهای خوب دیگر زیادی هم دارد همان طورکه ممکن است کارهای مورد نقد هم داشته باشد.
اطیابی با اشاره به قانونی شدن صنوف سینمایی که در دوره مدیریت شمقدری کلید خورد افزود: من همیشه با قانونی شدن هر امری موافقم بویژه اگر این قانونی شدن مربوط به صنوف سینمایی باشد.
کد خبر: 63673
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcexp8p.jh8xfi9bbj.html
هنر نیوز
http://www.honarnews.com