احمد رمضان زاده، کارگردان فیلم دفاع مقدسی «حکایت عاشقی»
هر شهیدی داستانی برای روایت دارد
14 آذر 1394 ساعت 11:26
احمد رمضان زاده، کارگردان فیلم دفاع مقدسی «حکایت عاشقی» ازنحوه اکران این فیلم درسینما می گوید.
به گزارش هنرنیوز؛آوینی فیلم نوشت: فیلم «حکایت عاشقی»، حکایتی داشته است. اثری که قرار بود جزو آثار اکرانی باشد اما در آخرین دقایق از پرده بر افتاد و بی سر و صدا از قافله تماشا برای مخاطبان دور ماند! حکایت غریبی است و این که دلایل این عدم اکران چه بوده و آیا ارتباطی به دفاع مقدسی بودن و یا گمنام بودن اثر و کارگردانش داشته باشد نیز جای تامل دارد! به هر روی قرار است از ۲۵ آذرماه این فیلم در سینماها به نمایش درآید و از این رو گفت و گویی صورت دادیم با کارگردان بی حاشیه فیلم؛ احمد رمضان زاده که از عدم اکران فیلم خود اظهار تعجب کرده و البته در عین حال امید به اکران و جذب مخاطب برای فیلم «حکایت عاشقی» دارد.
رمضان زاده در خصوص دلایل ساخت فیلم به «آوینی فیلم» گفت: « من از ۱۲ سالگی با مقوله جنگ آشنا شدم و وقتی مادربزرگم در مورد جنگ جهانی و خاطرات آن دوران صحبت می کرد به حوادث بسیاری که اتفاق افتاد، پی بردم. اما جنگ ۸ ساله همان طور که از نامش پیداست، دفاع بوده است و در عین حال مردمان ایران و رزمندگان ایرانی با نهایت خصایصی انسانی با دشمن مهاجم برخورد کردند. ما در فیلم «حکایت عاشقی» به دنبال نمایش چنین نگاهی بودیم.»
او که سابقه سال ها فعالیت در مقام دستیار کارگردان در سریال تاریخی «درچشم باد» داشته و سریال خاطره انگیز «آژانس دوستی» را ساخته است، در ادامه صحبت های خود به نقش ایران در منطقه پرداخته و گفت:« اگر سفری به کشورهای منطقه و عراق داشته باشید، می بینید که چگونه با احترام نسبت به ایران حرف می زنند. این نشان از ارزش والای انسانی بچه های جبهه بوده است. داستان فیلم ما هم اشاره به عکاسی دارد که در مسیری ارزشمند، جانش را برای کمک به دیگران در طبق اخلاص می گذارد.»
رمضان زاده درباره تاثیر آثار دفاع مقدسی برای نسل های پس از جنگ با اذعان به این که این گونه روایت ها باید مورد حمایت مسئولین قرار گیرد، افزود:« باید برای انتقال داستان ها و خاطرات جنگ به نسل های مختلف از طریق برنامه ای مناسب و تبلیغاتی صحیح، جریان سازی شود. اگر مانند برخی از آثاری که مورد حمایت قرار گرفتند، به فیلم «حکایت عاشقی» و آثاری از این دست حمایت شود، به طور حتم مورد توجه قرار خواهند گرفت.»
وی در مورد پیش بینی اش از میزان ارتباط این اثر با مخاطب گفت:« من با این نیت فیلم را ساختم که مخاطب داشته باشد و فیلمی برای قشر خاصی نساختم و به نظرم می تواند با مخاطبان ارتباط برقرار کند، به نحوی که از حمایت لازم برخوردار شود. فیلمسازی کار سختی است و فیلمساز نیاز دارد که آثارش دیده شود. ما می توانیم آثار دفاع مقدسی بسیاری بسازیم، چرا که در هر کوچه ای یک قهرمان شهید وجود دارد و هرکدام داستان مجزای خود را دارند. باید وزارت ارشاد و دیگر نهادهای فرهنگی دست به دست هم بدهند و به تولید این گونه آثار ارزشی بپردازند.»
کارگردان فیلم «حکایت عاشقی» در پایان به لزوم توجه به زیرساخت های سینمایی در کشور هم اشاره کرد و گفت:« ما معمولا در اکثر شهرهای کشور سالن هایی داریم و تنها باید با همت به بازسازی و تجهیز امکاناتی مانند آپارات اقدام شود. باید مسئولین این را در نظر گیرند که سینما فقط مختص به تهران نیست، همانطور که دفاع مقدس مربوط به کل کشور است و اتفاقا از این گونه آثار در سینماهای شهرستان ها استقبال بیشتری می شود.»
کد خبر: 85813
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcexv8v.jh8nzi9bbj.html
هنر نیوز
http://www.honarnews.com