بازیگر دو فیلم حاضر در جشنواره در گفتگو با هنرنیوز:
«رسوایی» و «هیس دخترا فریاد نمیزنند» دو واقعیت اجتماعی در جامعه است
7 بهمن 1391 ساعت 12:05
بازیگر فیلم سینمایی «هیس دخترا فریاد نمیزنند» گفت: این فیلم واقعیت تلخی است اما وجود دارد و ما باید نسبت به آن آگاه باشیم.
امیر دژاکام بازیگر سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار سینمایی هنرنیوز در مورد حضور خود در فیلم «هیس دخترا فریاد نمیزنند» ساخته پوران درخشنده افزود: به نظرم در این فیلم، آن بخشی از زندگی را که ما نمیبینیم در این فیلم دیده میشود و خانم درخشنده با دقت و حوصله روی پرونده جناحی – روانی کار کرده که کمتر تاکنون درباره آن خوانده و یا شنیدهایم در حالی که این واقعیت تلخ وجود دارد؛ اما ما باید نسبت به آن آگاه باشیم و مراقب اطرافمان باشیم.
وی ادامه داد: خانم درخشنده برای ساخت فیلم «هیس دخترا فریاد نمیزنند» خیلی زحمت کشیدند و من افتخار میکنم که در نقش دادستان در این اثر حضور دارم و از همکاری با ایشان بسیار خشنودم.
بازیگر فیلم سینمایی «رسوایی» اضافه کرد: در فیلم «رسوایی» نیز کارگردان با دقت توانسته است مساله اجتماعی را به خوبی ببیند. هنگامی که شما به این دو فیلمساز نگاه میکنید متوجه خواهید شد این دو فیلمساز از دو طیف مختلف؛ در مواردی اندیشههای مشترکی دارند و دلیل حضور من در هر دو فیلم، همین نقطه اشتراکی است که در هر دو فیلم وجود دارد. آقای ده نمکی در فیلم رسوایی به موضوعی نگاه کرده که علی رغم اینکه این نگاه برای ما آشناست اما کمتر نگاه تحلیلی به آن داشتیم.
وی با اشاره به کاهش مخاطب سینما تصریح کرد: ما در حال حاضر در رابطه به سینما نیاز به اتفاقی داریم تا بتوانیم مردم را به سینماها بکشانیم این در حالی است که سالنهای سینما در اکثر اوقات خالی از تماشاگر هستند و مهمترین کاری که باید انجام داد این است که مردم به سینماها برگردند.
این مدرس دانشگاه با طرح این سوال که باید ببینیم مخاطب از رفتن به سینما به دنبال چه چیزی است اظهار داشت: واقعیت این است که مردم اول سرگرمی بعد تعقل و آنگاه شریک شدن در یک داستان باور کردنی را از فیلمساز میخواهند. در حال حاضر بسیاری از عناصر زندگی در فیلمهای ما غایب است. به عنوان مثال ما الان صنایع ایران، آثار باستانی، پیشرفتهای علمی، گذشت و... را در سینما نمیبینیم در حالی که امروزه باید سینما مظهر تمام عیار، خوبیها و بدیهای کشور باشد؛ اما نیست.
دژاکام یادآور شد: مردم به سینما نمیروند که فقط دروغ ببینند. مردم به سینما میروند تا زندگی را تماشا کنند. این در حالی است که زندگی هم شیرینی و هم تلخی دارد و توجه بیش از حد به هر کدام از این موضوعها میتواند مردم را از سینما بیزار سازد.
کد خبر: 53313
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcexx8n.jh8xzi9bbj.html