رونق
17 بهمن 1388 ساعت 10:48
دوستداران سینما از آغاز ساخته شدن این فیلم در جریان تولید آن بودند. هنرپیشههای فیلم با سختگیری خاصی انتخاب شدند. شرط سازندگان فیلم این بود که بازیگران فیلم نه تنها قرآن را به خوبی تلاوت کنند، بلکه در جامعه نیز رفتار اسلامی داشته باشند.
این نخستین فیلم اندونزی بود که در مصر فیلمبرداری شد. فیلم با هیاهوی تبلیغاتی عظیمی روی پرده آمد. تمام رسانههای کشور جار و جنجال فراوانی درباره فیلم به پا کردند.
فیلم "عشق نیایشگر" با بودجهی ۴۰ میلیارد روپیه یا حدود ۴ میلیون دلار پرخرجترین فیلم تاریخ سینمای اندونزی است. این فیلم که در ۱۴۸ سینما به نمایش گذاشته شد، در اولین روزها تمام رکوردهای فروش را شکست. تنها چند روز قبل از عید فطر امسال قسمت دوم فیلم در سینماهای اندونزی روی پرده رفت.
"قصۀ عشق" اسلامی
داستان فیلم مضمون سنتی یافتن معشوق را در چارچوبی اسلامی روایت میکند. شخصیت اصلی داستان جوانی به نام خیرالعزم است که در دانشگاه اسلامی الازهر در قاهره مشغول تحصیل است. او از طبقات پایین برآمده و در مصر ناچار است با کار و تلاش فراوان، به معاش خواهر و مادر خود که در جاکارتا هستند، کمک کند.
این جوان مسلمان توجه دختر زیبای سفیر اندونزی در مصر را جلب میکند، اما به عشق او جواب نمیدهد، زیرا رفتار این دختر با "شئونات اسلامی" همساز نیست. در عوض او از دختری دانا و باایمان از خانوادهای متدین و متشخص آنقدر تعریف میشنود، که ندیده عاشق او میشود.
دختر و پسر به گونهای تصادفی در جریان زندگی هم قرار میگیرند. به تدریج با هم دوست میشوند و در بحثهای خود هرچه بیشتر به درستی راه و روش آیین اسلام پی میبرند و در اعتقادات دینی خود راسختر میشوند. فیلم نشان میدهد که یک جوان با تربیت و اعتقادات اسلامی در جامعه امروزی میتواند به خوبی موفق و سعادتمند باشد
کد خبر: 7467
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcf.vdeiw6djegiaw.html