علياكبري: مديريت پشت درهاي بسته منجر به توليد آثار فاخر نميشود
2 ارديبهشت 1388 ساعت 16:31
«محسن علياكبري» گفت: براي رسيدن به سينماي پيشرفته و ساخت آثار فاخر بايد تغيير و تحول بنيادي در سينما صورت گيرد و مديريت پشت درهاي بسته منجر به توليد آثار فاخر نخواهد شد.
اين تهيهكننده سينما ميگويد: سينماي ايران بايد به آخرين تكنولوژيهاي روز دنيا مجهز شود و براي توليد آثار فاخر بايد از افراد متخصص و كارآمد سينما بهره برد.
وي ميگويد:محتوا و قصه اثر بايد به گونهاي پرداخته و انتخاب شود كه علاوه بر جذب مخاطب ايراني ظرفيت جهاني داشته باشد و بتواند با مخاطب دنيا نيز ارتباط برقرار كند.
علياكبري در ادامه گفت: سينماي فاخر تنها آثار تاريخي يا فيلمهايي با پروداكشنهاي وسيع دارند، محدود نيست بلكه فيلمي نيز كه داراي سوژهاي به روز و داراي جذابيتهاي بصري ارزشمند باشد، سينماي فاخر خواهد بود.
وي معتقد است براي دستيابي به آخرين تكنولوژيها بايد از افراد متخصص ايراني بهره برد.
«علي اكبري» گفت: بايد ايرانيها با گذراندن دورهها و صرف هزينه از سوي مديران فرهنگي به تكنولوژي پيشرفته دنيا دست يابند زيرا ايرانيان با فرهنگ و قوميت كشور بهخوبي آشنا هستند و اين در اثر هنري كه خلق ميكنند، به وضوح قابل رويت است اما تكنسينهاي خارجي با فرهنگ و آداب و رسوم ما آشنا نيستند و با قوميت و فرهنگ ما فرسنگها فاصله دارند.
علياكبري معتقد است: بايد سينماي ايران به رشد و بالندگي دست يابد و اين ميسر نيست جز با صرف هزينه و انرژي و وقت از سوي مديران فرهنگي و اهالي سينما.
اين تهيهكننده ادامه داد: اينروزها ما شاهد توليد آثاري در سينماي ايران هستيم كه از سوژههايي تكراري برخوردارند و همين امر، باعث دوري و قهر مخاطب با سينما ميشود. اين در حالي است كه بايد در رشتههاي مختلف سينما پيشرفت حاصل شود.
تهيه كننده «كتاب قانون» كه قصد توليد فيلم فاخر «ابوطالب» را دارد، تأكيد كرد: براي رسيدن به سينماي پيشرفته و ساخت آثار فاخر بايد تغيير و تحول بنيادي در سينما صورت گيرد. مديريت در پشت دربهاي بسته منجر به توليد آثار فاخر نخواهد شد. سينماي فاخر نياز به ايثار و از خودگذشتگي دارد.
کد خبر: 4802
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcf.xdjiw6dc0giaw.html