گزارش هنرنیوز از نشست رسانه ای سیزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مقاومت؛

پارسایی: پدیده مقاومت تاریخ مصرف ندارد

9 خرداد 1390 ساعت 14:58


حسین پارسایی در نشست رسانه ای سیزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مقاومت گفت: پدیده مقاومت پدیده جذاب و فراگیری است که تاریخ مصرف ندارد و می توان در هر دوره ای به آن پرداخت.
نشست رسانه ای سیزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مقاومت (انقلاب و دفاع مقدس) با حضور حسین پارسایی دبیر این جشنواره 9 اردیبهشت در تالار کنفرانس تئاترشهر برگزار شد.
در ابتدای این نشست پارسایی گفت: جشنواره سراسری تئاتر دفاع مقدس 12 دوره را پشت سر گذاشته و از دهمین تا دوازدهمین دوره جشنواره با وقفه هایی برگزار شده و دوره سیزدهم هم از این قاعده مستثنی نبوده است در سال های ابتدایی جشنواره مقاومت با حمایت موسسه حفظ آثار ونشر ارزشهای دفاع مقدس برگزار می شد و دوره های بعدی این جشنواره با حمایت انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت حمایت می شد.
وی افزود: سیزدهمین دوره برگزاری این جشنواره با تغییراتی در ساختار و محتوا با مشارکت دو سازمان انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت و اداره کل مرکز هنرهای نمایشی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار خواهد شد.
حسین پارسایی خاطر نشان کرد: در 12 دوره قبل مضامین آثار صرفا در خصوص دفاع مقدس بوده که در برگزاری سیزدهمین دوره تغییراتی در این خصوص هم ایجاد شده است. در این دوره بخش های مختلفی داریم و اولویت انتخاب با آثاری است که دارای تعمق وتلاش برای خلق آثار نمایشی بدیع و مفهومی، صبر و پایداری و مقاومت رزمندگان و خانواده های معظم شهداو جانبازان، تاثیر حضور و دفاع قهرمانانه بسیج مردمی در پیروزی های جنگ تحمیلی، بیان هنرمندانه تغییر نوع دفاع و مقاومت از شیوه جنگ نظامی، وحدت و استکبارستیزی و احیای تمدن اسلامی در کشور های اسلامی و... باشد.
مدیرعامل بنیاد رودکی ادامه داد: جشنواره در 8 بخش برگزار می شود که در بخش ویژه این جشنواره 8 اثر موفق از آثار تولید شده گذشته در با موضوع مقاومت باز تولید شده است و در بخش نمایش های تلویزیونی این جشنواره نیز دست به تولید آثاری می زنیم و تنها به آرشیو صداو سیما اکتفا نمی کنیم اما در بخش مسابقه هم ممکن است چند نمایش ایرانی و خارجی با هم به رقابت بپردازند.
وی تاکید کرد: از برنامه های سیزدهمین جشنواره تئاتر مقاومت بزرگداشت از چند شخصیت فعال در حوزه مقاومت که این بخش تنها مختص شخصیت های ایرانی نیست همچنین برگزاری کارگاه های آموزشی از دیگر برنامه های ما در این جشنواره است.
پارسایی افزود: جشنواره در 2 مرحله مورد ارزیابی قرار می گیرد که در مرحله نخست آثار مورد بازخوانی و بازبینی قرار می گیرد و در مرحله دوم رپرتوار آثار منتخب اجرای عموم می روند که اجرای عموم برای گروه ها به مدت 15 شب است و هرگروه در شهر خود اجرا می گیرد که بعد از اجرای عموم و ارزیابی آنها در اجرای عموم تعدادی ازگروه ها به جشنواره راه پیدا می کنند.
دبیر این جشنواره در خصوص آثار بازتولید خاطر نشان کرد: بسیاری از آثار درحوزه مقاومت در زمان خود دچار اشکالاتی شدندکه اجرا نشده اند اما ما آن آثار را با شرایط و اولویت های جشنواره تطبیق می دهیم وآثار انتخاب شده را با شرایط جامعه تطبیق داده و 8 اثر را برای شرکت در جشنواره انتخاب می کنیم.
پارسایی در پایان گفت: تئاترشهر، تماشاخانه سنگلج،تماشاخانه ایرانشهر، تالار مولوی،تالار وحدت،تالار هنر و برج آزادی سالن هایی هستند که با جشنواره تئاتر مقاومت با ما همکاری می کنند.


کد خبر: 27872

آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcf0cd0.w6deeagiiw.html

هنر نیوز
  http://www.honarnews.com