سیدضیاء هاشمی در گفتگو با هنرنیوز:
آقای ایوبی! سینمای ایران این چند نفری نیست که شما دنبالشان راه افتادهاید
2 ارديبهشت 1393 ساعت 10:36
رئیس جامع صنفی تهیه کنندگان سینما ی ایران گفت: متاسفانه مدیریت کنونی سینمای ایران محفلی شده است و همه تصمیم گیریهای مهم سینما در محافل و با حضور برخی از افراد خاص صورت میگیرد.
سید ضیاء هاشمی رئیس جامع صنفی تهیه کنندگان سینمای ایران در گفتگو با خبرنگار سینمایی هنرنیوز در مورد وضعیت شورای صنفی جدیدی که وی از آن به عنوان «شورای صنفی دست ساز سازمان سینمایی» یاد میکند افزود: اینکه شورای صنفی را بعد از ۲۲ سال از بخش خصوصی حذف میکنند برای دولت «تدبیر و امید» چه توجیحی دارد؟
دولتی که نامش را تدبیر و امید گذاشته و اصل را بر مبنای اصل ۴۴ قانون اساسی نهاده است چرا به جای کاهش تصدیگری دولت، افزایش تصدیگری را محور فعالیتهای خود قرار میدهد و شورای صنفی را که ۲۲ سال در اختیار صنف است و از سال ۱۳۷۱ در اختیار ما گذاشته شده است را منحل میکند و آن را در وزارت ارشاد تشکیل میدهد؟ آن هم با مدیرانی که اساسا با سینما بیگانه هستند.
وی ادامه داد:. جالب است که بدانید چند روز قبل مطلبی خواندم که اعلام کرده بود: «نگران نباشید. فیلمهای پرفروش در راه هستند!». ما که بیش از ۳۰ سال در این زمینه تجربه داریم هنوز جرات نمیکنیم از این حرفها بزنیم ایشان (آقای الف) با کدام تجربه چنین قولی دادهاند. منظور ایشان از فیلمهای پرفروش، کدام فیلمها است؟ آیا با اکران نوروزی که کردید فیلم پرفروش دیگری هم باقی مانده است؟ اگر منظور شما فیلمهای دولتی است که میلیاردها تومان هزینه شده باید گفت مطمئن باشید این فیلمها دو ریال هم نمیفروشند چون آقایان در تولید، سودهایشان را بردهاند. متاسفانه این اشکالات به مدیریت سینمایی کشور و همچنین به بخشی از صنوف سینمایی بر میگردد.
این تهیه کننده پیشکسوت سینمای ایران اضافه کرد: نباید دولت به صورت خام و بیتجربه وارد گود شورای صنفی اکران میشد؛ چرا که به ضرر آنان خواهد بود چون که بزودی زمان رکود سینما با این وضعیت اکران خواهد رسید. من به یاد ندارم که تا کنون معاونت سینمایی که حالا به رئیس سازمان سینمایی تغییر نام داده است در جلسه شورای صنفی اکران شرکت کرده باشد. درحالی که آقای ایوبی تا کنون چند نوبت در این جلسه حضور داشته است. جناب آقای ایوبی! با چند بار شرکت کردن در جلسه شورای صنفی اکران، اطلاعات شما نسبت به اکران افزایش پیدا نخواهد کرد. جناب آقای ایوبی! با مطالعه چند سناریو، سینما را نخواهید فهمید. همچنان که ما با این همه سال، هنوز نفهمیدیم و مدعی هستیم که هنوز از سینما چیزی نمیدانیم اما گویا این دوستان شما طی این مدت کوتاه، مدعی هستند که همه چیز سینما را میدانند! خدا را شکر اگر میدانید چون نشان میدهد که شماها از ضریب هوشی بالایی برخوردارید!
سید ضیاء هاشمی تصریح کرد: متاسفانه مدیریت کنونی سینمای ایران محفلی شده است و همه تصمیم گیریهای مهم سینما در محافل و با حضور برخی از افراد خاص صورت میگیرد. البته این دوستانی که در این محافل برای سینمای ایران تصمیم گیری میکنند همه از دوستان و رفقای ما هستند اما چون آنان نسبت به دوره قبل عناد داشتند میخواهند با این تصمیم گیریها، ریشه سینما را بزنند. درحالی که متوجه نیستند با چنین رفتارهایی فقط اوضاع سینما را وخیمتر میکنند. این درحالی است که باید شاهد وضعیت بدتر از این هم باشیم چرا که هم اکنون شاهد روزهای خوش سینمای ایران هستیم. بزودی ماه عسل سینمای ایران به پایان خواهد رسید.
رئیس جامع صنفی تهیه کنندگان سینمای ایران مهمترین دلیل این بیتدبیری را دنبال روی مدیریت سینما از برخی از چهرههای با نفوذ سینما اعلام کرد و یاد آور شد: متاسفانه مدیریت سینما در پی جلب نظر چهرههای سینمایی است و هنگامی که چشمش به برخی از چهرههای معروف و مشهور سینما میافتد به یک نوع خود باختگی نسبت به این چهرهها دچار میشود. درحالی که سینمای ایران بیش از ۴ هزار نفر عضو دارد و سینما فقط همین ۵۰ نفری که آقای ایوبی دنبال آنان راه افتاده نیست.
کد خبر: 70847
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcfecde.w6dxjagiiw.html